Web hosting οι καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες , σύγκριση , τιμές

οι καλυτερες εταιρίες web hosting

Το να επιλέξεις ένα αξιόπιστο και το καλύτερο Web Hosting ( φιλοξενία ιστοσελίδας ) για το site σου είναι πολύ σημαντική απόφαση για το εαν θα έχεις περιπέτειες στο μέλλον ειδικά εάν πρόκειται για επαγγελματικά site ή eshop , για αυτό προσπαθούμε να αποφύγουμε λύσεις με αμφίβολα αποτελέσματα…

Δωρεάν web hosting είναι καλό για μικρά sites ή ακόμα και ένα δωρεάν eshop για πειραματισμούς. Εαν όμως θελετε κάτι όμως ποιο επαγγελματικό η σοβαρό θα πρέπει να βρείτε ενα καλό web hosting για να φιλοξενήσετε την ιστοσελίδα σας.

 

Web Hosting 7 σημεία που πρέπει να προσέξουμε πριν επιλέξουμε…

1. Υποστήριξή
Το Α και το Ω είναι να έχουμε άμεση και ουσιαστική υποστήριξή σε κάθε πρόβλημα που θα συναντήσουμε οπότε θέλουμε 24/7 και όχι να περιμένουμε 5 ώρες εως ότου βρούμε κάποιο υπεύθυνο πολύ βασικό!

 

2. Bandwidth
Το bandwidth είναι πολύ σημαντικό και αφορά πόσο όγκο δεδομένων μπορούν να κατεβάσουν ανα μήνα οι επισκέπτες σας δηλαδή όσο ποιο βαριά είναι η σελίδα σας (φωτογραφίες , βίντεο κ.α) καταναλώνει περισσότερο bandwidth επίσης όσοι ποιο πολλοί είναι οι επισκέπτες σας θα χρειαστεί παραπάνω bandwidth οπότε για ένα απλό site με μικρή ή μέτρια επισκεψιμοτητα ίσως να θέλει 10giga τον μήνα. Εαν ξεπεράσετε το bandwidth (ανα μήνα) που έχετε αγοράσει τότε η θα πληρώσετε έξτρα η θα πέσει εως ότου μπει ο νέος μήνας και ανανεωθεί το bandwidth. Πλέον οι περισσότερες εταιρίες προσφέρουν απεριόριστο bandwidth οπότε λογικά δεν θα έχετε πρόβλημα.

 

3. Λειτουργικό σύστημα server: Linux
Προτιμήστε server με λειτουργικό Linux και όχι κάτι άλλο (windows) για θέμα ταχύτητας αλλά και για θέμα ασφάλειας.

 

4. Control Panel: cPanel
Από εκεί γίνετε η διαχείριση του σερβερ προτιμήστε κάτι λειτουργικό και πρακτικό όπως το cPanel , υπάρχει και το Plesk αλλά είναι δύσκολο στην χρήση του.

 

5. Shared ή Dedicated Web Hosting; Ανάλογα με τις ανάγκες σας

Shared web hosting σημαίνει πως σε έναν server υπάρχουν πολλά πακέτα hosting (sites) μαζί. Το δικό σας site και άλλα π.χ 100
δηλαδή μοιράζεστε τον σέρβερ μαζί με άλλα sites. Eίναι η ποιο οικονομική λύση για μικρά η μέτρια sites (βάση επισκεπτών και απαιτητικων εφαρμογών που θα έχουν).

VPS ( Virtual Private Server ) Ο VPS είναι ένας μικρός εικονικός server και παρέχει περισσότερη ισχύ και έλεγχο από το κοινόχρηστο Shared hosting (και λιγότερο από έναν dedicated server). Είναι η μέση λύση λίγο ποιο ακριβή από το Shared hosting, αλλά πιο οικονομικό από τους dedicated servers, ενώ παρέχει πολλά από τα ίδια οφέλη. Το VPS hosting είναι κατάλληλο για αυτούς που θέλουνε μεγαλύτερη ευελιξία (πχ να έχουν root access), περισσότερες απαιτήσεις σε σύγκριση με ένα shared hosting (πχ πιο σταθερές και καλύτερες ταχύτητες) και είναι μια πιο οικονομική λύση σε σχέση με τον dedicated server.

Dedicated σημαίνει πως έχετε όλο τον server , ευελιξία , σταθερές και καλύτερες ταχύτητες και την υπολογιστική του δύναμη για το site σας ή για τα sites σας.

Cloud Hosting σημαίνει ότι είναι οι πολλοί servers συνδεδεμένοι αναμεταξύ τους και στο σύνολο λειτουργούν σαν ένας.
Ένα παράδειγμα σχετικά με τους cloud servers είναι το εξής: έστω μία εταιρεία Web hosting εχει 3 servers, τον 1,2,3
Τους συνδέει όλους μαζί, και ουσιαστικά παράγει έναν server, τον 123.
Έτσι, οι πελάτες που βρίσκονται στον 123, μοιράζονται όλους τους πόρους που είναι στην ουσία 3πλάσιοι σε σχέση με τον καθένα ξεχωριστά.Αντίστοιχα, το πλεονέκτημα είναι πως αν ο ένας από τους τρεις βγει εκτός, τότε οι άλλοι δύο εξακολουθούν να λειτουργούν και να εξυπηρετούν όλους τους πελάτες, χωρίς downtime.

Για αρχάριους και μεσαίους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων είναι αρκετό το Shared hosting ή το VPS, το Dedicated hosting είναι για πολύ βαριά χρήση δηλαδή sites με παρα πολλές επισκέψεις ή πολύ απαιτητικές εφαρμογές , επίσης το dedicated hosting κοστίζει ακριβά (από 90€ τον μήνα και πάνω). Οπότε προτιμήστε shared hosting και αναβαθμίζεται εαν θέλετε στο μέλλον.

 

6. Uptime: Οχι κάτι λιγότερο από 99,5%
Το uptime guarantee είναι ζωτικής σημασίας για το site σας. Ψάξτε για web hosting providers που προσφέρουν uptime guarantee από 99,5% και πάνω. Το 99,5%, σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος provider εγγυάται ότι το site σας θα λειτουργεί πάντα, κατά 99,5%.

 

7. Κόστος / Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Στη περίπτωση του web hosting , δεν ισχύει το «ότι πληρώνεις παίρνεις». Για την ίδια τιμή μπορεί να επιλέξετε μία εξαιρετική εταιρία hosting ή μία όχι τόσο καλή έως μέτρια. Οπότε καλό θα ήταν να επιλέξετε μια πολύ αξιόπιστη web hosting εταιρεία!

Αρκετές εταιρίες web hosting σας παρέχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων εαν δεν μείνετε ικανοποιημένοι προτιμήστε αυτές.

 

 

 

webhosting-oi-kaliteres-kai-poio-axiopistes

Web Hosting και Site Builders οι καλύτερες εταιρίες


Επειδή δεν θέλουμε να σας κουράσουμε με πολλά συγκριτικά θα αναφέρουμε μόνο τις καλύτερες web hosting εταιρίες βάση αξιοπιστίας και εμπειρίας από δική μας χρήση.

*Τα πακέτα και οι τιμές web hosting που συγκρίναμε είναι τα βασικά πακέτα σε Shared Hosting, φυσικά υπάρχουν και ποιο αναβαθμισμένα στην κάθε εταιρία , τα οποία μπορείτε να τα αγοράσετε ανα πάσα ώρα και να αναβαθμίσετε το αρχικό σας πακέτο όποτε το επιθυμείτε και όχι μόνο από την αρχή.

 

 

 

Δωρεάν κατασκεύη site blog eshop

Site123

Η site123.com παρέχει μια εύχρηστη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων με εύκολη πλοήγηση και απλό σχεδιασμό. Ωστόσο, η πλατφόρμα προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες προσαρμογής και σχεδιασμού ιστοσελίδων σε σχέση με άλλες πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων.

Θετικά:
Η site123.com προσφέρει μια εύχρηστη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων με εύκολη πλοήγηση και απλό σχεδιασμό.
Η πλατφόρμα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθώς και πολλά δωρεάν πρότυπα για την κατασκευή ιστοσελίδων.
Εξαιρετική υποστήριξη πελατών 24/7 μέσω live chat.

Αρνητικά:
Περιορισμένες δυνατότητες προσαρμογής και σχεδιασμού ιστοσελίδων σε σχέση με άλλες πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων.
Η πλατφόρμα δεν προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής SEO, κάτι που μπορεί να είναι αρνητικό για τους χρήστες που επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν την ιστοσελίδα τους για τις μηχανές αναζήτησης.

Κόστος
Είναι δωρεάν! Το προϊόν προσφέρεται χωρίς κόστος και περιλαμβάνει τη φιλοξενία και τον επεξεργαστή ιστοσελίδα με όλα τα εργαλεία του. Καμία πληρωμή, καμία δοκιμαστική περίοδος, καμία δέσμευση. Εάν θέλεις να συνδέσετε ένα domain, τότε θα πληρώσεις τόσο χαμηλά όσο $ 10,8 το μήνα (ετήσιο πρόγραμμα, πληρωμένο μπροστά).

Επίλογος:
Η site123.com παρέχει μια εύχρηστη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων με εύκολη πλοήγηση και απλό σχεδιασμό. Ωστόσο, η πλατφόρμα προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες προσαρμογής και σχεδιασμού ιστοσελίδων σε σχέση με άλλες πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων. Συγκεκριμένα, δεν επιτρέπεται η προσαρμογή του κώδικα της ιστοσελίδας, καθώς και η προσαρμογή των προτύπων σχεδιασμού της πλατφόρμας. Επιπλέον, η πλατφόρμα δεν προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής SEO, κάτι που μπορεί να είναι αρνητικό για τους χρήστες που επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν την ιστοσελίδα τους για τις μηχανές αναζήτησης.

Εάν ψάχνετε για μια εύχρηστη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων με δωρεάν υπηρεσίες και είστε αρχάριος θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα την δική σας ιστοσελίδα , blog η ακόμα και δωρεάν eshop μεσα σε μικρό χρονικό διάστημα χωρίς γνώσεις! Δωρεάν!

Site123
Δωρεάν Site builder για να φτιάξεις χωρίς γνώσεις το δικό σου Site ή eshop!


 

 

 

 

 

top-host-gr

Top.host

Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργίες που θα εξετάσω παρακάτω.

Παρέχει backup: Η top.host προσφέρει δωρεάν backup για όλα τα πακέτα φιλοξενίας της. Τα backups αυτά είναι διαθέσιμα για ανάκτηση από τον χρήστη σε περίπτωση που χρειαστεί να ανακτήσει τα δεδομένα του.

Θετικά:
Εξαιρετική απόδοση: Η top.host προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης σελίδων, κάτι που είναι σημαντικό για την εμπειρία των χρηστών.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών: Η top.host προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου, email και live chat. Οι πελάτες μπορούν να λάβουν βοήθεια για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν.

Εύκολη χρήση: Η top.host προσφέρει μια εύκολη στη χρήση πλατφόρμα διαχείρισης φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν τις ιστοσελίδες τους με ευκολία και να προσθέσουν νέα χαρακτηριστικά όπως SSL πιστοποιητικά και πολλά άλλα.

Αρνητικά:
Υψηλό κόστος: Η top.host είναι μια από τις ακριβότερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά. Τα πακέτα της είναι σχετικά ακριβά σε σχέση με άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Top.Host


 

 

 

 

 

Hostinger

Η Hostinger είναι μια δημοφιλής εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει πλούσια σε χαρακτηριστικά, υψηλής ποιότητας αλλά φθηνά πακέτα για οικιακούς χρήστες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TechRadar, η Hostinger προσφέρει μια ευρεία γκάμα πακέτων, συνδυασμένη με ελκυστικές τιμές που καθιστούν την Hostinger οικονομική για αρχάριους και ενδιάμεσους χρήστες. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλη για μεγάλες επιχειρήσεις καθώς δεν παρέχει αφιερωμένη φιλοξενία 1.

Η Hostinger προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

Εξαιρετικό uptime
Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης
Χαμηλές τιμές εκκίνησης
Πολλά χαρακτηριστικά
Διαθέσιμα κέντρα δεδομένων σε οκτώ χώρες
Ποιοτικός προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου

Τα αρνητικά σημεία είναι:

Δεν έχει τη δύναμη για τις πιο απαιτητικές ιστοσελίδες
Μόνο μια διεύθυνση email, εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας μόνο με τα φθηνότερα κοινόχρηστα πακέτα
Δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη

Συνολικά, η Hostinger είναι μια πολύ καλή επιλογή για τους χρήστες που ψάχνουν για φθηνή και ποιοτική φιλοξενία ιστοσελίδων. Αν ψάχνετε για μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με dedicated φιλοξενία, τότε η Hostinger δεν είναι η καλύτερη λύση.

Hostinger


 

 

 

 

 

inmotionhosting
InMotion Hosting

Η InMotion Hosting είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων των shared, WordPress, cloud, VPS, dedicated και reseller hosting. Η τιμή των πακέτων ξεκινά από $2.29 ανά μήνα.

Στην ιστοσελίδα της inMotion hosting , αναφέρεται ότι παρέχει αυτόματα backup σε όλους τους πελάτες της. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει επιλογή για επαναφορά των δεδομένων με ένα κλικ.

Επιπλέον, η InMotion Hosting προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων των shared, WordPress, cloud, VPS, dedicated και reseller hosting. Η τιμή των πακέτων ξεκινά από $2.29 ανά μήνα. Αναφορικά με την υπηρεσία backup, η InMotion Hosting Backup Manager είναι ένα πληρωμένο εργαλείο που προσφέρει η εταιρεία. Το εργαλείο αυτό ενσωματώνει το cPanel σας με τα αυτόματα backup

Συνεχίζοντας, η InMotion Hosting προσφέρει επίσης managed WordPress hosting. Η τιμή των πακέτων ξεκινά από $4.99 ανά μήνα και περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστο bandwidth και δωρεάν SSL πιστοποιητικό . Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει επιλογή για επαναφορά των δεδομένων με ένα κλικ .

Αναφορικά με την υπηρεσία backup, η InMotion Hosting Backup Manager είναι ένα πληρωμένο εργαλείο που προσφέρει η εταιρεία. Το εργαλείο αυτό ενσωματώνει το cPanel σας με τα αυτόματα backup που αποθηκεύονται απομακρυσμένα .

Θετικά χαρακτηριστικά στο βασικό πακέτο της InMotion Hosting

 • Προσφέρει αυτόματα backup σε όλους τους πελάτες της.
 • Επιτρέπει την προσαρμογή του backup schedule.
 • Παρέχει επιλογή για επαναφορά των δεδομένων με ένα κλικ.
  .
 • Χώρος στο βασικό πακέτο 100GB SSD
 • Δωρεάν μεταφορά Server
 • 2x Speed and Performance
 • 10 Email Addresses
  .
 • Security Suite
  Free SSL
  Hack & Malware Protection
  DDoS Protection
  .
 • Bandwidth Απεριόριστο
 • Εγγύηση 99,9% Uptime
 • Κορυφαία εξυπηρέτηση από ανθρώπους και όχι bots!   Υποστήριξη 24/7
 • Δωρεάν Domain
 • Δωρεάν SSD Drives
  .
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημέρες!
 • Όλα τα παραπάνω με μόλις 2,3$ στο βασικό πακέτο!
  Όταν οι ανταγωνιστές τα προσφέρουν σε διπλάσια τιμή!

 

inmotionhosting

Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε μια συνδρομή στην InMotion Hosting, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας και να επιλέξετε το πακέτο φιλοξενίας που σας ταιριάζει. inMotion hosting 😊 Από τις πιο ποιοτικές εταιρίες στο χώρο  με κορυφαίο support που όλο και κάποια στιγμή θα χρειαστείτε και θα πρέπει να είναι εκει και όχι να σας μιλάνε bot και άσχετοι! Σας το λέμε εκ πείρας.


 

 


Η επιλογή μας…
Όλες οι παραπάνω εταιρείες που προτείνουμε είναι αρκετά καλές αλλά η επιλογή μας είναι η inMotion Hosting αξιόπιστη με άμεση εξυπηρέτηση πελατών που μας γλύτωσε από πολλά προβλήματα. Άλλη επιλογή και φθηνή είναι η Hostgator. Για αγορά domain η πιο φθηνή αξιόπιστη επιλογή είναι η NameCheap με τιμές από μόλις 0,99$    Εαν επιμένετε ελληνικά καλή εταιρεία web hosting είναι η TopHost

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την inMotion Hosting η εταιρία είναι από τις μεγαλύτερες Αμερικάνικες εταιρίες web hosting πολύ αξιόπιστη , προφέρει τις περισσότερες δυνατότητες στο βασικό της πακέτο όταν άλλες σας τα χρεώνουν έξτρα.

Ε
πειδή η επιλογή ενός καλού web hosting δεν είναι εύκολη υπόθεση και για να μην μπείτε σε περιπέτειες με τεχνικά προβλήματα και κατεβασμένα sites… σας προτείνουμε κάτι που έχουμε δοκιμάσει πάνω από 5 χρόνια αφου πρώτα έχουμε περάσει από αρκετές εταιρίες

 

 

Welcome to Our Review Site!
Disclosure: We are a professional review site that receives compensation from the companies whose products we review. We tested and reviewed the web hosting sites ranked here. We are independently owned and the opinions expressed here are our own.

 

 

Δώρο μια μετοχή εως 1.000$ με την εγγραφής σας!
Κερδίστε επιτόκιο εως 5% στις καταθέσεις σας!*Το βίντεο είναι του δημιουργού

Η Freedom24 αποτελεί έναν Online Broker ο οποίος σου δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 40.000 επενδυτικά προϊόντα μετοχών, ETF κ.α Είναι εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο Nasdaq και εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).Η εταιρεία διαθέτει υποκαταστήματα και αντιπροσώπους στην Κύπρο, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ελλάδα. Μας εμπιστεύονται εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες σε ολόκληρη την ΕΕ.


• Κέρδισε στις καταθέσεις σου έως 5% ετήσιο επιτόκιο με καθημερινή καταβολή τόκων!
Μην αφήνεις τις καταθέσεις να τις τρώει ο πληθωρισμός και τα fees των τραπεζών βάλτες να δουλεύουν για σένα!


• Κέρδισε 100% δωρεάν μια μετοχή αξίας εως 1.000$ απλά με την εγγραφή σας!

• Διαδικασία:

1. Κάνετε απλά δωρεάν την εγγραφή και την ταυτοποίηση σας (με ταυτότητα ή διαβατήριο εύκολα σε 2 λεπτά!)
2. Λαμβάνεται άμεσα μια δωρεάν μετοχή εως 1.000$ !! (Apple , Microsoft , Tesla κ.α)
3. Την μετοχή μπορείτε να την κρατήσετε ή να την πουλήσετε και να κάνετε ανάληψη τα χρήματα σε τραπεζικό λογαρ/σμό

Freedom24 Bonus eggrafis Δωρεάν Μετοχή
Κέρδισε εντελώς δωρεάν μια μετοχή εως 1.000$  (Όλοι κερδίζουν!)
Μην χάνεις την προσφορά για λίγες ακόμη ημέρες! Εγγραφή σε 2 λεπτά! 

Προϋποθέσεις για την Δωρεάν μετοχή
25+ ετών να κάνετε την εγγραφή & ταυτοποίηση από το παραπάνω link.
Δεν απαιτείτε να καταθέσετε χρήματα!

Κριτικές πελατών στο Trustpilot 4,1/5