Πως θα δείτε αμερικάνικο Netflix στην Ελλάδα Tips VPN

Πως θα δω Netflix US Αμερικής

Αμερικάνικο Netflix πως θα δείτε στην Ελλάδα με VPN
Δείτε ταινίες , σειρές και επεισόδια πριν έρθουν στην Ελλάδα!

Για να μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα του Netflix με τα πιο πρόσφατα επεισόδια , κύκλους , season , ταινίες και σειρές θα πρέπει να μπορείτε να μπείτε στο Αμερικάνικο Netflix US στο οποίο θα βρείτε πραγματικά τεράστια ποικιλία που δεν υπάρχει στο Ελληνικό Netflix!

Στο Ελληνικό Netflix υπάρχει μόνο το 40% σε σχέση με το 100% από το περιεχόμενο (σειρές , ταινίες , παιδικά , ντοκιμαντέρ ) που θα δείτε στο αμερικάνικό Netflix!

Εαν παρακολουθείτε μια σειρά και θέλετε να δείτε όλα τα καινούργια επεισόδια πρώτοι χωρίς καθυστέρηση είναι μονόδρομος να έχετε πρόσβαση στο Netflix Αμερικής στο οποίο προβάλλονται πολύ πιο πριν από το Ελληνικό Netflix που είναι πίσω σε μερικές σειρές ακόμα και 2 κύκλους / seasons!! Επίσης υπάρχουν σειρές και ταινίες που δεν έχετε πρόσβαση με το Netflix Ελλάδας ή Κύπρου ή άλλης χώρας εκτός από το Netflix Αμερικής που θα βρείτε τα πάντα και ότι πιο νέο σε περιεχόμενο!

 

 

Για πιο λόγο δεν βλέπουμε το ίδιο περιεχόμενο με το αμερικάνικό Netflix?
Είναι καθαρά λόγο πνευματικών δικαιωμάτων επίσης πολλές φορές καθυστερούν να προσθέσουν Ελληνικούς υποτίτλους στις σειρές οπότε υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση νέων επεισόδιον που φθάνει να είναι πίσω το Ελληνικό Netflix ακόμα και 2 κύκλους!

Επίσης εχει να κάνει με την αγορά των πνευματικών δικαιωμάτων για την κάθε σειρά ή ταινία. Το Netflix αγοράζει το κάθε πρόγραμμα για κάθε χώρα ξεχωριστά. Αν σε μια χώρα π.χ. το Star Wars έχει αγοραστεί από κάποιον άλλον πάροχο, το Netflix ίσως αποφύγει να αγοράσει κι αυτό τα πνευματικά δικαιώματα για τη χώρα αυτή λόγω υψηλότερου κόστους ή ακόμη κι αδυναμίας αγοράς τους.

Έχει να κάνει με τις προτιμήσεις των θεατών ανά χώρα. Μέσα από μια ενδελεχή (όπως υποστηρίζει) έρευνα, το Netflix εντοπίζει τα ενδιαφέροντα του εκάστοτε τηλεοπτικού κοινού και προσαρμόζει ανάλογα τη βιβλιοθήκη του με βάση αυτή. Για το λόγο αυτό, κάποια προγράμματα ίσως να κρίνονται ακατάλληλα ή γενικά αδιάφορα για τους θεατές πχ της Ελλάδας οπότε για το λόγο αυτό να μη αγοράζονται καν τα πνευματικά δικαιώματά τους για προβολή στην ελληνική πλατφόρμα..

 

Μπορούμε να δούμε δωρεάν Netflix χωρίς συνδρομή?
Όχι αυτό είναι παράνομο , μπορείτε όμως να πάρετε δωρεάν 1 μήνα νόμιμα από την προσφορά γνωριμίας της Netflix Ελλάδας. Η συνδρομή του είναι από 8€ έως 12€ ανά μήνα και στην περίπτωση που πάρετε την συνδρομή με τα 12€ μπορείτε να την μοιραστείτε με άλλους 3 φίλους σας οπότε το κόστος σας θα είναι μόλις 3€ ανά μηνα!

 

 

Πως θα δείτε ταινίες και σειρές στο αμερικάνικό Netflix ?
Απλά θα αποκτήσετε ένα αξιόπιστο VPN (Virtual Private Server) που θα σας παρέχει IP Αμερικής!
Έτσι θα μπορείτε έχετε IP Αμερικής και το Netflix θα σας βλέπει ότι είστε στην Αμερική (δεν έχει σημασία από που έχετε κάνει συνδρομή Ελλάδα η αλλού αλλα ποιας χώρα IP έχετε) . Και έτσι απλά θα δείτε όλο το πρόγραμμα του αμερικάνικου Netflix με πρόσφατες σειρές , επεισόδια και ταινίες με την ίδια συνδρομή που έχετε στο Netflix.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη ακόμα και για αρχάριους! Μέσα σε 5 λεπτά θα μπορείτε να δείτε το αμερικάνικο Netflix! Θα δείτε αναλυτικά παρακάτω..

 

 

Υπάρχει δωρεάν VPN με IP Αμερικής που να είναι αξιόπιστος?
Όχι δεν υπάρχει δωρεάν αξιόπιστη λύση που να σας παρέχει σταθερότητα , ταχύτητα και πολλούς servers.

Δυστυχώς σταθερός δωρεάν VPN με Αμερικάνικη IP δεν υπάρχει όσο και να ψάξετε στο διαδίκτυο δεν θα βρείτε κάποια αξιόπιστη λύση που να σας παρέχει σταθερή και γρήγορη ταχύτητα που απαιτείτε για να κάνετε streaming.

Όλες οι δωρεάν VPN υπηρεσίες: που δοκιμάσαμε απέτυχαν να μας προσφέρουν δωρεάν ip Αμερικής με σταθερή γρήγορη ταχύτητα  , εαν θέλετε να δοκιμάσετε έναν δωρεάν VPN για να σερφάρετε ανώνυμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

 

Η λύση για να δείτε το Αμερικάνικο Netflix στην Ελλάδα με τον PURE VPN

 

Ο καλύτερος αξιόπιστος και δοκιμασμένος VPN είναι ο PureVPN για να δούμε αμερικάνικο NETFLIX
Αξιόπιστος με γρήγορες και σταθερές ταχύτητες και πολλούς σέρβερς στην Αμερική σας προσφέρει πρόσβαση στο Αμερικάνικο Netflix με την πιο απλή διαδικασία!


Είναι εύκολη η απόκτηση Αμερικάνικής IP με τον PureVPN?   Ναι μέσα σε 5 λεπτά απλά και εύκολα!
Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη ακόμα και για αρχάριους! Απλά αγοράζετε μια συνδρομή περίπου 2€ τον μήνα ενός αξιόπιστου VPN όπως το δοκιμασμένο PureVPN κατεβάζετε το πρόγραμμα και σας αλλάζει την IP σας από Ελληνική , Κυπριακή ή άλλης χώρας σε IP Αμερικής. Ολα τα άλλα είναι τα ίδια για το Netflix δηλαδή η διαδικασία για να δείτε , και έτσι απλά μπορείτε να δείτε όλο το αμερικάνικο Netflix με όλα τα πρόσφατα επεισόδια και ταινίες!

*Προϋπόθεση είναι να έχετε μια συνδρομή στο Netflix Ελλάδας , Κύπρου ή άλλης χώρας και απλά να αγοράσετε μια συνδρομή του PureVPN που θα σας παρέχει σταθερή και γρήγορη ταχύτητα με IP Αμερικής για να δείτε ταινίες και σειρές.

 

Πόσες συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με τον PureVPN ?
Μέχρι και σε 5 συσκευές σας (κινητό , tablet , laptop , PC , TV box , τηλεόραση κ.α) και σε όλα τα λειτουργικά Windows , Mac , Android , iOS , Linux , Router / Modem , KODI κα.

 

Θα μπορώ να βλέπω και στην Τηλεόραση , κινητό , tablet , desktop ή στο laptop το αμερικάνικο Netflix?
Ναι διότι κατεβάζοντας το πρόγραμμα του PureVPN σας δίνει προγράμματα (με την ίδια συνδρομή χωρίς έξτρα χρέωση) για το κάθε λειτουργικό Windows , Mac , iOS , Android , Linux κλπ Οπότε βάζοντας το κάθε ένα πρόγραμμα στην αντίστοιχη συσκευή θα μπορείτε να δείτε. Επίσης σας παρέχει και πρόγραμμα για το Router / Modem σας για να βάλετε μόνο ένα πρόγραμμα και να βλέπετε σε όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα!

 

 

Απλή και εύκολη διαδικασία 5 λεπτών για να δείτε το Netflix Αμερικής

Ο PureVPN είναι από τους πιο αξιόπιστους VPN με 3 εκατομμύρια πελάτες από όλο τον κόσμο , 24/7 εξυπηρέτηση πελατών , 31 ημέρες επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθήκατε  , πολλοί τρόποι συναλλαγών ακόμη και με κρυπτονομίσματα (Bitcoin κ.α) , και φυσικά προγράμματα για κάθε συσκευή και λειτουργικό (Windows , Android , Mac , iOS , Linux , Kodi , Router / Modem ,  TV Box , Google Chrome , Mozilla κ.α) δοκιμάστε τον!

*Προϋπόθεση είναι να έχετε μια συνδρομή στο Netflix Ελλάδας , Κύπρου ή άλλης χώρας και απλά να αγοράσετε μια συνδρομή του PureVPN που θα σας παρέχει σταθερή και γρήγορη ταχύτητα με IP Αμερικής για να συνδεθείτε στο αμερικάνικό Netflix.

 

1. Αγορά συνδρομής της PureVPN
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά πακέτα συνδρομής για 1 μήνα για 3 μήνες αλλά και για 1 χρόνο που συμφέρει καθώς υπάρχει μεγάλη έκπτωση και θα σας βγει με κόστος περίπου 2€ ανά μήνα!

 

2. Εγκατάσταση του PureVPN στην συσκευή που εσείς θέλετε και δείτε όλο το αμερικάνικό Netflix!
Απλά κάντε εγκατάσταση του προγράμματος της PureVPN στην συσκευή που θέλετε και μετά συνδεθείτε σε ένα αμερικάνικό σερβερ από το PureVPN (θα δείτε την αμερικάνικη σημαία) μετά απλά ανοίξτε το Netflix σας και θα δείτε ότι συνδεθήκατε με το αμερικάνικο Netflix τόσο απλά!

 

PureVPN
PureVPN Κόστος

1 Μήνας 10,95$
3 Μήνες 24$ / 8$ τον μήνα
1 Χρόνος 35$ / 2,9$ τον μήνα το φθηνότερο πακέτο!
*31 ημέρες επιστροφή χρημάτων εαν δεν μείνετε ικανοποιημένοι (χωρίς ερωτήσεις).

Μέθοδοι πληρωμής: Visa | Mastercard | American Express | Paysafecard | Paypal | Skrill |
Bitcoin | Ethereum και πολλά άλλα κρυπτονομίσματα

Αποκλειστική προσφορά για λίγες ημέρες!
PureVPN  για 1 χρόνο με μόλις 2€ τον μήνα! με δωρεάν δοκιμή από ΕΔΩ!

 

 

 

 

Ποια άλλα προτερήματα θα έχω με τον VPN?

•  Ανωνυμία και ασφάλεια στο διαδίκτυο
Πόσες φορές έχουμε μπει από κοινόχρηστα wifi (καφετέριες , ξενοδοχεία , αεροδρόμια κ.α) χωρίς καμία ασφάλεια για να δούμε το ebanking μας , το email μας η κάποια άλλη ευαίσθητη εργασία , το γνωρίζετε ότι πολύ εύκολα μπορούν να σας υποκλέψουν κωδικούς! Με έναν αξιόπιστο VPN κρατάτε την ασφάλεια σας και την ανωνυμία σας σε κινητό , tablet , laptop από χακερς και από τους Big brother…

Πως θα δω Netflix US Αμερικής
•  Δείτε ταινίες και σειρές από το Netflix Αμερικής πριν έρθουν στην Ελλάδα!
Netflix US Αμερικής με VPN για να μπορούμε να δούμε ταινίες , σειρές και κύκλους πριν έρθουν στην Ελλάδα βάζοντας μια Αμερικάνική IP μπορούμε να δούμε (εφόσον έχουμε συνδρομή στο Netflix Ελλάδας ή άλλης χώρας)  κλειδωμένες σειρές και επεισόδια που δεν μπορούμε να τα δούμε στο Ελληνικό Netflix! Υπάρχουν πάρα πολλές σειρές , ταινίες αλλά και κύκλοι επεισοδίων που δεν υπάρχουν στο Ελληνικό Netflix με τον VPN μπαίνουμε κανονικά στο αμερικάνικό Netflix και έχουμε το 100% !!

•  Να δείτε video στο Youtube , Hulu κ.α που έχουν περιορισμό χώρας

•  Να κατεβάσετε ταινίες η προγράμματα Torrents κρατώντας την ανωνυμία και την ασφάλεια σας
Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες π.χ Γερμανία , Γαλλία εαν μπείτε χωρις VPN σε torrents sites και κατεβάσετε π.χ μια ταινία μπορείτε εύκολα να βρεθείτε με πρόστιμο 1.000€ !! Και έχει γίνει σε πάρα πολλούς οπότε όλοι εκεί μπαίνουν μόνο με VPN που τους εξασφαλίζει την ανωνυμία τους.

•  Θα μπορείτε να μπείτε σε site και υπηρεσίες σε χώρες που δεν το επιτρέπουν.
Σε διάφορες χώρες έχουν περιορισμούς π.χ στο Ντουμπαι δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε hot sites , σε άλλες χώρες δεν επιτρέπουν το Skype κλπ. Με τον VPN ξεπερνάμε αυτά τα προβλήματα!

•  ebanking από το εξωτερικό.
Πολλές φορές όταν είμαστε στο εξωτερικό και πάμε να μπούμε στο ελληνικό ebanking μας δεν μας αφήνει για λόγους ασφαλείας η ακόμα μπορεί να μας κλειδώσει τον λογαριασμό μας! Με την υπόνοια ότι έχουν μπει χάκερς διότι βλέπει ξένη IP address , με τον VPN παίρνουμε μια ελληνική IP και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!

•  Να κατεβάσετε Applications που έχουν περιορισμό χώρας
Εαν μπείτε στο Google Play ή στο Market της Apple με μια π.χ Αμερικάνικη IP θα βρείτε χιλιάδες εφαρμογές που δεν υπάρχουν στην Ελληνική έκδοση της Google ή της Apple.

•  Καλύτερες προσφορές π.χ σε Αεροπορικά εισιτήρια
Πολλές φορές όταν πάμε να κλείσουμε π.χ αεροπορικά εισιτήρια μπαίνοντας απο άλλη IP χώρας π.χ Γερμανίας το ίδιο το site μας βγάζει καλύτερες τιμές , αυτό μπορείτε να το δοκιμάσετε με έναν VPN.

 

 

 

Δείτε το Netflix Αμερικής με όλες τα νέα επεισόδια και ταινίες!

Πως θα δω αμερικάνικο Netflix , IP Αμερικής

Ο PureVPN είναι από τους πιο αξιόπιστους VPN με 3 εκατομμύρια πελάτες από όλο τον κόσμο , 24/7 εξυπηρέτηση πελατών , 31 ημέρες επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθήκατε  , πολλοί τρόποι συναλλαγών ακόμη και με κρυπτονομίσματα (Bitcoin κ.α) , και φυσικά προγράμματα για κάθε συσκευή και λειτουργικό (Windows , Android , Mac , iOS , Linux , Kodi , Router / Modem ,  TV Box , Google Chrome , Mozilla κ.α) δοκιμάστε τον!

*Προϋπόθεση είναι να έχετε μια συνδρομή στο Netflix Ελλάδας , Κύπρου ή άλλης χώρας και απλά να αγοράσετε μια συνδρομή του PureVPN που θα σας παρέχει σταθερή και γρήγορη ταχύτητα με IP Αμερικής για να συνδεθείτε στο αμερικάνικό Netflix.

 

1. Αγορά συνδρομής της PureVPN
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά πακέτα συνδρομής για 1 μήνα για 3 μήνες αλλά και για 1 χρόνο που συμφέρει καθώς υπάρχει μεγάλη έκπτωση και θα σας βγει με κόστος περίπου 2€ ανά μήνα

 

2. Εγκατάσταση του PureVPN στην συσκευή που εσείς θέλετε και δείτε όλο το αμερικάνικό Netflix!
Απλά κάντε εγκατάσταση του προγράμματος της PureVPN στην συσκευή που θέλετε και μετά συνδεθείτε σε ένα αμερικάνικό σερβερ από το PureVPN (θα δείτε την αμερικάνικη σημαία) μετά απλά ανοίξτε το Netflix σας και θα δείτε ότι συνδεθήκατε με το αμερικάνικο Netflix τόσο απλά!

 

PureVPN
PureVPN Κόστος

1 Μήνας 10,95$
3 Μήνες 24$ / 8$ τον μήνα
1 Χρόνος 35$ / 2,9$ τον μήνα το φθηνότερο πακέτο!
*31 ημέρες επιστροφή χρημάτων εαν δεν μείνετε ικανοποιημένοι (χωρίς ερωτήσεις).

Μέθοδοι πληρωμής: Visa | Mastercard | American Express | Paysafecard | Paypal | Skrill |
Bitcoin | Ethereum και πολλά άλλα κρυπτονομίσματα

Αποκλειστική προσφορά για λίγες ημέρες!
PureVPN  για 1 χρόνο με μόλις 2€ τον μήνα! με δωρεάν δοκιμή από ΕΔΩ!

 

Υπάρχουν χιλιάδες sites που παρέχουν VPN εμείς σας παρουσιάσαμε αυτά που δοκιμάσαμε και σύμφωνα με μεγάλα αξιόπιστα sites θεωρούνται αξιόπιστα και σας παρέχουν άμεση πρόσβαση και καλές ταχύτητες για να δείτε ταινίες και σειρές στο Αμερικάνικο Netflix χωρίς διακοπές και περιορισμούς!


top lists

 

Καλές προβολές 🙂

 

 

Δώρο μια μετοχή εως 1.000$ με την εγγραφής σας!
Κερδίστε επιτόκιο εως 5% στις καταθέσεις σας!*Το βίντεο είναι του δημιουργού

Η Freedom24 αποτελεί έναν Online Broker ο οποίος σου δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 40.000 επενδυτικά προϊόντα μετοχών, ETF κ.α Είναι εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο Nasdaq και εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).Η εταιρεία διαθέτει υποκαταστήματα και αντιπροσώπους στην Κύπρο, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ελλάδα. Μας εμπιστεύονται εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες σε ολόκληρη την ΕΕ.


• Κέρδισε στις καταθέσεις σου έως 5% ετήσιο επιτόκιο με καθημερινή καταβολή τόκων!
Μην αφήνεις τις καταθέσεις να τις τρώει ο πληθωρισμός και τα fees των τραπεζών βάλτες να δουλεύουν για σένα!


• Κέρδισε 100% δωρεάν μια μετοχή αξίας εως 1.000$ απλά με την εγγραφή σας!

• Διαδικασία:

1. Κάνετε απλά δωρεάν την εγγραφή και την ταυτοποίηση σας (με ταυτότητα ή διαβατήριο εύκολα σε 2 λεπτά!)
2. Λαμβάνεται άμεσα μια δωρεάν μετοχή εως 1.000$ !! (Apple , Microsoft , Tesla κ.α)
3. Την μετοχή μπορείτε να την κρατήσετε ή να την πουλήσετε και να κάνετε ανάληψη τα χρήματα σε τραπεζικό λογαρ/σμό

Freedom24 Bonus eggrafis Δωρεάν Μετοχή
Κέρδισε εντελώς δωρεάν μια μετοχή εως 1.000$  (Όλοι κερδίζουν!)
Μην χάνεις την προσφορά για λίγες ακόμη ημέρες! Εγγραφή σε 2 λεπτά! 

Προϋποθέσεις για την Δωρεάν μετοχή
25+ ετών να κάνετε την εγγραφή & ταυτοποίηση από το παραπάνω link.
Δεν απαιτείτε να καταθέσετε χρήματα!

Κριτικές πελατών στο Trustpilot 4,1/5