eSIM Airalo κάρτα SIM εξωτερικού το πιο χρήσιμο εργαλείο για το ταξίδι σας

eSim ηλεκτρονική SIM 2η SIM

Γιατί η κάρτα eSIM της Airalo είναι απαραίτητη στα ταξίδια σας!

Ένα από τα βασικά προβλήματα που απασχολούν πολλούς ταξιδιώτες, ειδικά αυτούς που ταξιδεύουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα ή ζουν ως ψηφιακοί περιηγητές (digital nomads), είναι η πρόσβαση στο τοπικό δίκτυο. Συχνά, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν υψηλούς λογαριασμούς roaming ή να αναζητούν απεγνωσμένα δίκτυα Wi-Fi για να συνδεθούν στο διαδίκτυο.

Η λύση υπάρχει και είναι η eSIM της Airalo που σου προσφέρει 2η κάρτα SIM (ψηφιακή) χωρίς να χρειάζεται να έχει το κινητό σου θέση για 2η κάρτα SIM! Πάμε να δούμε αναλυτικά γιατί σε πραγματικά συμφέρει και ποια προβλήματα λύνει!

 

 

Περιεχόμενα άρθρου

• Συνηθισμένα προβλήματα όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό
• Τι είναι η eSim? και ποιες λύσεις προσφέρει
• Ποια είναι η Airalo 
 
• Πλεονεκτήματα της χρήσης eSIM στα ταξίδια 
• Πως εγκαθιστώ την κάρτα eSIM της Airalo ? 
• Τι κόστος έχουν τα πακέτα της Airalo ?

• Θετικά και αρνητικά για την eSIM της Airalo
• Airalo αξίζει ?

 

 

 

 

Συνηθισμένα προβλήματα όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό…


Σας έχει τύχει να λάβετε έναν τεράστιο λογαριασμό περιαγωγής roaming μετά από ένα ταξίδι στο εξωτερικό;

Να αναγκάζεστε να βαζεται μια τοπική κάρτα SIM αλλά έτσι να μην έχετε την δική σας κάρτα SIM όποτε να μην μπορείτε να δεχτείτε τηλέφωνα?

Έχετε σπαταλήσει χρόνο αναζητώντας απεγνωσμένα έναν πωλητή SIM στο αεροδρόμιο?

 

Η λύση που κάνουν πολλοί είναι να αγοράσουν μια τοπική κάρτα SIM… όμως δεν είναι καλή λύση γιατί…

Για να αποφευχθούν τέτοια προβλήματα, πολλοί παλαιότερα αγόραζαν τοπικές SIM κάρτες για τη χρήση δεδομένων και την πλοήγηση σε κοινωνικά δίκτυα και χάρτες…

Υποστηρίζει το κινητό σας 2η κάρτα Sim ?
Εαν όχι δεν θα μπορείτε να δέχεστε και κλήσεις από την δουλεία σας ή φίλους στον 1ο σας σας τηλεφωνικό σας αριθμό….

Δεν θα μπορείτε να κάνετε επιβεβαίωση σε τραπεζικές εφαρμογές εαν δεν έχετε και την κυρίως 1η κάρτα SIM…

Αρα το πρόβλημα δεν λύθηκε…  αλλά υπάρχει λύση 🙂

 

 

 

Τι είναι η eSim?
και ποιες λύσεις προσφέρει…

Εδώ έρχεται σε βοήθεια η Airalo eSIM. Με αυτήν, μπορείτε να αποφύγετε τον κόπο της ανταλλαγής SIM και την αναζήτηση τοπικής κάρτας. Η Airalo προσφέρει eSIM (ηλεκτρονική SIM) και έτσι μπορείτε να έχετε ταυτοχρονα 2 SIM καρτες στο κινητό σας! έτσι διευκολύνει τη ζωή σας κατά τα ταξίδια και την προσωρινή σας διαμονή στο εξωτερικό.

Η Airalo αποτελεί το πρώτο online eShop με eSIM στον κόσμο που λύνει το πρόβλημα των υψηλών λογαριασμών περιαγωγής, παρέχοντάς σας πρόσβαση σε eSIM (ψηφιακές κάρτες SIM). Με τις eSIM της Airalo, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ένα ψηφιακό πακέτο δεδομένων για περισσότερες από 200 χώρες/περιοχές και να είστε συνδεδεμένοι οπουδήποτε στον κόσμο μόλις προσγειωθείτε!

Ούτε να ψάξεις ούτε να μην έχεις ιντερνετ ούτε να αχρηστεύεις την κυρίως σου κάρτα Sim (βαζοντας μια άλλη τοπική SIM) και να μην μπορούνε να σε πάρουν τηλέφωνο!

Και όλα αυτά απλά , γρήγορα και εύκολα πριν το ταξίδι σου με την Airalo eSIM!

 

 

 

 

Ποια είναι η Airalo

Ως παγκόσμιος οργανισμός, η Airalo έχει επενδύσει σε πολλές πρωτοβουλίες για την προώθηση της υγείας, της ασφάλειας, της βιωσιμότητας και της ευημερίας των άλλων.

Η παγκόσμια ισοτιμία εμφανίζεται σε πολλές μορφές. Στον πυρήνα του οργανισμού μας, πιστεύουμε ότι πρέπει να προσφέρουμε παγκόσμια συνδεσιμότητα σε όλους τους ανθρώπους στη γη. Όποια τεχνολογία κι αν έχετε και όπου κι αν βρίσκεστε, στόχος μας είναι να είναι όλοι συνδεδεμένοι. Η ελευθερία και η ευχέρεια να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία στο έπακρο έχει σιγά σιγά μετατραπεί από προνόμιο σε αναγκαιότητα καθώς συνδεόμαστε όλο και περισσότερο μεταξύ μας.

Καθώς εργαζόμαστε προς ένα ψηφιακό μέλλον, θα συνεχίσουμε να προωθούμε φιλικές προς το περιβάλλον και καινοτόμες λύσεις που μειώνουν την ανάγκη για πλαστικό και τα απόβλητα από τις συμβατικές κάρτες SIM.

Πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες
Είναι η μεγαλύτερη εταιρία παροχής eSim στον κόσμο
Ιδρύθηκε το 2019
Γραφεία σε πάνω από 40 χώρες
Κάλυψη σε πάνω από 200 χώρες και περιοχές

 

 

 

 

Πλεονεκτήματα της χρήσης eSIM στα ταξίδια

 

*Το βίντεο δεν είναι δικό μας

Η χρήση eSIM προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα κατά τα ταξίδια, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να έχουν ευέλικτη και οικονομική συνδεσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ανάμεσα σε αυτά τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται:

1. Ευκολία Εγκατάστασης: Η απόκτηση ενός σχεδίου eSIM από πάροχο όπως η Airalo είναι εύκολη, ενώ η εγκατάσταση και η σύνδεση σε τοπικά δίκτυα γίνονται με απλά βήματα.


2. Συνδεσιμότητα Παντού:
Οι eSIM επιτρέπουν τη διατήρηση σύνδεσης οπουδήποτε βρίσκεται ο ταξιδιώτης, εξαλείφοντας την ανάγκη να αγοράζουν συνεχώς τοπικές κάρτες SIM δηλαδή εαν σκοπεύεις να ταξιδέψεις π.χ σε 2 – 3 χώρες πρέπει να αγοράσεις 2 τοπικές SIM ενώ με την κάρτα eSIM της Airalo μόνο μια!


3. Ευελιξία Συνδρομών:
Η eSIM επιτρέπει εύκολη μετάβαση μεταξύ διάφορων σχεδίων κλήσεων ή δεδομένων ανάλογα με τη χώρα, προσφέροντας περισσότερες επιλογές.


4. Χαμηλότερο Κόστος:
Τα σχέδια eSIM συνήθως είναι πιο οικονομικά από τις τιμές διεθνούς ομαδικής χρήσης, χωρίς εκπλήξεις στις χρεώσεις.


5. Ασφάλεια και Αποφυγή Κινδύνου Χαμένης SIM:
Λειτουργώντας εικονικά, δεν υπάρχει κίνδυνος απώλειας ή κλοπής της eSIM.


6. Διατήρηση του Αριθμού:
Με eSIM, μπορείτε να διατηρήσετε τον αριθμό σας και να τον χρησιμοποιήσετε στο εξωτερικό με το ίδιο το τηλέφωνο.


7. Τοπική ή παγκόσμια eSIM:
Αντί για αλλαγή καρτών SIM κατά το ταξίδι, μπορείτε να αγοράσετε μια τοπική ή ακόμα και παγκόσμια eSIM που καλύπτει όλους τους προορισμούς σας.


8. Φιλικό προς το Περιβάλλον:
Οι eSIM εξαλείφουν την ανάγκη για φυσικές κάρτες SIM, μειώνοντας την περιττή ρύπανση του περιβάλλοντός


9. Προγράμματα δεδομένων για περιοχές και όχι συγκεκριμένες χώρες:
Εάν ταξιδεύετε σε πολλούς προορισμούς στο εξωτερικό, θα πρέπει να αγοράζετε μια νέα κάρτα SIM κάθε φορά που φτάνετε σε άλλη χώρα. Αντίθετα, ένα τοπικό πρόγραμμα δεδομένων eSIM θα σας επιτρέψει να απολαύσετε την υπηρεσία καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

.
10. Ξεκάθαρα τοπικά προγράμματα με τοπικές τιμές: Μια αγορά eSIM όπως το Airalo αναφέρει ξεκάθαρα τι παίρνετε και τι κοστίζει. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα ακόμα και όταν μιλάτε σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο σε ένα αεροδρόμιο.

11. Ευέλικτα σχέδια για ημέρες, εβδομάδες ή μήνες όπως χρειάζεστε: Πολλές προπληρωμένες τοπικές κάρτες SIM απαιτούν από εσάς να πληρώσετε για έναν ολόκληρο μήνα υπηρεσίας. Αυτό μπορεί να είναι υπερβολική χρέωση εάν χρειάζεστε την υπηρεσία μόνο για μερικές ημέρες ή μερικές εβδομάδες. Αντίθετα, τα προγράμματα δεδομένων eSIM είναι ευέλικτα και μπορείτε να αγοράσετε τον ακριβή όγκο δεδομένων ή τη διάρκεια που χρειάζεστε.

 

 

 

 

 

 

Πως εγκαθιστώ την κάρτα eSIM της Airalo ?

Επειδή οι κάρτες eSIM είναι νέας τεχνολογίας θα πρέπει το κινητό σας να την υποστηρίζει την υπηρεσία eSIM γενικά τα νεότερα κινητά την υποστηρίζουν π.χ από iPhone SE (2020) και νεότερα μοντέλα το υποστηρίζουν αλλά εαν θέλετε να είστε σίγουροι τσεκάρετε εδώ στο κάτω μέρος του site επιλέξτε την κατηγορία “Κέντρο βοήθειας / Help” και μετά “Σχετικά με την Airalo” και μετά την κατηγορία “Ποιες συσκευές υποστηρίζουν eSIM;”

 

airalo-esim

Διαδικασία εγκατάστασης κάρτας eSIM

Ο τρόπος που λειτουργεί η Airalo είναι πολύ απλός. Καταρχάς, έχει μία πολύ εύχρηστη ιστοσελίδα που είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί από τον οποιοδήποτε. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

1 Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της Airalo eSIM
2 Δημιουργείτε έναν λογαριασμό
3 Κατεβάζετε την εφαρμογή στο κινητό ή χρησιμοποιείτε την έκδοση για υπολογιστές
4 Επιλέγετε τον προορισμό που πρόκειται να επισκεφθείτε και το πρόγραμμα που επιθυμείτε
5 Πληρώνετε
6 Κάντε εγκατάσταση της eSIM σαρώνοντας τον κωδικό QR
7 Ενεργοποιείτε την Airalo eSIM

Τόσο απλά και γρήγορα!

 

 

 

 

 

Τι κόστος έχουν τα πακέτα της Airalo ?

Υπάρχουν 3 επιλογές πακέτων

1. Τοπική eSIM ανά χώρα

2. Περιφερειακή eSIM ας πούμε ανά ήπειρο (δεν είναι ακριβώς έτσι αλλα πολλές κοντινές χώρες μαζί π.χ Λατινική Αμερική , Ευρώπη , Ασία κ.α)

3. Παγκόσμια eSIM για όλο τον κόσμο

 

Παραδείγματα
Πακέτα eSIM για Αγγλία

 

Παραδείγματα
Πακέτα eSIM για όλη την Ευρώπη

 

 

Παραδείγματα
Πακέτα eSIM Παγκόσμια για όλο τον κόσμο (130 χώρες)

 

 

 

 

 

esim-card-mobile-airalo

Συνηθισμένα ερωτήματα , θετικά και αρνητικά για την eSIM της Airalo

 

Αρνητικά

Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα κινητά τηλέφωνα
Θα πρέπει να υποστηρίζει eSIM υπηρεσία το κινητό σας , θα βρείτε στο site της Airalo αναλυτικα ποια μοντέλα την υποστηρίζουν συνήθως τα νεότερα μοντέλα την υποστηρίζουν π.χ από iPhone 2020 και μετά

 

Θα έχω πακέτα ομιλίας , sms και ιντερνετ δεδομένα στην χώρα που θα ταξιδέψω?
Ιντερνετ δεδομένα έχουν όλα τα πακέτα για να έχετε πακέτα ομιλίας και sms θα πρέπει να αγοράσετε τα πακέτα για Παγκόσμια κάλυψη , η άλλη λύση είναι μέσω social , viber , whatsapp κ.α να καλέσετε και σε τοπικό επίπεδο.

 

 

Θετικά

Η διαδικασία να εγκαταστήσω την eSIM της Airalo είναι δύσκολη?
Όχι είναι πολύ απλή , απλά κατεβάζετε την mobile εφαρμογή της Airalo και μέσα σε 5 λεπτά έχετε την 2η ψηφιακή SIM κάρτα σας!

Ξοδεύει πολύ μπαταρία η eSIM?  Όχι η κατανάλωση είναι φυσιολογική.

Ταξιδεύω σε πολλές χώρες συχνά θα πρέπει να αλλάζω συνέχεια eSIM?  Όχι μπορείς εύκολα μέσα από το Mobile app να αλλάζεις χώρα και eSIM ή να αγοράσεις το περιφερειακό ή το παγκόσμιο πακέτο 🙂  Εαν σκοπεύεις να ταξιδέψεις π.χ σε 2 – 3 χώρες πρέπει να αγοράσεις 2 τοπικές SIM ενώ με την κάρτα eSIM της Airalo μόνο μια!

Χαμηλότερο Κόστος: Τα πακέτα eSIM συνήθως είναι πιο οικονομικά από τις τιμές διεθνούς ομαδικής χρήσης, χωρίς εκπλήξεις στις χρεώσεις.

Ευέλικτα σχέδια για ημέρες, εβδομάδες ή μήνες όπως χρειάζεστε: Πολλές προπληρωμένες τοπικές κάρτες SIM απαιτούν από εσάς να πληρώσετε για έναν ολόκληρο μήνα υπηρεσίας. Αυτό μπορεί να είναι υπερβολική χρέωση εάν χρειάζεστε την υπηρεσία μόνο για μερικές ημέρες ή μερικές εβδομάδες. Αντίθετα, τα προγράμματα δεδομένων eSIM είναι ευέλικτα και μπορείτε να αγοράσετε τον ακριβή όγκο δεδομένων ή τη διάρκεια που χρειάζεστε.

Εύκολη ανανέωση κάρτας / Top UP: Μέσα από το Mobile app αντι να τρέχεις να βρεις τρόπο 🙂 επίσης υπάρχουν πολλές επιλογές πληρωμών όλες οι κάρτες και Paypal.

Διατήρηση του δικού σας Αριθμού: Με eSIM, μπορείτε να διατηρήσετε τον αριθμό σας (π.χ από Ελλάδα , Κύπρο κ.α) και να τον χρησιμοποιήσετε στο εξωτερικό με το ίδιο το τηλέφωνο , δηλαδή να μπορεί να σας στείλει κάποιος συνεργάτης , συγγενής , φίλος sms ή να σας πάρει τηλέφωνο

Χρησιμοποίηση τραπεζικών και άλλων εφαρμογών ασφαλείας: Κρατώντας τον αριθμό σας (π.χ από Ελλάδα , Κύπρο κ.α) παράλληλα με την eSIM μπορείτε να έχετε υπηρεσίες οπώς π.χ όταν θέλουμε να μπούμε στο ebanking μας που μας στέλνει ένα έξτρα κωδικό ασφαλείας , ενώ εαν βάζατε μια τοπική SIM δεν θα είχατε ενεργό και τον προσωπικό σας αριθμό από Ελλάδα για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες τράπεζες κ.α αφου για να κάνετε log in θα πρέπει να σας στείλουν sms…

Το πιο σημαντικό σας γλυτώνει χρήματα! Τέρμα τα ακριβά καθημερινά τέλη περιαγωγής / roaming από τον πάροχο της χώρας σας

Ευκολία! Με το που προσγειωθείς στην χώρα που ταξιδεύεις έχεις άμεσα eSIM!

 

 

 

esim-travel-roaming-mobile-airalo

Airalo αξίζει ?

Την δοκιμάσαμε σε 5 ταξίδια και πραγματικά είναι μεγάλη ευκολία είχαμε data δεδομένα με το που φθάσαμε στον προορισμό μας χωρίς να ψάχνουμε για κάρτες SIM και μας γλύτωσε χρήματα από roaming / περιαγωγές , επίσης είχαμε πολύ καλό σήμα και η χρεώσεις είναι λογικές. Τέλος αλλάζοντας από χώρα σε χώρα δεν ψάχναμε για κάρτες SIM απλά μπαίναμε στην εφαρμογή και αλλάζαμε χώρα , ούτε ψαχναμε πως να φορτίσουμε την κάρτα σε καταστήματα αφου την φορτίζαμε από την εφαρμογή.

Τέλος είχαμε και ενεργή την SIM κάρτα από Ελλάδα για να ξέρουμε ποιος μας καλεί η για εφαρμογές ασφαλείας (τραπεζικά sms , gmail sms κ.α)

Συνολικά η eSIM της Airalo είναι μια μεγάλη ευκολία για τον ταξιδιώτη θα σας λύσει τα χέρια και θα σας γλυτώσει χρόνο και χρήματα!

airalo-greek-greece
Απέκτησε online σε 5 λεπτά την δική σου eSIM!
Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο με μια eSIM 🙂


 

 

Δώρο μια μετοχή εως 1.000$ με την εγγραφής σας!
Κερδίστε επιτόκιο εως 5% στις καταθέσεις σας!*Το βίντεο είναι του δημιουργού

Η Freedom24 αποτελεί έναν Online Broker ο οποίος σου δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 40.000 επενδυτικά προϊόντα μετοχών, ETF κ.α Είναι εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο Nasdaq και εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).Η εταιρεία διαθέτει υποκαταστήματα και αντιπροσώπους στην Κύπρο, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ελλάδα. Μας εμπιστεύονται εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες σε ολόκληρη την ΕΕ.


• Κέρδισε στις καταθέσεις σου έως 5% ετήσιο επιτόκιο με καθημερινή καταβολή τόκων!
Μην αφήνεις τις καταθέσεις να τις τρώει ο πληθωρισμός και τα fees των τραπεζών βάλτες να δουλεύουν για σένα!


• Κέρδισε 100% δωρεάν μια μετοχή αξίας εως 1.000$ απλά με την εγγραφή σας!

• Διαδικασία:

1. Κάνετε απλά δωρεάν την εγγραφή και την ταυτοποίηση σας (με ταυτότητα ή διαβατήριο εύκολα σε 2 λεπτά!)
2. Λαμβάνεται άμεσα μια δωρεάν μετοχή εως 1.000$ !! (Apple , Microsoft , Tesla κ.α)
3. Την μετοχή μπορείτε να την κρατήσετε ή να την πουλήσετε και να κάνετε ανάληψη τα χρήματα σε τραπεζικό λογαρ/σμό

Freedom24 Bonus eggrafis Δωρεάν Μετοχή
Κέρδισε εντελώς δωρεάν μια μετοχή εως 1.000$  (Όλοι κερδίζουν!)
Μην χάνεις την προσφορά για λίγες ακόμη ημέρες! Εγγραφή σε 2 λεπτά! 

Προϋποθέσεις για την Δωρεάν μετοχή
25+ ετών να κάνετε την εγγραφή & ταυτοποίηση από το παραπάνω link.
Δεν απαιτείτε να καταθέσετε χρήματα!

Κριτικές πελατών στο Trustpilot 4,1/5


 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Καλύτεροι VPN
Author Rating
51star1star1star1star1star