Δάνεια χωρίς τράπεζα από ιδιώτες μέσω ιντερνετ! Bitbond

Στο διαδίκτυο εδώ και μερικά χρόνια έχουν ανοίξει πλατφόρμες δανεισμού p2p (απο ιδιώτες σε ιδιώτες) μια από τις ποιο αξιόπιστες πλατφόρμα είναι η Bitbond με έδρα το Βερολίνο της Γερμανίας και πήρε χρηματοδότηση 2 εκατομμύρια δολάρια. Εως τώρα έχει δώσει χρηματοδότηση σε χιλιάδες μικρούς επαγγελματίες! Λειτουργεί σαν πλατφόρμα δανεισμού για μικρές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αλλά και για ελεύθερους επαγγελματίες με ποσό από 100€ έως 20.000€ ή 25.000$ ή ανάλογο ποσό σε Bitcoin.

H πλατφόρμα Bitbond φέρνει σε επαφή ιδιώτες επενδυτές με μικρές επιχειρήσεις που έχουν δραστηριότητα σε online retail ψηφιακά καταστήματα όπως το amazon, ebay , eshops κ.α ενώ είναι η μοναδική εταιρεία του είδους στην Γερμανία όπου έχει και την έδρα της που έχει λάβει την άδεια χρηματιστηριακών υπηρεσιών Bafin.

Μέχρι σήμερα στην Bitbond έχουν χρηματοδοτηθεί 1600 δάνεια αξίας 1.2 εκατομμύρια δολαρίων ενώ οι εγγεγραμμένοι χρήστες της πλατφόρμας φτάνουν τους 76.000.

Πολλές φορές δεν έχουμε διαθέσιμα τα χρήματα που χρειαζόμαστε τη στιγμή που τα χρειαζόμαστε. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει μια αναμενόμενη κατάσταση, η οποία απαιτεί μια γρήγορη λύση και έξοδα που δεν έχουν προβλεφθεί. Τα γρήγορα δάνεια μέσω internet μπορούν να σας βοηθήσουν σε περιπτώσεις που δεν έχετε τα απαραίτητα μετρητά.

 

 

 

daneio-apo-idioti

Πως λειτουργεί η Bitbond για τους δανειολήπτες

1. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε ένα μικρό δάνειο έως 5.000€ για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας (π.χ να αγοράσετε περισσότερο εμπόρευμα ) και ας υποθέσουμε ότι πουλάτε στο ebay

2. Κάνετε μια δωρεάν εγγραφή στο Bitbond στην οποία ταυτοποιείται τα στοιχεία σας (ταυτότητα , διαβατήριο) και δίνετε μια περιγραφή για ποιο λόγο θέλετε το δάνειο σας ( αναλυτική περιγραφή ) και σε πόσο χρόνο θα γίνει η αποπληρωμή του δανείου από 6 εβδομάδες εως 5 χρόνια , όσο ποιο γρήγορα γίνει η αποπληρωμή τοσο χαμηλότερο επιτόκιο θα πάρετε , επίσης δίνετε στοιχεία όσο αφορά την βιωσιμότητα της επιχείρηση σας (πωλήσεις , ebay κριτικές , paypal κ.α) και μετά σας δίνουν Rating (αξιολόγηση) A , B , C , D , E ή F η οποία είναι ανάλογα με το πόσο θεωρούν ασφαλείς επένδυση για να πάρετε το δάνειο.

3. Μετά ανεβαίνει στην πλατφόρμα η αίτηση σας και η περιγραφή για ποιο λόγο θέλετε το δάνειο και περιμένετε από άλλους ιδιώτες να χρηματοδοτήσουν το δάνειο σας , όσο καλύτερη αξιολόγηση ( A , B , C , D ) έχετε πάρει και όσο ποιο γρήγορα αποπληρώσετε το δάνειο σας π.χ 12 μήνες τόσο καλύτερο επιτόκιο θα πάρετε και θα σας χρηματοδοτήσουν άμεσα οι υπόλοιποι επενδυτές ιδιώτες.
Εαν μια αίτηση δανείου δεν καταφέρει να χρηματοδοτηθεί από τους ιδιώτες επενδυτές μέσα σε 2 εβδομάδες η αίτηση απορρίπτεται

4. Εαν πάρετε την χρηματοδότηση τα χρήματα σας θα μεταφερθούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι ewallet

 

 

Θετικά του Bitbond για τους δανειολήπτες

+ Μηδενικό κόστος για την αίτηση δανείου
+ Επιλογή νομίσματος ευρω , δολάριο ή Bitcoin
+ Δεν χρειάζεται εγγύηση η υποθήκη

+ Δεν χρειάζεται γραφειοκρατία όλα γίνονται online
+ Χαμηλά επιτόκια

+ Εχει δώσει δάνεια και σε Έλληνες
+ Τα δάνεια δεν στα δίνει τράπεζα αλλά ιδιώτες επενδυτές μέσω της πλατφόρμας Bitbond
+ Η Bitbond είναι νόμιμη εταιρία με έδρα το Βερολίνο και έχει λάβει την άδεια χρηματιστηριακών υπηρεσιών Bafin.
+ Γρήγορα δάνεια από ιδιώτη / ιδιώτες μέσω internet από 100€ έως 20.000€

H Bitbond απευθύνετε σε μικρές , μεσαίες εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να τις αναπτύξουν , οπότε εαν πουλάτε στο ebay , amazon , etsy κάνετε dropshipping έχετε eshop ή site η προσφέρετε υπηρεσίες μέσω ίντερνετ θα είναι πολύ ποιο εύκολο να πάρετε γρήγορα δάνειο!
*Εαν η επιχείρηση σας δεν έχει σχέση με το online εμπόριο είναι πιθανό να μην εγκριθεί το δάνειο.

Δάνειο από την πλατφόρμα της Bitbond χωρίς τράπεζα από ιδιώτες!

 

 

 

Σχετικά άρθρα
• Αγορά Bitcoin  Μετρητά , κάρτες , έμβασμα , Paypal όλες οι λύσεις
• Πως θα κερδίσω δωρεάν Bitcoin

 

Rating: 4.8/5. From 28 votes.
Please wait...