P2P Lending Δάνεια | Εναλλακτικές online επενδύσεις με υψηλά επιτόκια

P2P Lending δάνεια επένδυση ελληνικά Τι είναι το p2p lending

P2P lending εναλλακτικές επενδύσεις με μεγάλες αποδόσεις!

Ας δούμε τι είναι το p2p lending και γιατί έχει γίνει η αγαπημένη επένδυση εκατομμύρια ιδιωτών από όλη την Ευρώπη αλλά και αρκετών χιλιάδων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Με τα επιτόκια των τραπεζών στις καταθέσεις ταμιευτηρίου αλλά και στις προθεσμιακές καταθέσεις να έχουν αγγίξει το 0% – 0,5% πολλοί όπως και εμείς ψαχτήκαμε για εναλλακτικές επενδύσεις online που θα μας αποφέρουν υψηλές αποδόσεις ώστε να μην αφήσουμε τα χρήματα μας να τα τρώει ο πληθωρισμός αλλά και να τα αυξήσουμε σταδιακά , δημιουργώντας παθητικό εισόδημα .

Τα τελευταία 3 – 4 χρόνια μια εναλλακτική επένδυση με πραγματικά υψηλές αποδόσεις είναι το P2P Lending δηλαδή ο online δανεισμός άλλων χωρίς μεσάζοντες. Εσείς σαν επενδυτής δανείζεται άλλους και εισπράττεται τον ανάλογο τόκο ακούγεται περίεργο ή περίπλοκο αλλά είναι πολύ απλό και εύκολο , γιατί όλο το διαδικαστικό μέρος το κάνει η πλατφόρμα και εσείς απλά κάνετε την επένδυση σας online!

Και φυσικά θα ρωτήσετε και πως το κάνω? και εαν δεν με πληρώσουν ? Τι ρίσκο υπάρχει ? και πολλά εαν…  Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά…

Περιεχόμενα και γρήγορη πλοήγηση

Τι είναι το p2p lending?

Συχνά ερωτήματα για το P2P lending

Mintos παρουσίαση / οδηγός

Οι καλύτερες πλατφόρμες P2P Lending

Προσωπική κριτική και στρατηγική

 

.
Disclaimer: Όλες οι προτάσεις επένδυσης του mypoco.net έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν εκείνες ενός επαγγελματία συμβούλου επενδύσεων. Όλες οι επενδύσεις έχουν ρίσκο! Δεν είμαι financial advisor ούτε έχω κάποια τεχνική κατάρτιση στο θέμα, τα παραπάνω αφορούν μονάχα την προσωπική μου εμπειρία.

 

 

 

 

 

Τι είναι το p2p lending ?
Τι είναι το p2p lending ?

Τι είναι το p2p lending? και πως λειτουργεί?

Ο δανεισμός peer-to-peer / P2P lending είναι όταν ένας ή πολλοί ιδιώτες δανείζουν απευθείας άλλους ιδιώτες ή επιχειρήσεις μέσω μιας πλατφόρμας site (P2P Platforms όπως π.χ η Mintos) είναι η πρακτική απευθείας δανεισμού χρημάτων με παράκαμψη των κλασσικών τραπεζών , αναλυτικό σχεδιάγραμμα θα βρείτε στην παραπάνω φωτογραφία.

Δηλαδή πολύ απλά η Mintos είναι: μια πλατφόρμα / site , όπου καταχωρούν οι εταιρίες χρηματοδοτήσεων δανείων (εταιρικά , προσωπικά , δάνεια αυτοκινήτων κ.α) από διαφορές χώρες τα δάνεια τους και μετά τα χρηματοδοτούν ιδιώτες επενδυτές και παίρνουν τον ανάλογο τόκο / επιτόκιο.

Ορολογία και επεξήγηση

P2P Platform (Sites) είναι η εταιρία π.χ η Mintos που συνδέει μέσω της πλατφόρμας (site) τους ιδιώτες επενδυτές (όπως εμείς) με τις εταιρίες παροχής δανείων (loan originators) από τις οποίες και λαμβάνουν δάνεια.

Loan originators είναι οι εταιρίες που παρέχουν αφου εγκρίνουν δάνεια σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Μέρος της χρηματοδότησης την παίρνουν μέσω ιδιωτών μεσω των P2P Platforms (sites) δηλαδή βάζουν τα δάνεια τους στις πλατφόρμες / sites επενδύουμε εμείς και έτσι χρηματοδοτούν τα δάνεια και σε εμας μας δίνουν κέρδος από τους τόκους.

Borrowers είναι οι δανειολήπτες ιδιώτες ή επιχειρήσεις

Investors οι επενδυτές στην προκειμένη εμεις.

Buybuck gurandee είναι τα εγγυημένα δάνεια ακόμη και εαν δεν πληρώσει ο δανειολήπτης ο επενδυτής θα πάρει τα χρήματα του πίσω μαζί με τον τόκο από την εταιρία που το χρηματοδότησε! Π.χ εαν το δάνειο ξεπεράσει τις 60 ημέρες καθυστέρηση τότε θα πληρώσει η εταιρία ( Loan originator ) άρα μειώνουμε στο ελάχιστο το ρίσκο.

 

 

 

Συχνά ερωτήματα για το P2P lending

Υπάρχουν κρυφές προμήθειες ή κάποια άλλη χρέωση για τις υπηρεσίες στα P2P lending?
Όχι συνήθως δεν έχουν χρέωση στις βασικές υπηρεσίες τους (κατάθεση , ανάληψη , χρηματοδότηση ) , μερικές εταιρίες χρεώνουν κάποιο μικρό ποσό στην πρόωρη εξαργύρωση , αλλά γενικά οι περισσότερες υπηρεσίες είναι δωρεάν.

 

Αφου είναι δωρεάν οι υπηρεσίες στις πλατφόρμες P2P Lending πως βγάζουν χρήματα?
Διότι χρεώνουν τις εταιρίες χρηματοδότησης δανείων / loan originator (που στέλνουν τα δάνεια τους για να εξασφαλίσουν δανεισμό.)

 

Είναι νόμιμη η επένδυση σε p2p lending (δάνεια) στην Ελλάδα και την Κύπρο?
Ναι . Για κάθε δάνειο που χρηματοδοτούμε / επενδύουμε τα χρήματα μας παράγεται αυτόματα ξεχωριστό due diligence σε PDF μορφή από τον loan originator αλλά και από την Ρ2Ρ πλατφόρμα και είναι διαθέσιμο όποτε το θελήσουμε και για την εφορία.

 

Τι χαρτιά / έγγραφα θα χρειαστούν για να κάνω εγγραφή?
Απλά θα κάνετε μια εγγραφή συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία και θα ανεβάσετε μια φωτογραφία ταυτότητας ή διαβατηρίου , εξτρά μπορεί να σας ζητηθεί φωτογραφία από έναν λογαριασμό κοινής ωφελείας ( ΔΕΚΟ , ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ) . Εαν η ταυτότητα σας (αφορά τις Ελληνικές ταυτότητες) είναι παλαιότερη από 15 χρόνια τότε δεν ισχύει και θα πρέπει να βγάλετε καινούργια για να σας δεχθούν ή να δώσετε διαβατήριο. Επίσης εαν σας ζητάνε ημερομηνία λήξης στην Ελληνική σας ταυτότητα βάλτε συν 15 χρόνια από την έκδοση της.

 

Υπάρχει κάποιο ρίσκο στην επένδυση σε P2P lending?
Οι περισσότερες πλατφόρμες p2p lending προσφέρουν δάνεια που είναι Buybuck gurandee δηλαδή εγγυημένα δάνεια ακόμη και εαν δεν πληρώσει ο δανειολήπτης ο επενδυτής θα πάρει τα χρήματα του πίσω μαζί με τον τόκο από την εταιρία που το χρηματοδότησε! Eαν κάποιο δάνειο ξεπεράσει τις 30 ή 60 ημέρες  καθυστέρηση (ανάλογα με την πλατφόρμα p2p lending ) τότε θα πληρώσει η εταιρία ( Loan originator ) άρα μειώνουμε στο ελάχιστο το ρίσκο , όμως πάντα υπάρχει ρίσκο να υπάρξουν οικονομικά προβλήματα στην πλατφόρμα ή στους loan originators.

Σε όλες τις επενδύσεις υπάρχει ρίσκο , ακόμη και στην τράπεζα να έχεις χρήματα έτσι και στο p2p lending το μεγαλύτερο ρίσκο είναι να μην μπορεί η εταιρία χρηματοδότησης / Loan originator να πληρώσει και να καλύψει τα καθυστερημένα  δάνεια της. Οπότε κάνουμε διασπορά επενδύσεων και σε πλατφόρμες p2p και σε δάνεια επενδύουμε πολλά μικρά ποσά π.χ 10€ ανα δάνειο σε πολλά δάνεια και σε διαφορετικές εταιρίες χρηματοδότησης / loan originator στην κάθε πλατφόρμα p2p π.χ στην Mintos υπάρχουν πάνω από 30 εταιρίες χρηματοδότησης / loan originator και φυσικά διαλέγουμε αξιόπιστες πλατφόρμες όπως η Mintos και άλλες που θα δούμε παρακάτω.

 

Αφου επενδύσω τα χρήματα μου μετά κάνω κάτι άλλο?
Οχι απλά εισπράττετε κάθε ημέρα τον τόκο σας και λαμβάνεται αναλυτικό report στο email σας καθημερινά ή εβδομαδιαία σχετικά με την επένδυση σας.

 

Εαν χρειαστώ τα χρήματα μου μπορώ να κάνω άμεσα εκταμίευση?
Ναι μπορείτε , θα πουλήσετε τα δάνεια που επενδύσατε στην Δευτερεύουσα αγορά (Secondary Market) σε άλλους επενδυτές ή να πληρώσετε κάποιο μικρο fee / commision εως 5%  ανάλογα με την πλατφόρμα p2p lending και μετά θα κάνετε ανάληψη τα χρήματα σας στην τράπεζα σας.

 

Πως φορολογούνται οι τόκοι ( το κέρδος μας ) από την επένδυση μας στην εφορία?
Θα πάρετε ένα έγγραφο σε μορφή pdf με το κέρδος που βγάλατε από την πλατφόρμα π.χ την Mintos oπου αναγράφει τον τόκο που κερδίσατε για το προηγούμενο έτος και θα το δώσετε στον λογιστή σας όταν θα πρέπει να κάνετε την φορολογική σας δήλωση. O νόμος στην Ελλάδα αναφέρει ότι οι τόκοι (όχι το κεφάλαιο) προσωπικού δανείου σε τρίτο πρόσωπο θεωρούνται εισόδημα από τόκους, και φορολογείται με 15% συν εισφορά αλληλεγγύης. Άρα παράδειγμα εαν κερδίσατε π.χ 1.000 ευρω από τόκους θα πληρώσετε εφορία 150 ευρω συν εισφορά αλληλεγγύης.

 

Είμαι αρχάριος στις επενδύσεις p2p είναι δύσκολο να επενδύσω?
Πραγματικά είναι πιο εύκολο από όσο φαντάζεσαι! Κάνεις δωρεάν εγγραφή στέλνεις τα χρήματα που θέλεις να επενδύσεις τα υπόλοιπα είναι σχετικά εύκολα και αυτόματα στην κάθε πλατφόρμα π.χ Mintos στην επιλέγεις το εργαλείο Invest Access επιλέγεις 1 από τα 3 χαρτοφυλάκια (ανάλογα με τον τόκο και την διάρκεια που θέλεις) και ξεκινάει η επένδυση σου! Μετά απλά εισπράττεις τους τόκους σου καθημερινά!

 

Ποιο είναι το ελάχιστο πόσο για να επενδύσω?
Μπορείτε να επενδύσετε από μόλις 10€ στην Mintos άλλες πλατφόρμες έχουν μεγαλύτερο ή και μικρότερο ποσό για ελάχιστη επένδυση.

 

 

 

 

 

 

Mintos review / παρουσίαση

Mintos Μιντος P2P δάνεια επενδυση online Ελλάδα

Γνωριμία με την Mintos την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πλατφόρμα P2P Lending


Η Mintos ιδρύθηκε το 2014 στην Ρίγα της Λετονίας και είναι η Νο1 Ευρωπαϊκή πλατφόρμα P2P Lending που συνδέει ιδιώτες επενδυτές δανείων ( δηλαδή εμάς) με πάνω από 60 εταιρίες χρηματοδοτήσεις δανείων ( Loan originator ) που χρηματοδοτούν δάνεια (αυτοκινήτου , εταιρικά , καταναλωτικά κ.α) σε διάφορες χώρες ανα τον κόσμο.

Η Mintos είναι η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή πλατφόρμα p2p lending με βραβεία κοινού 2016 , 2017 , 2018
Εχει δώσει 2 δις ευρω σε δάνεια με πάνω από 150 χιλιάδες ιδιώτες επενδυτές από 72 χώρες (και από Ελλάδα & Κύπρο)
Είναι ηγέτης εταιρία σε p2p δάνεια με πάνω από 38% μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη!
Είναι η πλατφόρμα που επενδύουν επαγγελματίες και αρχάριοι επενδυτές που θέλουν υψηλές αποδόσεις!
Ελέγχεται από τις μεγαλύτερες λογιστικές εταιρίες στον κόσμο big 4 ( Deloitte, Ernest & Young, KPMG, PricewaterhouseCoopers )

 

Πως κάνω κατάθεση στην Mintos

1. Κάνεις δωρεάν εγγραφή από εδώ Mintos με bonus +1% στην αρχική σας επένδυση!
2. Προσθήκη χρημάτων στον λογαριασμό σας στην Mintos μέσω τραπεζικού εμβάσματος (μην ξεχάσετε να βάλετε το ID σας στην αιτιολογία) ή μέσω Transferwise
3. Σε 1-3 ημέρες τα χρήματα είναι στον λογαριασμό σας στην Mintos και απλά επιλέγετε την επιλογή Invest Access επιλέγοντας 1 από τα 3 χαρτοφυλάκια και τις ανάλογες αποδόσεις
4. Δεν θα χρειασθεί να κάνετε τίποτα παραπάνω τα χρήματα σας είναι επενδυμένα και τα κέρδη θα επανεπενδύονται για να μην κάθονται! Κάθε μήνα εισπράττετε τον τόκο σας έτσι απλά και γρήγορα!

 

Mintos P2P lendng δάνεια στην Ελλάδα Κύπρο

Πως επενδύω στην Mintos

Α. Επιλογή: Invest Access για τους αρχάριους
1.Η εύκολη επιλογή απλά επιλέγετε την επιλογή Invest και μετά Invest Access επιλέγοντας 1 από τα 3 χαρτοφυλάκια και τις ανάλογες αποδόσεις (εμείς επιλέγουμε την υψηλότερη)
2. Δεν θα χρειασθεί να κάνετε τίποτα παραπάνω τα χρήματα σας είναι επενδυμένα και τα κέρδη θα επανεπενδύονται για να μην κάθονται! Κάθε μήνα εισπράττετε τον τόκο σας.

 

Mintos Ελλάδα Auto invest settings
Β. Επιλογή: Auto Invest εαν θέλετε υψηλότερες αποδόσεις!

Φτιάξτε το δικό σας επενδυτικό πλάνο! είναι εξαιρετικά εύκολο και θα δείτε πού καλύτερες αποδόσεις σε σχέση με το Invest Access… εμείς επενδύουμε βάζοντας τα παρακάτω Auto Invest settings….

Επιλέξτε Invest μετά Auto Invest και μετά New Auto Invest ονομάστε την νέα σας στρατηγική π.χ Invest 2020 Πλάνο 1
Επιλέξτε Primary Market , Επιλέξτε νόμισμα: Ευρω , Δάνεια μόνο με BuyBack Gurandee
Αξιολόγηση Loan originator από Α+ εως και C
Περίοδος από 6μήνες έως 24μήνες , Επιτόκιο από 11% έως 16%
Ποσό ανα δάνειο 10€ min και max πάλι 10€ και επανεπένδυση των κερδών
Ορίστε τι ποσό από τα χρήματα σας θέλετε να επενδύσετε και Save αυτό ήταν!

Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε μεγαλύτερη απόδοση στα επιτόκια σας σε σχέση με το Invest Access εργαλείο , και όταν υπάρχει διαθέσιμο κεφάλαιο με το Auto Invest τα κέρδη θα επανεπενδύονται αυτόματα για να μην κάθονται! Καθημερινά εισπράττετε τον τόκο σας.

Mintos Tips
• Μπορείτε να δημιουργήσετε και άλλα Auto Invest πλάνα π.χ Πλάνο 1 με επιτόκια 11-16% και Β Πλάνο με επιτόκια 10-12% οπότε όταν μένει κεφάλαιο διαθέσιμο θα πάει αυτόματα να επενδυθεί στο Πλάνο 1 εαν όμως δεν βρεθούν δάνεια με αυτά τα κριτήρια που επιλέξαμε θα πάει να επενδυθεί στο Πλανο Β και έτσι δεν μένει το κεφάλαιο σας ανενεργό!

Καλό είναι να βλέπετε μια φορά τον μήνα την επένδυση σας από το site της Mintos και εαν έχει μείνει κάποιο μικρό ποσό που δεν έχει επενδυθεί αυτόματα σε δάνεια να το επενδύσετε manual πατώντας την επιλογή Invest μετά Primary Market και ρυθμίσεις: επιλέξετε νόμισμα ευρω , Buybuck gurandee , αξιολόγηση loan originator από Α εως Β και , διάρκεια δανείου 6-18 μήνες και επιτόκιο πάνω από 11% βάζοντας 10€ σε κάθε δάνειο (προτιμήστε τα δάνεια αυτοκινήτων που έχουν λιγότερες καθυστερήσεις ) για να μην κάθονται τα χρήματα σας!

 

 

Θετικά χαρακτηριστικά της Mintos και γιατί ξεχωρίζει

• Το μεγαλύτερο ποσοστό των δανείων (πάνω από 95%) που παρέχει η Mintos είναι Buybuck gurandee δηλαδή εγγυημένα δάνεια ακόμη και εαν δεν πληρώσει ο δανειολήπτης ο επενδυτής θα πάρει τα χρήματα του πίσω μαζί με τον τόκο από την εταιρία που το χρηματοδότησε! Π.χ εαν το δάνειο ξεπεράσει τις 60 ημέρες καθυστέρηση τότε θα πληρώσει η εταιρία ( Loan originator ) άρα μειώνουμε στο ελάχιστο το ρίσκο.

Με τα εργαλεία που μας παρέχει η Mintos το Invest & Access επενδύουμε σε πολλές εταιρίες και δάνεια εύκολα και γρήγορα με 2 κλίκ και δεν χάνουμε χρόνο διατηρώντας την στρατηγική μας και όλα γίνονται πραγματικά αυτόματα! Για αυτό τον λόγο η Mintos εχει ξεχωρίσει από όλες τις πλατφόρμες p2p lending διότι έχει κάνει πραγματικά πολύ εύκολη την επένδυση ακόμη και σε αρχάριους!

• Η πλατφόρμα είναι εύκολη ακόμη και για αρχάριους , παρέχει δωρεάν αναλήψεις / καταθέσεις και σύντομα Mobile app!

• Προσφέρει δευτερεύουσα αγορά σε περίπτωση που θελήσετε να πουλήσετε τα δάνεια σας και να κάνετε Cash out / εκταμίευση.

• Πάνω από 60 Loan originator με χιλιάδες δάνεια διαφορετικής κατηγορίας (προσωπικά , εταιρικά , αυτοκινήτου κ.α) από πολλές χώρες με επιτόκια από 7% εώς και 16% και με ελάχιστη επένδυση 10ευρω ανά δάνειο.

Mintos p2p δάνεια εναλλακτικές επενδύσεις
Μέσος όρος επιτοκίου: 12% • Ελάχιστη επένδυση: 10€  • Εγγυημένα δάνεια / Buyback Gurandee: ΝΑΙ
Η Mintos είναι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή για να ξεκινήσει κάποιος με επενδύσεις σε δάνεια P2P lending!
Προσφορά: Μπόνους* δωρεάν 50€
+1% στην πρώτη σας κατάθεση ( η προσφορά θα λήξει σύντομα!)

*Η προσφορά των 50€ Μπόνους ισχύει για επένδυση 1000€ και πάνω

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα καλύτερα sites p2p lending

P2P lending οι καλύτερες πλατφόρμες

Για καλύτερη προβολή του πίνακα δείτε τον από desktop / tablet , εαν είστε επισκέπτης από κινητό σύρετε τον πίνακα δεξιά ή γυρίστε το κινητό σας σε πλάγια θέση.

Mintos

Η Mintos είναι η νο1 πλατφόρμα δανείων p2p με χιλιάδες επενδυτές
από 150 χώρες και πολλούς από την Ελλάδα και την Κύπρο!

Ξεχωρίζει για την αξιοπιστία της , τα εγγυήμένα δάνεια , την
εύκολη λειτουργική της πλατφόρμα και το επρόγραμμα της με
επανεπένδυση των κερδών.
Ιδανική επιλόγη για να ξεκινήσετε εύκολα τις επενδύσεις σας!

*Η προσφορά των 50€ Μπόνους ισχύει για επένδυση 1000€ και πάνω

Επένδυση στην Mintos την νο1 πλατφόρμα P2P lending!
• Μπόνους 50€ και +1% στην 1η σας κατάθεση!
• Μέσο όρος επιτοκίου 12%

award
.

• Ίδρυση 2014
• Έδρα Λετονία
• Επενδυτές 170.000
• Δάνεια: Όλα τα είδη

• Μέσο επιτόκιο: 12%
• Buybuck gurandee
• Ελάχιστη επένδυση: 10€

• Αξιολόγηση 9/10

EstateGuru Η EstateGuru είναι η νο1 πλατφόρμα δανείων p2p σε ακίνητα με επενδυτές
από 150 χώρες και πολλούς από την Ελλάδα και την Κύπρο!

Ξεχωρίζει για την αξιοπιστία της , τα εγγυήμένα δάνεια , την
εύκολη λειτουργική της πλατφόρμα.

Επένδυση στην EstateGuru την νο1 πλατφόρμα P2P Real Estate lending!
• Μπόνους 1% στην 1η σας κατάθεση!
• Μέσο όρος επιτοκίου 11%

award
.

• Ίδρυση 2014
• Έδρα Λιθουανία
• Επενδυτές 60.000
• Δάνεια: Real Estate

• Μέσο επιτόκιο: 11%
• Buybuck gurandee
• Ελάχιστη επένδυση: 50€

• Αξιολόγηση 8/10

PeerBerry Η PeerBerry είναι από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες P2P
ίδρυθηκε το 2017. Τα δάνεια είναι εταιρικά & προσωπικά.
Το Buy Back Guarantee είναι σε 60 ημέρες
Ξεχωρίζει για τις άμεσες πληρωμές και την εξυπηρέτηση.

Επένδυση στην Peerberry κορυφαία επιλογή
lending πλατφόρμα με BuyBack 60 ημερών!

• Μπόνους 1% στην πρώτη σας κατάθεση!
• Μέσος όρος επιτοκίου 12%

.

• Ίδρυση 2017
• Έδρα Λετονία
• Επενδυτές 20.000
• Δάνεια: Όλα τα είδη

• Μέσο επιτόκιο: 12%
• Buybuck gurandee
• Ελάχιστη επένδυση: 10€

• Αξιολόγηση 8/10

Nibble Η Nibble είναι εταιρία του ομίλου Joymoney που
ιδρύθηκε το 2014. Τα δάνεια είναι "κόκκινα" κατασχεμένα εταιρικά & προσωπικά και η εταιρία εγγυάται 8% τον χρόνο εως και 19%
Νέα πλατφόρμα είναι λίγο Risky , θετικό οτι μπορούμε να καταθέσουμε με κάρτα.

Επένδυση στην Nibble
• Μπόνους στην πρώτη σας κατάθεση!
• Μέσος όρος επιτοκίου 14%

.

• Ίδρυση 2019
• Έδρα Εσθονία
• Επενδυτές 9.000
• Δάνεια: Όλα τα είδη

• Μέσο επιτόκιο: 12%
• Buybuck gurandee
• Ελάχιστη επένδυση: 10€

• Αξιολόγηση 7/10

Freedom24 Η Freedom24 είναι μια online επενδυτική πλατφόρμα (χρηματιστηριακή) για αγοραπωλησία μετοχών , ETF κ.α και προσφέρει χαμηλές χρεώσεις!

Ξεχωρίζει για την αξιοπιστία της και προσφέρει προθεσμιακές
με 5% επιτόκιο τον χρόνο!

Προθεσμιακή κατάθεση με 5% επιτόκιο στην Freedom24!
• Μπόνους εως 1.000$ σε όλους!
• Μέσο όρος επιτοκίου 5%

award
.

• Ίδρυση 2013
• Έδρα Κύπρος
• Επενδυτές 800.000
• Προθεσμιακή Κατάθεση

• Μέσο επιτόκιο: 5%
• Εγγυημένα εως 20.000€
• Ελάχιστη επένδυση: 10€

• Αξιολόγηση 9/10

Disclaimer: Όλες οι προτάσεις επένδυσης του mypoco.net έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν εκείνες ενός επαγγελματία συμβούλου επενδύσεων. Όλες οι επενδύσεις έχουν ρίσκο! Δεν είμαι financial advisor ούτε έχω κάποια τεχνική κατάρτιση στο θέμα, τα παραπάνω αφορούν μονάχα την προσωπική μου εμπειρία.

 

 

Επένδυση P2P Δάνεια online

Προσωπική κριτική και στρατηγική:

Ξεκινήσαμε με κεφάλαιο στην Mintos πριν από περίπου 4 χρόνια και έχουμε απόδοση εως τώρα 12% η πλατφόρμα είναι γρήγορη και πολύ εύκολη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι!

Πρόσφατα ξεκινήσαμε και την Estateguru για επενδύσεις στα ακίνητα επίσης πολύ καλή επιλογή και τρέχουμε με απόδοση 10%

Mintos p2p δάνεια εναλλακτικές επενδύσεις
Μέσος όρος επιτοκίου: 12% • Ελάχιστη επένδυση: 10€  • Εγγυημένα δάνεια / Buyback Gurandee: ΝΑΙ
Η Mintos είναι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή για να ξεκινήσει κάποιος με επενδύσεις σε δάνεια P2P lending!
Προσφορά: Μπόνους* δωρεάν 50€
+1% στην πρώτη σας κατάθεση ( η προσφορά θα λήξει σύντομα!)

*Η προσφορά των 50€ Μπόνους ισχύει για επένδυση 1000€ και πάνω

 

Καλή σας αρχή!

 

 

 

Disclaimer: Όλες οι προτάσεις επένδυσης του mypoco.net έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν εκείνες ενός επαγγελματία συμβούλου επενδύσεων. Όλες οι επενδύσεις έχουν ρίσκο! Δεν είμαι financial advisor ούτε έχω κάποια τεχνική κατάρτιση στο θέμα, τα παραπάνω αφορούν μονάχα την προσωπική μου εμπειρία.

 

 

 

Σχετικά άρθρα
• Αγορά Bitcoin  Μετρητά , κάρτες , έμβασμα , Paypal όλες οι λύσεις
• Πως θα κερδίσω δωρεάν Bitcoin
• Bitcoin staking κέρδισε παθητικό εισόδημα έως 20% επιτόκιο!

• Revolut vs N26 σύγκριση των καλύτερων mobile bank και καρτών
• P2P Lending τι είναι? Οι καλύτερες πλατφόρμες επένδυσης με μεγάλες αποδόσεις εώς 22%

 

.

Δώρο μια μετοχή εως 1.000$ με την εγγραφής σας!
Κερδίστε επιτόκιο εως 5% στις καταθέσεις σας!*Το βίντεο είναι του δημιουργού

Η Freedom24 αποτελεί έναν Online Broker ο οποίος σου δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 40.000 επενδυτικά προϊόντα μετοχών, ETF κ.α Είναι εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο Nasdaq και εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).Η εταιρεία διαθέτει υποκαταστήματα και αντιπροσώπους στην Κύπρο, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ελλάδα. Μας εμπιστεύονται εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες σε ολόκληρη την ΕΕ.


• Κέρδισε στις καταθέσεις σου έως 5% ετήσιο επιτόκιο με καθημερινή καταβολή τόκων!
Μην αφήνεις τις καταθέσεις να τις τρώει ο πληθωρισμός και τα fees των τραπεζών βάλτες να δουλεύουν για σένα!


• Κέρδισε 100% δωρεάν μια μετοχή αξίας εως 1.000$ απλά με την εγγραφή σας!

• Διαδικασία:

1. Κάνετε απλά δωρεάν την εγγραφή και την ταυτοποίηση σας (με ταυτότητα ή διαβατήριο εύκολα σε 2 λεπτά!)
2. Λαμβάνεται άμεσα μια δωρεάν μετοχή εως 1.000$ !! (Apple , Microsoft , Tesla κ.α)
3. Την μετοχή μπορείτε να την κρατήσετε ή να την πουλήσετε και να κάνετε ανάληψη τα χρήματα σε τραπεζικό λογαρ/σμό

Freedom24 Bonus eggrafis Δωρεάν Μετοχή
Κέρδισε εντελώς δωρεάν μια μετοχή εως 1.000$  (Όλοι κερδίζουν!)
Μην χάνεις την προσφορά για λίγες ακόμη ημέρες! Εγγραφή σε 2 λεπτά! 

Προϋποθέσεις για την Δωρεάν μετοχή
25+ ετών να κάνετε την εγγραφή & ταυτοποίηση από το παραπάνω link.
Δεν απαιτείτε να καταθέσετε χρήματα!

Κριτικές πελατών στο Trustpilot 4,1/5