Κατασκευή eshop δωρεάν και εύκολα για αρχάριους!

δωρεαν eshop

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop, αποτελεί αναμφισβήτητα μια πολύ καλή επιχειρηματική κίνηση στην εποχή μας, τόσο για να προσκομίσει κάποιος τα οφέλη του ηλεκτρονικού εμπορίου, όσο και για τα χαμηλά κόστη που προσφέρει αυτή η ιδέα. Βέβαια αναζητώντας τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, θα τύχουμε σε δεκάδες επιλογές, όπου πολλές από αυτές απαιτούν ένα στοιχειώδες κεφάλαιο παράδειγμα η κατασκευή ενος eshop η τιμή θα ξεκινάει τα 600€ και έξτρα κόστος ο σέρβερ κάθε χρόνο , η συντήρηση του eshop και άλλα έξοδα… ή κάποιες περαιτέρω γνώσεις για να διαχειριστούμε κάποιο e-shop software.

Στην περίπτωση που κάποιος δε διαθέτει ούτε χρήματα, ούτε ειδικές γνώσεις σχεδιασμού και προγραμματισμού, αλλά θέλει να δημιουργήσει ένα e-shop, τότε μπορεί να χαμογελάσει γιατί πάντα υπάρχει λύση!

Τώρα εντελώς δωρεάν χωρίς κρυφά χαρτιά ούτε ψιλά γράμματα μπορείτε τώρα να αποκτήσετε ένα πλήρες και λειτουργικό e-shop και να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας άμεσα!

 

 

Φτιάξτε εύκολα και απλά το δικό σας e shop / ηλεκτρονικό κατάστημα!

Ο αριθμός των ηλεκτρονικών καταστημάτων E-shops αυξάνεται δραματικά κάθε χρόνο, και για να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες της αγοράς χρειάζεται πολλές φορές να σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα για μέτρια αποτελέσματα…

Με τη Webnode δε χρειάζεστε παρά μόνο λίγα λεπτά για να κάνετε τα εγκαίνια του νέου σας καταστήματος και να ξεκινήσετε τις πωλήσεις! Διασφαλίστε το απόρρητο των συναλλαγών σας μέσω Paypal , διαχειριστείτε το σχεδιασμό και τα προϊόντα σας όπως εσείς επιθυμείτε, αναλύστε τα στατιστικά του καταστήματος και ανεβάστε τα προϊόντα σας σε υπηρεσίες σύγκρισης τιμών!

Όσο για την προώθηση; Αφήστε το επάνω μας. Τα Webnode Ε-shops είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO) και τα προϊόντα σας θα φιγουράρουν στις ψηλές θέσεις του Google.

Βεβαιωθείτε πως οι πελάτες σας βρίσκουν εύκολα!
Αυξήστε τη δυναμική του brand σας αποκτώντας το δικό σας domain name και δημιουργώντας λογαριασμούς e-mail για την επωνυμία σας, ή επωφεληθείτε από τις διαφημιστικές υπηρεσίες της Webnode, όπου οι ειδικοί μας αναλαμβάνουν και εγγυώνται την αύξηση των επισκεπτών σας!

 

Πλεονεκτήματα του Webnode eshop
+ Μέσα σε λίγα λεπτά έχετε έτοιμο το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα eshop!
+ Εύκολο στήσιμο ακόμα και για αρχάριους
+ Πλατφόρμα στην ελληνική γλώσσα
+ Άμεση υποστήριξη
+ Όλα τα εργαλεία σε μια πλατφόρμα RSS , email , blog κ.α
+ SEO Marketing για καλύτερη κατάταξη στο google search

+ Το δικό σας domain www.to-eshop-mou.gr
+ Η Webnode δεν παίρνει προμήθειες από τις πωλήσεις σας
+ Μόνο εαν επιλέξετε ενα από τα Premium πακέτα της Webnode υπάρχει χρέωση (σε πολύ καλές τιμές!)
+ Περιλαμβάνεται και το κόστος των servers!

+ Στατιστικά επισκεπτών και πωλήσεων
+ Πωλήσεις από το eshop σας μέσω Paypal και καρτών (Visa , Mastercard κ.α)
+ Έτοιμα υποδείγματα για να στήσετε εύκολα σε μερικά λεπτά το eshop σας!
…και πολλά άλλα με την ποιο εύκολη πλατφόρμα στο web!

ftiaxe-dorean-eshop

+ 100% Δωρεάν eshop
(εως 10 διαφορετικά προϊόντα , χωρίς καμία δέσμευση η χρονικό περιορισμό!)
+ Premium eshop από μόνο 2,95€ τον μήνα!

+ No1 πλατφόρμα σε ευκολία! σε λίγα λεπτά έτοιμο το δικό σας eshop!
+ 18 εκατομμύρια ικανοποιημένοι χρήστες!

+ Δοκιμάστε εντελώς δωρεάν!
+ Κερδίστε εως και 70% σε σχέση με άλλα προϊόντα κατασκευής eshops!

 


Συμβουλή: η Webnode είναι από τις ποιο εύκολες και φθηνές πλατφόρμες για να φτιάξετε το δικό σας eshop που έχουμε δοκιμάσει! Μια απλή δοκιμή θα σας πείσει και δεν εχετε τίποτα να χάσετε αφου υπάρχει δωρεάν επιλογή να φτιάξετε δωρεάν ηλεκτρονικό κατάστημα!

* Η Webnode θα σας χρεώσει μόνο εαν προτιμήσετε ενα από τα Premium πακέτα της που αξίζουν εαν θέλετε να στησετε ενα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Κατασκεύη δωρεάν eshop
Author Rating
41star1star1star1stargray