Survivor Live Streaming Gr | Δες ζωντανά Survivor

Survivor Live Streaming Gr | Δες ζωντανά Survivor
4.82 (96.36%) 33 votes

survivor-greece-skai-2017-live-streaming

Πως θα δω το Survivor Live Streaming

Για να δείτε το Survivor Live Streaming από το Laptop , Tablet , κινητό σας δίνουμε τα ποιο χρήσιμα links για να παρακολουθήσετε ζωντανά το τηλεπαιχνίδι ακόμα και εαν ειστε στο εξωτερικό! Παρακάτω θα βρείτε ενα χρήσιμο οδηγό με ποιους τρόπους μπορείτε να δείτε τα και όλα τα ελεύθερα Ελληνικά και Κυπριακά κανάλια , εαν θέλετε να βλέπετε ελληνικά κανάλια από το εξωτερικό δείτε αναλυτικό οδηγό στο τέλος του άρθρου.

Survivor ομάδες
Διάσημοι:
Γιώργος Αγγελόπουλος , Ευριδίκη Βαλαβάνη, Bo, Μαριάννα Καλέργη, Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες, Ειρήνη Παπαδοπούλου,  Σόφη Πασχάλη , Στέλιος Χανταμπάκης, Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Χρανιώτης.

Μαχητές:
Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Βασίλης Βασάλος, Ελένη Δάρρα,  Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά,  Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ , Γιάννης Σπαλιάρας

Δείτε το Survivor Live Streaming Links

Κυριακή – Τετάρτη στις 21.00

 

Χρήσιμα Links για το Survivor

 

 

 

 

Πως θα δω Ελληνικά κανάλια από το εξωτερικό

survivor-greece-omades

Για να μπορείτε να δείτε ελληνικά κανάλια στο εξωτερικό μέσω ίντερνετ θα πρέπει να έχετε Ελληνική IP / Greek IP ο λόγος που δεν μπορείτε να δείτε είναι διότι κάθε φορά που επισκέπτεστε τα site των καναλιών καταλαβαίνουν ότι δεν έχετε Ελληνική IP οπότε μπαίνετε από το εξωτερικό με αποτέλεσμα να μην σας παρέχουν Live Streaming και είτε να μην μεταδίδουν το πρόγραμμα τους είτε να σας δείχνουν ένα άλλο εναλλακτικό πρόγραμμα.

 

Η ποιο αξιόπιστη λύση για να δείτε Ελληνικά / Κυπριακά κανάλια και όχι μόνο… είναι VPN και έτσι θα έχετε Greek IP
Μπορείτε να παρακάμψετε και να δείτε Ελληνικά κανάλια (και το Survivor Live Streaming ) και στο εξωτερικό αλλάζοντας την IP σας και παίρνοντας μια Ελληνική IP ή Κυπριακή IP εγκαθιστώντας ένα πρόγραμμα VPN που ουσιαστικά σας αλλάζει την IP σας όποτε εσείς θέλετε και βλέποντας όλα τα Ελληνικά ελεύθερα τηλεοπτικά κανάλια! Και όχι μόνο… μπορείτε να βλέπετε τα ελεύθερα ελληνικά και Κυπριακά κανάλια ( Ant1 , Mega , Star , Alpha , ΣΚΑΙ , Ερτ 1 , Sigma , MegaOne κ.α ) από το PC / Laptop / Κινητό το Tablet και φυσικά απο την τηλεόραση σας!

 

 

Δωρεάν VPN με Ελληνική IP ?
Δυστυχώς σταθερός δωρεάν VPN με Ελληνική ip δεν υπάρχει όσο και να ψάξετε στο διαδίκτυο δεν θα βρείτε. Η μόνη λύση είναι να αγοράσετε μια συνδρομή σε αξιόπιστο VPN ( Virtual Private Server
) για να μπορείτε χωρίς πρόβλημα να βλέπετε Ελληνικά κανάλια και Κυπριακά κανάλια από το εξωτερικό… και όχι μόνο καθώς η αγορά συνδρομής ενός VPN εκτός ότι είναι πολύ φθηνή από 2€ τον μήνα σας παρέχει και άλλες πολύτιμες υπηρεσίες που θα δούμε παρακάτω.

*Όλες οι δωρεάν VPN υπηρεσίες: Hola (καλό ειναι να αποφύγετε το συγκεκριμένο για λόγους ασφαλείας) , Zenmate , Tunnel Bear , Geoproxy , Betternet , OperaVPN , TOR κ.α που δοκιμάσαμε απέτυχαν να μας προσφέρουν δωρεάν Ελληνική ip με καλή ταχύτητα για να δούμε ελληνικά κανάλια , εαν θέλετε να δοκιμάσετε έναν δωρεάν VPN για να σερφάρετε ανώνυμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

Θα μπορώ να βλέπω και στο κινητό , tablet , desktop ή στο laptop?
Ναι διότι κατεβάζοντας το πρόγραμμα του VPN σας δίνει προγράμματα για το κάθε λειτουργικό Windows , iOS , Android , Linux κλπ
Οπότε βάζοντας το κάθε ένα πρόγραμμα στην αντίστοιχη συσκευή θα μπορείτε να δείτε.

 

 

Θα μπορώ να βλέπω και στην τηλεόραση?
Ναι απλά θα πρέπει να συνδέσετε το laptop ή το tablet (αυτη είναι μια δωρεάν λύση).
Άλλη καλύτερη λύση είναι να αγοράσετε ένα Android TV Box και να το συνδέσετε εύκολα στην τηλεόραση σας και να έχετε εκτός απο τα Ελληνικά κανάλια ότι άλλο application android στην τηλεόραση σας! Π.χ το Popcorn Time για ατελείωτες ταινίες και σειρές ή το KODI και άλλα πολλά!

 

Η διαδικασία να εγκαταστήσω το πρόγραμμα του VPN είναι δύσκολη?
Είναι πολύ απλή , αγοράζεις μια συνδρομή από τους παρακάτω αξιόπιστους VPN Servers που παρέχουν Ελληνική IP και παρέχουν καλές ταχύτητες (πολύ βασικό) και απλά κατεβάζετε ένα μικρό πρόγραμμα , μετά είναι εύκολη διαδικασία επιλέγετε από ποια χώρα θέλετε IP π.χ Ελλάδα για να δείτε τα ελληνικά κανάλια ή την Κύπρο για τα Κυπριακά κανάλια κλπ και απλά μπαίνετε στο site του καναλιού που θέλετε να δείτε από τον Broswer σας ( Chrome , Mozilla κ.α) και τέλος!
*Εαν θέλετε να δείτε στην τηλεόραση σας θα πρέπει να συνδέσετε το tablet ή το laptop σας η να πάρετε ένα Android TV Box και να το συνδέσετε.

 

Ποια άλλα προτερήματα θα έχω με τον VPN?

•  Ανωνυμία και ασφάλεια στο διαδίκτυο

•  Να δείτε video στο YouTube , Netflix , Hulu κ.α που έχουν περιορισμό χώρας

•  Να κατεβάσετε ταινίες η προγράμματα Torrents κρατώντας την ανωνυμία και την ασφάλεια σας

•  Θα μπορείτε να μπείτε σε site και υπηρεσίες σε χώρες που δεν το επιτρέπουν.
Σε διάφορες χώρες έχουν περιορισμούς π.χ στο Ντουμπαι δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε hot sites , σε άλλες χώρες δεν επιτρέπουν το Skype κλπ. Με τον VPN ξεπερνάμε αυτά τα προβλήματα!

•  Να κατεβάσετε Applications που έχουν περιορισμό χώρας

 

Οι καλύτεροι VPN με Ελληνική IP address για να δείτε Ελληνικά κανάλια!

TOP 3 VPNΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

one
 

PureVPN
Βαθμολογία 9/10
+ Ελληνική / Κυπριακή IP +140 Χώρες
+ Εως 5 ταυτοχρονες συνδέσεις (κινητό , laptop κ.α)
+ Πολύ καλές ταχύτητες Live Streaming και Torrents
+ Υψηλή ιδιωτικότητα με πρωτόκολλο OpenVPN
+ Πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών με Live Chat
+ Windows , Mac , iOS , Android , Linux

Αρνητικά
- Αλλάζει τακτικά τις προσφορές

+ 2€ Συνδρομή τον μήνα (το φθηνότερο)
+ 7 ημέρες επιστροφή χρημάτων (χωρίς ερωτήσεις)
+ Χώρα: Χονκ Κονγκ

award

Κορυφαίο VPN !
Value 4 money!
Εύκολο στην χρήση του
Ιδανικό για Streaming!
Αναλυτική παρουσίασηtwo
 

NordVPN
Βαθμολογία 8,5/10
+ Ελληνική / Κυπριακή IP +57 Χώρες
+ Εως 6 ταυτόχρονες συνδέσεις (κινητό , laptop κ.α)
+ Πολύ καλές ταχύτητες Live Streaming , Torrents
+ Υψηλή ιδιωτικότητα με πρωτόκολλο OpenVPN / TOR
+ Από τα καλύτερα VPN σε ασφάλεια , ιδιωτικότητα
+ Windows , Mac , iOS , Android , Linux

Αρνητικά
- Αργεί να συνδεθεί στους σερβερς
- Μέτρια εξυπηρέτηση χωρίς Live Chat

+ 6€ Συνδρομή τον μήνα
+ 30 ημέρες / επιστροφή χρημάτων (χωρίς ερωτήσεις)
+ Χώρα: Παναμάς

award

Παρέχει υψηλή ιδιωτικότητα!
30 ημέρες επιστροφή χρημάτων
Ευκολό στην χρήση του
Αναλυτική παρουσίασηΥπάρχουν χιλιάδες sites που παρέχουν VPN εμείς σας παρουσιάσαμε αυτά που δοκιμάσαμε και σύμφωνα με μεγάλα αξιόπιστα sites θεωρούνται ποιο αξιόπιστα και σας παρέχουν Greek ip , Cyprus ip για να μπορείτε να δείτε Ελληνικά κανάλια απο το εξωτερικό χωρίς διακοπές και περιορισμούς!

Καλές προβολές 🙂


Πηγή