Δωρεάν Bitcoins , πως να κερδίσετε δωρεάν Bitcoins! 2018

Δωρεάν Bitcoins Free Bitcoins

Πως θα αποκτήσετε Δωρεάν Bitcoins
Στο διαδίκτυο εδώ και μερικά χρόνια έχουν ανοίξει διάφορα sites που σας προσφέρουν δωρεάν Bitcoins , εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βλέπετε κάποια διαφημιστικά και να τα επισκέπτεστε τακτικά για να μαζεύετε Bitcoins παρακάτω θα σας προτείνουμε μερικά αξιόπιστα που πληρώνουν εδώ και χρόνια.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη , κάνετε δωρεάν εγγραφή και ανα τακτό χρονικό διάστημα τα επισκέπτεστε βλέπετε μερικά διαφημιστικά και μαζεύετε ΔΩΡΕΑΝ Bitcoins! αφού μαζέψετε μερικά Bitcoin τα στέλνετε στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι!

 

 

 

Χρήσιμες συμβουλές πριν ξεκινήσετε…

Τι είναι το Bitcoin ?
To Bitcoin είναι ένα ηλεκτρονικό νόμισμα με πολλά πλεονεκτήματα έναντι του φυσικού νομίσματος , αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε εδω.

Τι είναι τα Satoshi? Υποδιαίρεση του Bitcoin σαν τα λεπτά του ευρώ π.χ 0,0000100 Bitcoin είναι 100 Satoshi

Πως θα αποκτήσω δωρεάν ηλεκτρονικό πορτοφόλι ewallet για να μαζευω τα Bitcoin?
Για δωρεάν δημιουργία ηλεκτρονικού πορτοφολιού προτιμήστε την Coinbase και με την δωρεάν εγγραφή σας θα πάρετε και την δική σας μοναδική ηλεκτρονική διεύθυνση για να σας στέλνουν τα Bitcoins , Ethereum η άλλα νομίσματα η διεύθυνση θα είναι τύπου…  37KEAJwta3rHjgUbjr5889fzTFJuT578STfDZ


Πως θα τα μεταφέρω στον τραπεζικό λογαριασμό?

Η Coinbase σας προσφέρει την δυνατότητα να μετατρέψετε τα Bitcoin σε ευρω ή άλλο νόμισμα και να τα μεταφέρετε νόμιμα στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή να τα κρατήσετε στο ηλεκτρονικό της πορτοφόλι.


Πως θα αγοράσω Bitcoin?   

Το καλύτερο site στον κόσμο για αγορά Bitcoin είναι το Coinbase προσφέρει τις καλύτερες τιμές για Bitcoin , Ethereum , Litecoin , αναλυτικές πληροφορίες πως θα αγοράσω Bitcoin αναλυτικά όλοι οι αξιόπιστοι τρόποι κάρτες , τραπεζικό έμβασμα , Skrill , Neteller , Paypal , Paysafe…

 

 

 

Sites που προσφέρουν δωρεάν Bitcoins /  Free Bitcoins List Faucet

Δωρεάν Bitcoins freebitco
FreeBitco
μπορείτε κάθε ημέρα να κερδίσετε δωρεάν Bitcoin κάθε 1 ώρα , χωρίς ρίσκο απλά βλέποντας διαφημίσεις ή παίζοντας! Αξιόπιστο site πληρώνει εδω και 6 χρόνια! Συμβατό και με κινητά και tablet Απλά κάνετε δωρεάν εγγραφή!
Προτεινόμενο και αξιόπιστο , το καλύτερο site για να κερδίσετε δωρεάν Bitcoins!

Διαδικασία για να κερδίσετε Bitcoins από το FreeBitco
1. Κάνετε δωρεάν εγγραφή από εδω
2. Πατήστε στην επιλογή FREE BTC (επάνω αριστερά) και μετά στο κάτω μέρος πατήστε στο κουμπί ότι δεν είστε Ρομπότ
3. Πατήστε την επιλογή ROLL και θα κερδίσετε Bitcoins , αυτο μπορείτε να το κάνετε ανα 1 ώρα , καθημερινά και από το κινητό σας!

 

Διαδικασία για να κάνετε ανάληψη των Bitcoins από το FreeBitco
1. Θα πρέπει να έχετε ηλεκτρονικό πορτοφόλι για Bitcoins
Για δωρεάν δημιουργία ηλεκτρονικού πορτοφολιού προτιμήστε την Coinbase και με την δωρεάν εγγραφή σας θα πάρετε και την δική σας μοναδική ηλεκτρονική διεύθυνση για να σας στέλνουν τα Bitcoins η διεύθυνση θα είναι τύπου…
37KEAJwta3rHjgUbjr5889fzTFJuTSTfDZ

2. Να έχετε μαζέψει 0,00030000 Satoshi (υποδιαίρεση του Bitcoin σαν τα λεπτά του ευρώ) είναι σχετικά εύκολο να τα μαζέψετε , οταν μαζέψετε 30.000 Satoshi μπορείτε να τα αφήσετε στο FreeBitco και να παίρνετε τόκο 4,08% χωρίς να κάνετε τίποτα!

 

Tips για το FreeBitco
+ Να μην παίξετε τυχερά παιχνίδια στο FreeBitco είναι πολύ πιθανό να χάσετε τα Bitcoins σας
+ Μετά από μερικές ημέρες σας δίνει REWARDS Points μπορείτε να τα εξαργυρώσετε με δωρεάν μπόνους (θα το βρείτε στην σελίδα επάνω δεξιά που γράφει REWARDS) και έτσι σε κάθε ROLL να έχετε μπόνους έως 1000% αρα να κερδίσετε ποιο γρήγορα περισσότερα Bitcoins


 

 

 

Λίστα με αξιόπιστα sites που προσφέρουν καθημερινά δωρεάν Bitcoins
Free Bitcoins List Faucet 2017 – 2018

 

Δωρεάν Bitcoins freebitcoFreeBitco
Δωρεάν Bitcoins: κάθε 60 λεπτά
Ανάληψη όταν μαζέψετε: 30.000 Satoshi κάθε ΣΚ
Πρόσβαση από το κινητό: NAI
Εξτρα: Bonus , Λοτταριες , 4% Επιτόκιο στα 30χιλ Satoshi! , Refferals
No1 Αξιόπιστη επιλογή πληρώνει εδώ και 6 χρόνια!

+TIP: Μετά από μερικές ημέρες σας δίνει REWARDS Points μπορείτε να τα εξαργυρώσετε με δωρεάν μπόνους (θα το βρείτε στην σελίδα επάνω δεξιά που γράφει REWARDS) και έτσι σε κάθε ROLL να έχετε μπόνους έως 1000% αρα να κερδίσετε ποιο γρήγορα περισσότερα Bitcoins

 

BonusBitcoin
Δωρεάν Bitcoins: κάθε 15 λεπτά
Ανάληψη: Αμεσα στο Coinpot
Πρόσβαση από το κινητό: NAI
Μπαίνετε έστω 1 φορά την ημέρα σας δίνει έξτρα 1% , 2% εως 100% την 100η ημέρα!
Αξιόπιστη επιλογή πληρώνει εδώ και 5 χρόνια!

 

 

MoonBitcoin
Δωρεάν Bitcoins: κάθε 5 λεπτά
Ανάληψη: Αμεσα στο Coinpot
Πρόσβαση από το κινητό: NAI
Μπαίνετε έστω 1 φορά την ημέρα σας δίνει έξτρα 1% , 2% εως 100% την 100η ημέρα!
Αξιόπιστη επιλογή πληρώνει εδώ και 5 χρόνια!

 

 

BitFun
Δωρεάν Bitcoins: κάθε 3 λεπτά
Ανάληψη: Αμεσα στο Coinpot
Πρόσβαση από το κινητό: NAI
Μπαίνετε έστω 1 φορά την ημέρα σας δίνει έξτρα 1% , 2% εως 100% την 100η ημέρα!
Καλή επιλογή πληρώνει αρκετά Satoshi κάθε φορά!

 

Αλλα αξιόπιστα sites που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο με άλλα κρυπτονομίσματα (Bitcoin Cash , Dash , Litecoin κ.α) και έχουν το ίδιο πορτοφόλι Coinpot και σας πληρώνουν άμεσα!

Moon Bitoin Cash   |  Δωρεάν Bitcoin Cash
MoonDoge   |   Δωρεάν Dogecoin
MoonLitecoin   |   Δωρεάν Litecoin
MoonDash   |   Δωρεάν Dash

Μαζεύοντας από τα παραπάνω sites άλλα κρυπτονομίσματα μπορείτε να τα μετατρέψετε άμεσα χωρίς προμήθεια στο Coinpot αρα αξίζει διότι τα μαζεύετε όλα στο ίδιο πορτοφόλι του Coinpot και μετά τα μετατρέπετε σε Bitcoin και μαζεύετε ποιο γρήγορα παραπάνω Bitcoin!  

 

Άλλα Αξιόπιστα sites / Faucet με δωρεάν κρυπτονομίσματα που δεν έχουν το ίδιο πορτοφόλι στο Coinpot

EOBOT   |   Δωρεάν Bitcoin , Ethereum , Litecoin , Monero , Ripple , Dogecoin , Dash και πολλά άλλα

Το EOBOT δεν έχει κοινό πορτοφόλι όπως τα άλλα sites στο Coinpot , σας δίνει 1 φορά την ημέρα δωρεάν κρυπτονομίσματα πατώντας την επιλογή επάνω δεξιά FAUCET

Coinfaucet   |   Δωρεάν Ripple
Το Coinfaucet δεν έχει κοινό πορτοφόλι όπως τα άλλα sites στο Coinpot , σας δίνει δωρεάν Ripple κάθε μια ώρα

 

 


Εξτρα TIPS για να κερδίσετε ποιο γρήγορα Bitcoins η άλλα κρυπτονομίσματα

Tip 1 Σημαντικό!: Για να μαζέψετε γρήγορα πολλά Satoshi (Bitcoin) θα πρέπει να μπαίνετε έστω μια φορά την ημέρα σε όλα τα παραπάνω sites για να παίρνεται και το έξτρα ημερήσιο bonus αφοσίωσης το οποίο αυξάνεται 1% ΚΑΘΕ ημέρα εως και 100%!

Π.χ εαν μπείτε στο BonusBitcoin και την πρώτη ημέρα σας δώσει 10 Satoshi  και μπαίνετε για 10 ημέρες συνεχόμενα την 10η ημέρα θα πάρετε +10% την 11η ημέρα 11% εως και 100% οπότε όσο ποιο τακτικά μπαίνετε τόσο θα αυξάνετε αυτα που θα κερδίζετε!

Η καθημερινή διαδικασία δεν θα σας πάρει πάνω από 15 λεπτά την ημέρα για όλα τα sites αλλά μονο έτσι θα δείτε καλό κέρδος!

Tip 3 Μπορείτε να μπαίνετε και απο το κινητό σας.

Tip 4 Ολα τα sites που σας προτείνουμε (εκτος από το FreeBitcoin) έχουν κοινό ηλεκτρονικό πορτοφόλι το Coinpot και σας πιστώνουν άμεσα τα νομίσματα σας οπότε κάντε και εκει μια δωρεάν εγγραφη και ΟΛΑ τα Satoshi αλλά και άλλα κρυπτονομίσματα θα τα έχετε μαζεμένα ή να τα μετατρέψετε δωρεάν σε άλλα νομίσματα ή να τα στείλετε στο Coinbase δωρεάν χωρίς προμήθειες.

Tip 5 Να κάνω εγγραφή σε όλα? Οχι δεν χρειάζεται!*
Κάνοντας στην αρχή μια εγγραφή στο Coinpot (ηλεκτρονικό πορτοφόλι) μετά δεν θέλει να κάνεις εγγραφή σε κανένα απλα βάζεις το email σου και κάνεις log in χωρίς να κάνεις εγγραφή σε ένα ενα! Αρα κάνοντας μια εγγραφή είσαι γραμμένος σε όλα και μετα απλα μπαινεις σε ενα ενα και παίρνεις τα κρυπτονομίσματα καθε ημέρα! Και όλα τα κρυπτονομίσματα τα μαζευεις στο Coinpot (ηλεκτρονικό πορτοφόλι) ετσι απλά!

*Το μόνο που θέλει έξτρα εγγραφή είναι FreeBitco αλλά αξίζει τον κόπο!

Tip 6 Ποια sites να αποφύγετε
Να κάνω εγγραφή και σε άλλα sites ( faucet )που δίνουν δωρεάν Bitcoins ? καλό θα ήταν να γραφτείτε σε όσα μπορείτε και προλαβαίνετε να μπαίνετε , εαν γραφτείτε σε πολλά στο τέλος δεν θα μπαίνεις σε κανένα , επίσης πολλά faucet βάζουν πολύ υψηλό ποσό για να κάνετε ανάληψη οπότε δεν σας συμφέρει. Τέλος να αποφύγετε τις εφαρμογές στα κινητά που σας προσφέρουν δωρεάν bitcoins οι περισσότερες είναι απάτη η έχουν πάρα πολύ υψηλό ποσό για ανάληψη. Περιοριστείτε στα παραπάνω sites που πληρώνουν 100% και το καλό είναι ότι τα Satoshi τα μαζεύετε όλα στο ίδιο πορτοφόλι άμεσα!

 

 

 

Μην ξεχνάτε!  Πολλά μικρά ποσά μαζί μαζεύουν ένα σημαντικό ποσό το οποίο όλο ανεβαίνει!
Ας μην ξεχνάμε ότι το Bitcoin ξεκίνησε πολύ χαμηλά και έφτασε στα ύψη!
*Υπάρχουν πολλά ακόμα sites που σας προσφέρουν δωρεάν Bitcoins , εμείς επιλέξαμε τα ποιο αξιόπιστα και με την ευκολία να μαζεύεται όλα τα νομίσμτα άμεσα σε ενα πορτοφόλι.

Ξεκινώντας εμείς από το τίποτα χωρίς να βάλουμε ούτε 1€ με τα παραπάνω sites…
μπαίνοντας έστω 1 φορά την ημέρα για πάρουμε και το καθημερινό bonus 1% που το φθάσαμε 100% καταφέραμε να μαζέψουμε πάνω από 100€ μέσα σε 4μήνες εντελώς δωρεάν! βοήθησε και το Bitcoin που ανέβηκε πάρα πολύ!

Ξεκινήστε μεθοδικά να μπαίνετε έστω 1 φορά την ημέρα στα παραπάνω sites (δεν θα σας πάρει πάνω από 15 λεπτά) και θα δείτε πολύ καλά αποτελέσματα!

Ισοτιμία
Bitcoin / ευρω μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Καλη σας επιτυχία και καλά κέρδη!
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!

*Η λίστα θα ανανεώνετε τακτικά!

*Εαν πάλι θέλετε να αγοράσετε άμεσα Bitcoin μέσω κάρτας ή τράπεζας  
Το καλύτερο site στον κόσμο για αγορά Bitcoin , Ethereum κ.α είναι το Coinbase προσφέρει τις καλύτερες τιμές για Bitcoin , Ethereum , Litecoin κ.α αναλυτικές πληροφορίες πως θα αγοράσω Bitcoin όλοι οι τρόποι αναλυτικά…

 

 

Σχετικά άρθρα
• Αγορά Bitcoin  Μετρητά , κάρτες , έμβασμα , Paypal όλες οι λύσεις
• Πως θα κερδίσω δωρεάν Bitcoin
• Τι είναι το Bitcoin και πως λειτουργεί
• Πως θα δανείσω Bitcoin ή χρήματα και θα βγάλω κέρδος

• Αγορά Ethereum , πως λειτουργεί , διαφορές Ethereum vs Bitcoin
• Αγορά Ripple , πως λειτουργεί , διαφορές Ripple vs Bitcoin
• Τα καλύτερα ανταλλακτήρια για αγορά Altcoins Monero , NEO κ.α

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Δωρεάν Bitcoins
Author Rating
51star1star1star1star1star