Skype Download – Τηλεφωνήστε Δωρεάν!

Το Skype είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα-υπηρεσία μέσω του οποίου προσφέρεται η δυνατότητα τηλεφωνίας μέσω Internet (Voice Over IP) Φανταστείτε κάτι σαν το ΜSN Messenger αλλά με πολύ περισσότερες δυνατότητες επικοινωνίας!

Είναι απλό στην εγκατάστασή του, και έχει και πάρα πολλές άλλες δυνατότητες, όπως:
– αποστολή SMS (προς κινητά),

– δημιουργία web conferences,

– αποστολή αρχείων

– επικοινωνία από το κινητό

– αποστολή σύντομων γραπτών μηνυμάτων προς κάποιο άλλο υπολογιστή κ.ά.

τα πρώτα skype βήματα

– Για αρχή μπορείτε να το κατεβάσετε Download Free Skype
– Δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό με το μοναδικό Skype ID σας και αρχίστε να προσθέτετε τους φίλους σας που ήδη έχουν Skype.
– Μπορείτε να καλέσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ οποιονδήποτε φίλο ή συνεργάτη σας έχει Skype. Έτσι μέσω του Skype μπορείτε να μιλάτε με τις ώρες, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με οποιονδήποτε άλλο διαθέτει Skype , και είναι πάρα πολλοί!

Skype Out

Μπορείτε να προ-αγοράσετε χρόνο ομιλίας και να κάνετε κλήσεις προς κανονικά τηλέφωνα, σταθερά ή κινητά σε ολόκληρο τον κόσμο. Η υπηρεσία αυτή λέγεται SkypeOut, καθώς από το Skype καλείτε έναν άλλον εξωτερικό αριθμό.  Οι χρεώσεις είναι πιο φθηνές από τις κλασσικές εταιρίες ΟΤΕ , Forthnet και άλλες

Skype σαν messenger

Mε το Skype εκτός από κλήσεις έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε γρήγορα γραπτά μηνύματα προς άλλους υπολογιστές (σαν messenger).

SMS

Με το Skype έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε SMS σε κινητά!
Η υπηρεσία αυτή απαιτεί αγορά χρόνου ομιλίας.

Skype In

Με το Skype έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε SkypeIn αριθμό!
– τι είναι ο SkypeIn αριθμός;
Ο SkypeIn αριθμός είναι ένας αριθμός που μπορείτε να αγοράσετε σε οποιαδήποτε χώρα που βρίσκονται διαθέσιμοι, όπως είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες, Χονγκ Κονγκ, Γερμανία, Ιαπωνία κ.ά . Οποιοσδήποτε καλέσει τον αριθμό αυτό από κανονικό, κινητό ή internet τηλέφωνο, θα δεχτείτε την κλήση αυτή στο Skype σας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε εσείς!
– για παράδειγμα:
Εάν έχετε συνεργάτες ή φίλους στη Γερμανία και μένετε στην Ελλάδα, αγοράζετε έναν SkypeIn αριθμό στη Γερμανία, και οι φίλοι και συνεργάτες σας μπορούν να σας καλούν σε έναν τοπικό για αυτούς τηλεφωνικό αριθμό, αυτό της Γερμανίας. Η κλήση όμως δρομολογείται στο Skype σας, στον υπολογιστή σας, χτυπάει το Internet τηλέφωνό σας και μιλάτε κανονικά. Με τη διαφορά οτι οι συνεργάτες σας πληρώνουν ένα απλό τοπικό τηλεφώνημα για να σας μιλήσουν.

Voice Mail

Με το Skype έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία τηλεφωνητή, VoiceMail.

«η κλήση σας προωθείται…»
Με το Skype έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία προώθησης, όποτε δε βρίσκεστε στο Skype σας, να προωθείται η κλήση στο σταθερό ή το κινητό σας τηλέφωνο.

Skype Groups

Το Skype έχει δημιουργήσει τα SkypeGroups, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από επιχειρήσεις.
Εάν έχετε εταιρία ή επιχείρηση, σε κάθε θέση εργασίας μπορείτε να εγκαταστήσετε το Skype. Όλα τα Skype ID των συνεργατών σας εγγράφονται στο SkypeGroup της επιχείρησης.
Στη συνέχεια αγοράζετε κεντρικά χρόνο ομιλίας για το SkypeGroup, ο οποίος μπορεί να κατανεμηθεί σε κάθε θέση εργασίας – SkypeID. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να αρχίσετε να δρομολογείτε όλες τις κλήσεις σας μέσω του Skype, και με τα εξής πλεονεκτήματα:
– Έχετε έλεγχο του κόστους και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αναλυτικές καταστάσεις κλήσεων
– Γνωρίζετε πόσα χρήματα ξοδεύετε για τηλέφωνα
– Δεν πληρώνετε πουθενά πάγια! Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα SkypeID θέλετε, σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας, και θα πληρώσετε μόνο εάν κάνετε χρεώσιμη κλήση. Με το Skype δεν πληρώνετε πάγια ενώ στην πραγματικότητα έχετε πολλαπλές τηλεφωνικές γραμμές. Μην ξεχνάτε οτι στους άλλους τηλεπικοινωνιακούς φορείς, σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, για κάθε κανάλι – κάθε γραμμή πληρώνετε μηνιαίο πάγιο, το οποίο κατ' ελάχιστο συνήθως είναι 10 ευρώ ανά μήνα, το οποίο ισοδυναμεί σε περίπου 10 ώρες ομιλίας προς κανονικά τηλέφωνα μέσω του Skype.

Ακόμα όμως και να έχετε μια εταιρία με πολλά γραφεία, συνεργάτες σε διαφορετικά σημεία, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Skype για να εξασφαλίσετε τη μεταξύ σας δωρεάν επικοινωνία.

Ομαδικές βιντεοκλήσεις

Έκδοση που θα επιτρέπει τις βιντεοκλήσεις όπου θα μπορούν να συμμετέχουν έως και πέντε άτομα ταυτόχρονα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Skype

Skype και στην TV !

Η λειτουργία WebTV φέρνει τα καλύτερα στοιχεία του internet απευθείας στην τηλεόρασή σας, χωρίς την ανάγκη να έχετε υπολογιστή. Μπορείτε να απολαύσετε βίντεο κλήσεις μέσω Skype (με πρόσθετη web κάμερα)

Skype συσκευή τηλεφώνου χωρίς PC !

Μπορείτε αγοράζοντας έξτρα μια συσκευη VOIP από 30€ να έχετε και σταθερό τηλέφωνο και να δέχεστε και να κάνετε κλήσεις με το skype ακόμα και με κλειστό το PC σας αρκεί μόνο ή σύνδεση σας στο ίντερνετ!

Skype και στα κινητά!

To Skype mobile μπορεί να εγκατασταθεί τόσο στο Αndroid, όσο και σε κινητά τηλέφωνα των LG, Motorola, Nokia, Samsung και Sony Ericsson , iPhone τα οποία έχουν υποστήριξη για Java εφαρμογές.

Μέσα από το Skype mobile μπορείτε:
* Να πραγματοποιήσετε Skype-to-Skype κλήσεις
* Να στείλετε και να πάρετε μηνύματα κειμένου
* Να κάνετε κλήσεις προς σταθερά και κινητά με χαμηλές χρεώσεις
* Να λάβετε κλήσεις στο Skype νουμερό σας
* Να κάνετε chat με τις επαφές σας στο Skype

Skype Video Call

Το Skype είναι το πιο δυνατό πρόγραμμα επικοινωνίας (πολύ ανώτερο από το msn) και οι δυνατότητες του συνεχώς μεγαλώνουν….  όπως το Skype TV και η ομαδική βίντεο κλήση!

Τι περιμένεις κατέβασε το δωρεάν!   Download Free Skype

πηγή  lds.gr

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.