9 λάθη που κάνετε με το iPhone σας

Είναι πια γνωστό, ότι για τους φανατικούς της Apple, το smartphone τους είναι κάτι σαν θρησκεία. Δυστυχώς, πολλοί το αντιμετωπίζουν με ένα τρόπο που δεν αρμόζει σε μία high end συσκευή. Παρακάτω υπάρχει μια λίστα με μερικά πράγματα που είναι πιθανόν να κάνετε λάθος με το iPhone σας:

1 . Δεν το κλείνετε ποτέ

Θα πρέπει να είναι απενεργοποιείτε το τηλέφωνό σας περιοδικά, αλλιώς η μπαταρία σας κινδυνεύει να χαλάσει γρηγορότερα από ότι θα έπρεπε. Αφήνοντας το τηλέφωνο να λειτουργεί συνεχώς, ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιείτε, εξασθενεί την μπαταρία, αναφέρουν οι ειδικοί. Αν το χρησιμοποιείτε σαν ξυπνητήρι, καλό θα ήταν να αγοράζατε ένα ξυπνητήρι. Θα σας κοστίσει λιγότερο, από μια νέα μπαταρία.

2 . Ανοιχτό Wi – Fi και Bluetooth συνεχώς

Όταν το iPhone σας έχει το Wi – Fi και το Bluetooth ενεργοποιημένο και δεν χρησιμοποιεί τίποτα από τα δύο, είναι απλώς σπατάλη ενέργειας. Αν δεν το χρειάζεστε, απενεργοποιήστε το.

3 . Το χρησιμοποιείτε σε ακραίες καιρικές συνθήκες

IPhone σας δεν θα αντέξει σε πολύ υψηλές, ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, γιατί πολύ απλά δεν είναι φτιαγμένο για αυτό. Θα αποφορτίσει η μπαταρία του, και θα κλείσει προσωρινά. Κρατήστε το iPhone σας μακριά από ακραίες καιρικές συνθήκες ή τουλάχιστον κρατήστε το στην τσέπη σας.

4 . Είναι στην πρίζα και φορτίζει όλη νύχτα

Αφήνοντας το iPhone σας να φορτίζει ενώ κοιμάστε είναι αρκετά βολικό, αλλά δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Αφήνοντας το iPhone σας στην πρίζα, με ήδη πλήρως φορτισμένη τη μπαταρία μπορεί να βλάψει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Δοκιμάστε να το φορτίζετε κατά τη διάρκεια της ημέρας ώστε να μπορείτε να το αποσυνδέσετε τη στιγμή που θα είναι πλήρως φορτισμένο, ή χρησιμοποιείστε μια πρίζα που κλείνει με χρονοδιακόπτη.

5 . Χρησιμοποιείτε έναν φορτιστή που δεν είναι της Apple

Γνωρίζουμε όλοι, ότι οι φορτιστές της Apple είναι ακριβοί, αλλά μάλλον αξίζει την επένδυση. Χρησιμοποιώντας φθηνούς φορτιστές δεν είναι και το καλύτερο για το τηλέφωνό σας. Είναι γνωστό ότι από φθηνούς φορτιστές έχουν αναφερθεί πυρκαγιές και εκρήξεις.

6 . Δεν το καθαρίζετε

Το iPhone σας είναι χάλια. Πραγματικά αηδιαστικό. Τα καθίσματα μιας τουαλέτας ίσως έχουν λιγότερα μικρόβια από ότι το iPhone σας. Η Apple συνιστά να χρησιμοποιείτε “ένα μαλακό πανί που δεν αφήνει χνούδι” για να καθαρίσετε το iPhone σας. Υπάρχουν επίσης προϊόντα που ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν υπέρυθρες για να αποστειρώσουν το τηλέφωνό σας.

7 . Τραβάτε βίντεο κατακόρυφα

Όχι άλλα κατακόρυφα βίντεο

8 . Δεν το προστατεύετε με κωδικό

Σύμφωνα με την Apple, οι μισοί ιδιοκτήτες iPhone δεν κλειδώνουν τα τηλέφωνά τους. Εάν δεν χρησιμοποιείτε κωδικό πρόσβασης στο iPhone σας, σε περίπτωση κλοπής, όλα σας τα δεδομένα και την οι προσωπικές σας πληροφορίες θα είναι διαθέσιμα στον νέο ιδιοκτήτη.

9 . Περπατάτε με το iPhone σας στο χέρι

Αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, το iPhone είναι ένα από τα πιο καυτά εμπορεύματα στη μαύρη αγορά και ένας ιδανικός στόχος για κλέφτες. Περίπου το 40% των ληστειών σε μεγάλες πόλεις αφορά κινητές συσκευές.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.