5 τύποι ανδρών που μισούν οι γυναίκες

Ο κακοντυμένος

Κάποιος να τον συλλάβει!
Όταν εμφανίστηκε στο πρώτο ραντεβού με αθλητική κάλτσα φορώντας τα μοκασίνια του τρόμαξες αλλά η έξαψη του πάθους σου έκλεισε τα μάτια. Σε όλα τα επόμενα ραντεβού σας η χαρά σου που τον έβλεπες έδινε σταδιακά θέση στην αγωνία σου μήπως κάποιος fashion police φωτογράφος σε βγάλει φωτογραφία αγκαλιά μαζί του. Όχι ότι εσύ είσαι fashion icon αλλά εκείνος σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έχεις αχρωματοψία βλέποντας χρώματα αταίριαστα φορεμένα στο παντελόνι, στην μπλούζα, στα παπούτσια δημιουργώντας σου αλλεπάλληλα στιλιστικά χτυπήματα κάτω από την μέση.

Ο Αντικοινωνικός

Δεν πάει πουθενά, πουθενά, σπίτι θα μείνει…
Τους λες να πάτε Ψυρρή Σάββατο βράδυ και εκείνος αρνείται κατηγορηματικά να βγάλει τις φόρμες και να βάλει πουκάμισο. Έχεις καταλάβει ότι προτιμά να πλύνει τα πιάτα, να καθαρίσει το μπάνιο και το σαλόνι απ' το να σε ακολουθήσει στις εξόδους με τα φιλαράκια σας. Πίσω από κάθε αντρική σκέψη υπάρχει μια αρκετά λογική εξήγηση. Ο αντικοινωνικός εξηγείται ως εξής: Είτε είναι απίστευτα ντροπαλός ή δεν θέλει να σου χαλάσει την διασκέδαση με την παρέα σου. Όπως και να έχει πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου.

Ο «πίνω και μεθώ» (συνεχώς)

Ακόμα ένα ποτηράκι!
Και το ποτηράκι έγινε ποτήρια και αυτά με την σειρά τους κανάτες με δυνατά κοκτέιλ που δεν τελειώνουν μέχρι να ξημερώσει και να τον πας κουβαλητό σπίτι. Το Σαββατόβραδο για σένα έχει καταντήσει κλασικό. Πάτε σε ένα μαγαζί, ξεκινάει τα ουίσκι, αλλάζετε μαγαζί συνεχίζει με βότκα, κάπου ενδιάμεσα σου βάζει τις φωνές μπροστά σε όλη την παρέα γιατί τόλμησες να τους πεις να σταματήσει να πίνει και εσύ έχεις χαλαστεί γιατί έχεις βαρεθεί να τον βλέπεις με λυμένες γραβάτες και πουκάμισα, να οδηγείς το αυτοκίνητο του στην επιστροφή, να γελάνε οι φίλοι του κι να κοιμάσαι μόνη σου το βράδυ γιατί για κούκου ούτε αστείο. Αυτή η συνήθεια είναι τόσο εθιστική που τα μέτρα που θα λάβεις πρέπει να είναι δραστικά αλλά παρόλα αυτά να μην τον εξοργίσεις.

Ο καλαμπουρτζής

Το πιάσατε;
Τα αστεία του σε αφήνουν με ανοιχτό το στόμα να αναρωτιέσαι, μα τι του βρήκα; Στην αρχή θεωρούσες ότι αυτά που έλεγε ήταν αστεία ή έστω χαριτωμένα. Πίστευες ότι τα έλεγε γιατί ένιωθε αμηχανία μαζί σου. Όταν όμως τον έβγαλες με φίλους σου αισθάνθηκες άσχημα που ο φίλος σου λέει τα χειρότερα αστεία της παρέας. Είναι άκομψα, πολλές φορές γίνεται αγενής, το timing του είναι κακό και όταν προσπαθείς να σώσεις την κατάσταση εκείνος σου την λέει κιόλας. Την άλλη μέρα παίρνεις τους φίλους σου να τον δικαιολογήσεις αλλά κουράστηκες πια. Τον να μην τον εμφανίσεις ξανά δεν είναι λύση. Οπότε επιστράτευσε τα μεγάλα –γυναικεία- μέσα.

Ο «τσακώθηκα με το σαπούνι»

Μα τι μυρίζει έτσι;
Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και αυτός δεν είναι ούτε κατά το ¼ άρχοντας. Μια γνωστή μου είχε παρόμοιο θέμα. Ο καλός της δεν είχε προσωπικό άρωμα αλλά μια ενοχλητική, προσωπική μυρωδιά που οφείλονταν στις περιορισμένες επισκέψεις στην ντουζιέρα. Πώς να έχεις ερωτική διάθεση όταν ξέρεις ότι θα βγάλει το μακό του και θα πέσεις στο κρεβάτι από τις αναθυμιάσεις. Αυτό το πρόβλημα είναι σοβαρό έστω κι αν βάζεις τα γέλια όταν το κουβεντιάζεις με τις κολλητές σου. Αυτός ο τύπος άντρα έχει και διάφορα άλλα μειονεκτήματα που έρχονται πακέτο. Πετάει το εσώρουχο του, τις κάλτσες του όπου βρει, δεν σηκώνει το καπάκι στην τουαλέτα, έχει τσακωθεί με το σαμπουάν και το αφρόλουτρο αλλά όχι με την κολόνια που την χρησιμοποιεί συχνά για να καλύψει ότι μπορεί. (γάλλος παιδί μου)

Πηγή

Comments are closed.