5 περίεργες περιπτώσεις θανάτων

Οι άνδρες πεθαίνουν με πολύ πιο χαζούς τρόπους απ” ό,τι οι γυναίκες. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύεται στη βρετανική …

Telegraph και η οποία παρουσιάζει τους πιο… σουρεαλιστικούς θανάτους που έχουν καταγραφεί.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον δρ Ντένις Λέντρεμ του Πανεπιστημίου του Νιούκαστλ, ανέλυσαν 332 απονομές των «Βραβείων Δαρβίνου» που αφορούν στους πιο ανόητους τρόπους που έχουν πεθάνει άνθρωποι μέσα στη χρονιά.

Τα «Βραβεία Δαρβίνου», που φέρουν το όνομα του «πατέρα» της θεωρίας της εξέλιξης Βρετανού βιολόγου Κάρολου Δαρβίνου, αφορούν τους πιο ανόητους τρόπους που έχουν πεθάνει άνθρωποι μέσα στη χρονιά και βραβεύονται όσοι «κατάφεραν» να βελτιώσουν την κοινή γενετική κληρονομιά της ανθρωπότητας, αφαιρώντας τα γονίδιά τους από αυτήν «χάρη» στον ανόητο θάνατό τους.

Ακολουθούν οι πιο περίεργες και μακάβριες περιπτώσεις:

  • Ενας άνδρας που ανέβηκε σε ένα κλεμμένο καροτσάκι σούπερ μάρκετ, το οποίο έδεσε στο πίσω μέρος ενός τρένου.
  • Ενας wannabe τρομοκράτης, ο οποίος έστειλε ένα δέμα με βόμβα, αλλά το ταχυδρομείο τού το επέστρεψε επειδή δεν είχε βάλει αρκετά γραμματόσημα – και αυτός το άνοιξε.
  • Ενας άνδρας που έκλεψε το χαλύβδινο καλώδιο που συγκρατούσε έναν ανελκυστήρα, μέσα στον οποίο βρισκόταν και ο ίδιος.
  • Ενας εργάτης ο οποίος γκρέμιζε ένα στεγασμένο πάρκινγκ και αφαίρεσε και το τελευταίο στήριγμα της στέγης κάτω από την οποία βρισκόταν.
  • Τρεις άνδρες που έπαιζαν σε ένα μπαρ μια παραλλαγή της ρώσικης ρουλέτας, πίνοντας εναλλάξ αλκοόλ και πατώντας πάνω σε μια νάρκη που δεν είχε εκραγεί για να δουν ποιος θα είναι ο «τυχερός». Τελικά ήταν και οι τρεις «τυχεροί», αφού όταν έσκασε η νάρκη ανατινάχτηκε όλο το μπαρ.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.