5 ενδείξεις ότι απλά δε σε γουστάρει

Σε περίπτωση όμως που δεν έχεις ακόμα αποκρυσταλλωμένη άποψη για το πως σε βλέπουν οι γυναίκες, το simplyman θα σου παραθέσει πέντε ενδείξεις ότι αυτή που κυνηγάς, απλά δε σε γουστάρει…

Δε ρωτάει τίποτα για σένα

Τη βλέπεις στην παρέα και ξετρελαίνεσαι. Θες να την κατακτήσεις εδώ και τώρα. Ρωτάς να μάθεις διάφορα πράγματα για κείνη. Αυτή απάντα, αλλά δε ρωτάει τίποτα για σένα. Μη νομίζεις ότι το κάνει από διακριτικότητα…Ξέρεις πόσες φορές εχει μπει στον πειρασμό να ψάξει κινητά; Ρωτάς και δε ρωτάει, απλά δε σε γουστάρει…

Σε κάνει πολύ μεγαλύτερο απ' όσο είσαι

Αν η λεγάμενη είναι 30 και σε κάνει 40, σ΄έχει θάψει ήδη ένα μέτρο κάτω από το χώμα. Τώρα θα μου πεις ότι έδω έχει πέραση ακόμα ο Λίαμ Νίσον στα 63 του. Εσύ όμως δεν είσαι ο Λίαμ Νίσον. Είσαι ο 30αρης Κώστας από το Κουκάκι και η 25αρα Μαρία από την Πετρούπουλη αντί για 30 που είσαι, σε κάνει 40. Αστο λοιπόν.

Κοιτάει συνέχεια το κινητό της

Δεν αποκλείεται να πρόκειται μια για ακόμα εθισμένη κοπέλα των ημερών, στο facebook. Από αυτές που μία είναι χαρούμενες, μια προβληματισμένες και δίνουν ραπόρτο για κάθε τους κίνηση. Ακόμα και αν πρόκειται για τέτοια περίπτωση, θα προσπαθήσει για λίγο να παραμερίσει αυτή την τρέλα των ημερών για να σου δώσει το πράσινο φως…Αν συνεχίσει να ασχολείται με το κινητό της, μάλλον περνάς απαρατήρητος. Εκτός αν το wishful thinking που έχεις, σου λέει ότι μιλάει για σένα στο διαδίκτυο.

Αναφέρεται συνέχεια στην εργασία της

Μετάφραση: Δεν την ενδιαφέρει αν γίνει βαρετή. Συμβουλή! Άρχισε να μιλάς για τον στρατό. Στο διαγωνισμό βαρεμάρας μπορείς να βγεις νικητής, αλλά τουλάχιστον ότι δεν θα τρέφεις τυφλές ελπίδες ότι κάτι θα γίνει. Στην περίπτωση αυτή η ελπίδα είναι καλύτερο να πεθάνει πρώτη και όχι τελευταία.

Τραβιέται πίσω

Εσύ καλά κάνεις και πλησιάζεις…Αν όμως αυτή τραβιέται πίσω, καλό θα είναι μην ξαναπλησιάσεις. Για κάποιο λόγο δε θέλει να έρθετε πιο κοντά. Ίσως είναι πολύ νωρίς ή μάλλον δε σε γουστάρει.

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.