106 ετών και ζει την αμαρτία με 73χρονο!

Το γεγονός ότι έχουν 33 χρόνια διαφορά είναι το λιγότερο περίεργο στη σχέση τους. Η Μάτζορι Χέμερντ, 106 ετών, τα έφτιαξε με τον Γκάβιν Κρόφορντ, ένα σχολιαρόπαιδο που μόλις έκλεισε τα 73!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια σε γηροκομείο της πόλης Κιου της Αυστραλίας και έκτοτε είναι αχώριστοι. Τόσο η Χέμερντ όσο και ο Κρόφορντ δεν υπήρξαν ποτέ παντρεμένοι, λένε όμως ότι άξιζε να περιμένουν τόσες δεκαετίες μέχρι να βρουν τον πραγματικό έρωτα. «Μάθαμε και οι δυο μας ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην την απολαμβάνουμε» εξήγησε ο Κρόφορντ στη Daily Telegraph.

Το ζευγάρι πάντως δεν έχει σκοπό να επισημοποιήσει τη σχέση: «Είμαι πολύ ανεύθυνη για γάμο. Μου αρέσει να ζω στην αμαρτία» είπε η Χέμερντ. Η ατίθαση Μάτζορι θα μπορούσε εξάλλου να τα είχε καταφέρει καλύτερα.

Όπως διευκρινίζει η Huffington Post, το Ρεκόρ Guinness για το ζευγάρι με τη μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας ανήκει στην Γκέρτρουντ Γκραμπ και τον Τζον Τζέινουεϊ. Η Γκραμπ ήταν 18 ετών όταν παντρεύτηκε τον βετεράνο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου το 1927, όταν εκείνος ήταν 81!!!

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.