Χρησιμοποιεί 100δόλαρα για χαρτί υγείας!

Σοκ στην αμερικανική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο πρώην άσος του NBA Τζίλμπερτ Αρίνας, στη οποία δείχνει ότι αντί για χαρτί υγείας χρησιμοποιεί χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων.

Στην περυσινή σεζόν ο τρεις φορές All-Star δεν έπαιξε ούτε σε ένα παιχνίδι στο NBA , ωστόσο παραμένει ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος χάρη στο εξαετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς που θα του αποφέρει συνολικά 111 εκατ. δολάρια.

Τη σεζόν 2012/2013 εισέπραξε 20.807.922 δολάρια χωρίς να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου αλλά στην Κίνα με τους Σανγκάι Σαρκς.

«Δεν χρειάζομαι τα χρήματα του NBA. Εχω αρκετά», δήλωσε πρόσφατα ο 31 ετών σούτινγκ γκαρντ απαντώντας στην ερώτηση αν θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Και προσπάθησε να γίνει πιο πειστικός ανεβάζοντας την επίμαχη φωτογραφία στο Instagram συνοδευόμενη από το εξής σχόλιο:

«Τα χρήματα δεν αλλάζουν τον άνθρωπο…η έλλειψη χρημάτων τον αλλάζει…ποτέ δεν θα δεις έναν πλούσιο να ληστεύει μία τράπεζα…ενώ εσείς μισείτε τη ζωή μου εγώ σκουπίζω τον κ… μου με αυτά τα χρήματα».

ΠΗΓΗ

Comments are closed.