Φλερτ στον αέρα…

Ενα νέο πρωτοποριακό σύστημα seat to seat εξυπηρέτησης επιβατών εγκαινιάζει η Virgin Air. Πάντα με στόχο να κάνει πολύ πιο εύκολο το να φλερτάρεις ενώ βρίσκεσαι εν πτήση.

«Οι πιθανότητες να βγεις από το αεροπλάνο έχοντας κάποιον/κάποια στο πλευρό σου είναι τουλάχιστον 50%». Αυτό υπόσχεται ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδρυτής του Virgin Group, στο promotional βιντεάκι για την νέα υπηρεσία με τίτλο «Sir Richard Branson's Guide to Getting Lucky».

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα παραγγελιών που σου επιτρέπει να δεις σε ποια θέση κάθεται το αντικείμενο του πόθου σου και στη συνέχεια να τον/την κεράσεις ό,τι ποτό ή φαγητό υπάρχει διαθέσιμο στο μενού. Ενώ, αν είσαι μονόχνωτος, μπορείς απλά να παραγγείλεις κάτι για τον εαυτό σου.

Μάλιστα το νέο σύστημα περιλαμβάνει ένα digital seat map που σου επιτρέπει να σιγουρευτείς σε ποια θέση κάθεται αυτός/η που θέλεις να στείλεις το κέρασμα. Ενώ, μετά την παραγγελία, μπορείς να συνεχίσεις το φλερτ στέλνοντάς της text μέσα από το in-flight texting system που περιλαμβάνει το αεροσκάφος.

Μια έξυπνη ιδέα που εκμεταλλεύεται μια έρευνα του 2011, σύμφωνα με την οποία 45% των επιβατών φλερτάρουν ενώ βρίσκονται στον αέρα, ενώ ένα 8% παραδέχονται ότι έχουν κάνει σχέση με κάποιον/α που γνώρισαν στο αεροπλάνο.

Πηγή

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.