Το swinging στην Τουρκία πληρώνεται ακριβά

53 προσαγωγές έγιναν τον Μάιο στα Άδανα. Το έγκλημα τους; Σχεδίαζαν να ανοίξουν swingers clubs σε 25 σημεία σε ολόκληρη τη χώρα. Δηλαδή ειδικά κλαμπ στα οποία θα μπορούσε να γίνεται ανταλλαγή συντρόφων.

Από τους 53, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πορνεία και μαστροπεία στους 29. Οι 15 μάλιστα οδηγήθηκαν στη φυλακή ενώ όλοι περιμένουν τη δίκη τους.

Η ποινή που προτείνει ο εισαγγελέας; Φυλάκιση 177 ετών! Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Doğan, ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για δημιουργία εγκληματικής οργάνωσης, μαστροπείας και διακίνησης λευκής σαρκός. Κι όλα αυτά βέβαια για πάρτι στα οποία τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόταν. Ούτε έγκλημα, ούτε πορνεία και φυσικά ούτε διακίνηση λευκής σαρκός.

«Εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης», σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, είναι ένας 25χρονος φοιτητής και η κοπέλα του. Σκοπός τους ήταν να οργανώνουν πάρτι στα οποία οι άντρες θα μπορούσαν, χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο, να ανταλλάσσουν τις συζύγους τους για μερικές ώρες ερωτικής συνεύρεσης. Κάτι που γίνεται σε πολλά μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η βάση των κατηγοριών είναι πως ενώ τα ζευγάρια θα έμπαιναν στα πάρτι δωρεάν χωρίς να προκύπτει το έγκλημα της μαστροπείας, οι διοργανωτές θα επέτρεπαν και σε ελεύθερους άντρες να βρίσκουν ερωτικούς συντρόφους στα πάρτι αυτά με είσοδο 230 δολάρια.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.