Το Hogwarts Express υπάρχει!

Κι αν νομίζετε ότι η μαγεία δεν υπάρχει, ένα τρένο θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε. Το Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry είναι το σχολείο του Harry Potter και των φίλων του στη σειρά βιβλίων της J. K.Rowling.

Για να φτάσει κανείς εκεί έπρεπε να πάρει το τρένο Hogwarts Express, το οποίο όμως αντί να πάει στο σχολείο, πήγε στην Ιρλανδία! Πολλοί ταξιδιώτες έγιναν μάρτυρες αυτού του συμβάντος στο σταθμό Heuston ανεβάζοντας posts στο Twitter.

Πρώτα είδαν να αναγράφεται στον πίνακα ανακοινώσεων ότι καταφθάνει τo Hogwarts Express στις 20:10 στο σταθμό και απόρησαν σκεπτόμενοι ότι είναι πλάκα ή κάποιο λάθος. Όμως έκαναν λάθος γιατί δεν επρόκειτο για λάθος ή αστείο αφού δεν εμφανίστηκε μόνο μια φορά. Το ίδιο απόγευμα κατέφθασαν δύο ακόμα Hogwarts Expresses.

Βεβαίως το Hogwarts Express δε μπέρδεψε τα δρομολόγια αλλά επρόκειτο για ένα event από την Trinity Ents, όπως ανακοίνωσε η ίδια, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια απίθανη εμπειρία. Το event ξεκίνησε στις 8 το πρωί στις 25 Νοεμβρίου στο σταθμό Heuston, όπου πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες σπιτιού στα ειδικά σχεδιασμένα βαγόνια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΏΝ ΤΡΈΝΩΝ.

Προφανώς ήταν ένα μαγικό event με όλα τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί κάνοντας όσους δεν ήταν εκεί να ζηλέψουν περιμένοντας μήπως διοργανωθεί κάτι αντίστοιχο στη χώρα τους, ενώ όσοι παρευρέθηκαν να ανυπομονούν για τυχόν επόμενο παρόμοιο γεγονός.

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.