Το μακιγιάζ στις γυναίκες επηρεάζει την διάθεση των αντρών για σεξ

Πολλοί άντρες θεωρούν πως μια γυναίκα άψογα βαμμένη είναι πολύ ερωτική. Άλλοι προτιμούν τις γυναίκες που δείχνουν την φυσική τους ομορφιά χωρίς πολλά προϊόντα μακιγιάζ. Πως μπορεί λοιπόν το μακιγιάζ μιας γυναίκας να επηρεάσει την ερωτική διάθεση ενός άντρα;

– Κόκκινο κραγιόν

Όλοι θεωρούν πως το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες σε μια γυναίκα είναι το στήθος. Κι όμως. Το κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη μιας γυναίκας μπορεί να έχει την ίδια επιρροή. Έρευνα που έκαναν επιστήμονες από το πανεπιστημίου του Manchester έδειξε ότι τα χείλη που είναι βαμμένα με τις πιο έντονες αποχρώσεις του κόκκινου μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα για 7,3 δευτερόλεπτα περισσότερο από τα ροζ ή πορτοκαλί κραγιόν.

– Σκιές

Οι άντρες φαίνεται ότι προτιμούν περισσότερο τις γυναίκες που έχουν βάψει τα μάτια τους φυσικά κι όχι με έντονα και σκούρα χρώματα. Μελέτη που έκανε η διαδικτυακή σελίδας Zoosk, έδειξε πως οι σκιές ματιών προσελκύουν στο μέγιστο βαθμό τα αντρικά βλέμματα. Μάλιστα οι περισσότεροι δεν δίστασαν αν παραδεχθούν ότι είχαν αυξημένη ερωτική διάθεση μόνο από τις σκιές στα μάτια των γυναικών.

Και τι απαντούν οι γυναίκες όταν καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στα καλλυντικά και το σεξ; Το Feel Unique έκανε έρευνα με σκοπό να απαντήσει σε αυτό ακριβώς το ερώτημα. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι γυναίκες ήταν έτοιμες να θυσιάσουν το σεξ παρά να χάσουν ή να μην αγοράσουν καλλυντικά. Στο ερώτημα τι θα διάλεγαν τον σύντροφό τους ή το νεσεσέρ με τα καλλυντικά οι περισσότερες θα επέλεγαν το να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτόν και το νεσεσέρ με τα καλλυντικά τους.

Comments are closed.