Το διαδίκτυο γίνεται η μοντέρνα προξενήτρα

Τα γραφεία συνοικεσίων ανήκουν στο παρελθόν. Οι σχέσεις δια ζώσης είναι…μιας άλλης εποχής, τώρα πλέον τη θέση της προξενήτρας έχει πάρει το διαδίκτυο. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζονται μέσω ενός… κλικ, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Σύμφωνα με έρευνες και προβολές στο μέλλον -όχι στο πολύ μακρινό αλλά στο 2040-, επτά στα δέκα ζευγάρια θα γνωρίζονται μέσω του ίντερνετ. Ητοι μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, από φόρουμ γνωριμιών ή από ιστοσελίδες που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά.

Μάλιστα η πληθυσμιακή ακτίνα των ανθρώπων που μπαίνουν στη διαδικασία του ηλεκτρονικού… κουφέτου, όπως αναφέρει και σχετικό ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, είναι πλέον μεγάλη και περιλαμβάνει όχι μόνο νέους, αλλά και χρήστες που ανήκουν σε μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες (55-64).

Εν μέσω κρίσης ο τζίρος των ιστοσελίδων γνωριμιών έχει γνωρίσει μεγάλες… ημέρες, καθώς η άνοδος είναι αξιοσημείωτη (περίπου φτάνει στα 310 εκατ. ευρώ), ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις συνήθειες των Ελλήνων, πάλι με βάση σχετικές έρευνες, το 70% κλικάρει και περιηγείται στο διαδίκτυο με στόχο να φλερτάρει και αναζητήσει το έτερον ήμισύ του. Αλλαξαν πλέον οι καιροί.

Πηγή

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.