Τα πιο γελοία πορνό του κόσμου

Πορνό. Είναι κάτι που όλοι έχουμε δει, όλοι έχουμε απολαύσει, όλοι έχουμε εκτιμήσει. Τις περισσότερες φορές είναι σέξι και ερεθιστικό. Υπάρχουν ωστόσο και ορισμένες περιπτώσεις πορνό, που θα σας φέρουν σε οργασμό διαφορετικό από το συνηθισμένο, χωρίς και αυτός να αποκλείεται (καθένας με τα βίτσια του άλλωστε!). Αλλά εδώ μιλάμε είτε για οργασμό γέλιου είτε για οργασμό αηδίας. Γιατί, εκεί έξω, υπάρχει πορνό πραγματικά για κάθε γούστο!

1.Πορνό με πτεροδάκτυλους

Όταν μιλάτε για ομαδικό σεξ, λογικά εννοείτε μεταξύ περισσότερων από δύο ανθρώπους, σωστά; Ή όχι; Αν στους συμμετέχοντες, αντί για άνδρες, φαντασιώνεστε και δύο ή περισσότερους πρωτόγονους (κυριολεκτικά) πτεροδάκτυλους, τότε εδώ βρήκατε το ιδανικό. Αυτό το όργιο μεταξύ ανθρωπίνου και μη είδους θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Aν είστε και φαν του Jurassic Park; Ακόμη καλύτερα!

2.Πορνό με χταπόδια

Σκουλήκια, χέλια, γυμνοσάλιαγκες, χταπόδια, γυρίνοι. Οτιδήποτε ζωντανό που έρπει χρησιμοποιείται στις ιαπωνικές ταινίες πορνό Genki-Genki και φροντίζει να γεμίσει κάθε γωνία, σχισμή και στόμιο του ανθρώπινου σώματος. Αηδιάσατε ήδη; Ε, τότε μην επιχειρήσετε ούτε καν να το δείτε!

3.Πορνό με μασχάλες

Για όσους από εσάς γαργαλιέστε στο συγκεκριμένο μέρος του σώματος, το συγκεκριμένο πορνό θα σας κάνει να πεθάνετε από τα γέλια. Ναι, καλά μαντέψατε, επικεντρώνεται σχεδόν αποκλειστικά στις μασχάλες, με ότι αυτό σημαίνει. Οπότε όσοι δεν τις περιποιείστε και πολύ, σίγουρα θα το σκεφθείτε διπλά την επόμενη φορά πριν αμελήσετε το αποσμητικό σας!

4.Λούτρινο πορνό

Τη Sasha Grey αποκλείεται να μην τη γνωρίζετε και να μην έχετε απολαύσει τις επιδόσεις της στις ταινίες που πρωταγωνιστούσε. Ε, θα πρέπει να δείτε και την ιδιαίτερη αδυναμία που τρέφει για τους άντρες με στολή και ειδικότερα με στολή αρκούδου. Θα ικανοποιηθείτε και όλοι εσείς που, δεν μπορεί, όλο και κάποιο αρκουδάκι θα είχατε βαλθεί να αποπλανήσετε όταν ήσασταν μικροί. Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε…

5.Πορνό με καρτούν

Πόσοι και πόσες δεν ήσασταν ερωτευμένοι με κάποιο χάρτινο ήρωα στην παιδική σας ηλικία; Ε, οι πιο ανομολόγητες φαντασιώσεις σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα από τις συγκεκριμένες ταινίες πορνό, με πρωταγωνιστές όσα περισσότερα καρτούν μπορείτε να φανταστείτε. Για όσα κορίτσια, δε, θαύμαζαν τα Χελωνονιντζάκια, έχω απλά να πω ότι εδώ πραγματικά μεγαλουργούν…

6.Πορνό με κλόουν

Πολλοί φοβόμαστε τους κλόουν και τους έχουμε συνδέσει με τους χειρότερούς μας εφιάλτες, πόσο μάλλον να τους παρακολουθήσουμε και ως επιβήτορες. Όσοι πάντως δεν έχετε τέτοια θέματα, θα χαρείτε πραγματικά με τις δεξιότητές τους και την ευρηματικότητα που δύσκολα βρίσκεις στο κρεβάτι…

Αστείες, τρομακτικές, ή και απλά αηδιαστικές, οι παραπάνω είναι σίγουρα οι πιο παράξενες ταινίες πορνό που μπορείτε να δείτε. Απλά διαλέξτε την κατάλληλη για εσάς και … καλή προβολή!

ΠΗΓΗ:http://www.marymary.gr/blog/item/285

Comments are closed.