Τα κόκκινα φανάρια (Άμστερνταμ)

Γειτονιά των Κοκκινων Φαναριών, coffee shops, sex clubs…

Αν το ταξίδι σου στο Άμστερνταμ θέλεις να θεωρείται ολοκληρωμένο τότε πρέπει να πάρεις μια γεύσεις πονηρής ζωής!

Οι περίφημες «βιτρίνες» της γειτονιάς των Κόκκινων Φαναριών ελκύουν περαστικούς, επισκέπτες, περίεργους αλλά και ανθρώπους που σκοπεύουν να τις γνωρίσουν από κοντά… Κορίτσια από όλα τα πλάτη και μήκη της γης, λουσμένα σε κόκκινο ή μπλε φως νέον, επιδεικνύουν απροκάλυπτα το κορμί τους, φανερώνοντας εκτός από τα κάλλη τους και την πλήρη αναγνώριση της βιομηχανίας του sex από το ολλανδικό κράτος.

Coffee Shops

Είναι διάσημα για τί πωλούν ελεύθερα υψηλής ποιότητας και σε σχετικά χαμηλές τιμές ινδική κάνναβη, καθώς και τα περίφημα spacecakes (brownies που περιέχουν το συγκεκριμένο… αμαρτωλό φυτό)! Η αλυσίδα Bulldog είναι από τις πιο δημοφιλείς, ενώ εξίσου περιζήτητα είναι τα καταστήματα Get Down (Korte Leidsedwarsstraat 77-79), De Rokerij (Lange Leidsedwarsstraat 41, www.rokerij.net) και Baba (Warmoesstraat 64).

Sex Clubs

Πρόκειται για μέρη που συνδυάζουν τη νυχτερινή διασκέδαση με τις… ερωτικές «περιπέτειες». Μπορεί να παρουσιάζουν την εικόνα ενός συνηθισμένου club, στον εσωτερικό τους χώρο όμως διαθέτουν και δωμάτια για πιο prive στιγμές με την κοπέλα (ιερόδουλη) που θα σου κάνει το «κλικ»! Το Club Elegance (Nicolaas Witsenkade 38, tel. +31 020 627 9788, -elegance.nl»>www.club-elegance.nl), μπορεί να είναι λίγο ακριβό, όσοι όμως το επισκέπτονται αποζημιώνονται και με το παραπάνω!

Live sex shows

Αν νομίζεις πως πρόκειται για άλλο ένα strip show, γελιέσαι. Παρακολούθησε live σεξ, στο οποίο κάποιες φορές συμμετέχει και το κοινό. Τα Bananenbar (Οudezijds Achterburgwal 37, www.bananenbar.nl) Casa Rosso (Oudezijds Achterburgwal 106-108, www.bananenbar.nl) και Moulin Rouge (Oudezijds Achterburgwal 5, www.moulinrougeamsterdam.nl), είναι τα πιο γνωστά στην περιοχή των Κόκκινων Φαναριών.

Sex shops

Θα τα βρεις κυρίως στη συνοικία των Κόκκινων Φαναριών και θα καταλάβεις πως τελικά αυτή η περιοχή δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία. Sex shops με ό,τι βάλει ο νους σε περιμένουν! Αν τα εκκεντρικά και περίεργα σε ιντριγκάρουν, τότε επισκέψου οπωσδήποτε τα Absolute Danny (Oudezijds Achterburgwal 78, tel. +31 20 421 09 15, www.absolutedanny.com) και B-1 Erotic Shopping Center (Reguliersbreestraat 4, tel. +31 20 623 95 46)

ΠΗΓΗ:http://www.travelstyle.gr/portal/gr/destination_articles.php?dest_id=339&id=4089

Comments are closed.