Στάθης Ψάλτης τα πιο αστεία βίντεο

Ο Στάθης Ψάλτης είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας το 1951, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια και στα 11 η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.

Σπούδασε στη δραματική σχολή του Μιχαηλίδη. Το 1967 που πήγε με το φίλο του επίσης ηθοποιό Κώστα Αθανασόπουλο στη σχολή του Μιχαηλίδη ήταν μόλις 16 χρόνων και μέχρι να γίνει γνωστός ηθοποιός έκανε πολλά επαγγέλματα, μεταξύ άλλων και αυτό του ναυτικού. Παντρεύτηκε στα 17 του, αλλά χώρισε γρήγορα. Από αυτόν τον γάμο έχει μία κόρη. Το 2006 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την αγαπημένη του Χριστίνα. Έπαιξε σε πολλές ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα Καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας . Έχει παίξει πολλούς ρόλους στην καριέρα του κατά το πλείστον κωμικούς.

Έχουν μείνει πολλές ατάκες από τις ταινίες του, όπως «Μανούλι, είσαι να τη βρούμε;», «Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!» και «Κούλα με την κουλάρα σου!»

Βασικά καλησπέρα σας – Κούλα πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος

Βασικά καλησπέρα σας – Studio 69

Βασικά καλησπέρα σας – Αστυνομία

Βασικά καλησπέρα σας – Χοντρή στην μπουτικ

Ο καβαλάρης των Fm stereo

Τρελός είμαι οτι θέλω κάνω – Προξενιό με την χοντρή

Τρελός είμαι οτι θέλω κάνω – Αδελφή ταξιτζης

Ελα να γυμνωθούμε νταρλινγκ – Γυμνιστες

Καμικάζι αγάπη μου – Εφορία

Τα καμάκια – Ανέκδοτο

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.