Σκουφάκι για τον Βαγγελάκη

Τι να είναι αυτό ίσως αναρωτιέσαι. Κάπου πάει το μυαλό σου αλλά λές «μπα υπερβολή!». Κι όμως κυρία μου, μια νοικοκυρά από την Κροατία ανέπτυξε το επιχειρηματικό της δαιμόνιο αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία της και τη αγάπη της για τους άντρες και κατασκέυασε τους πρώτους -πως να τους πω;- θερμαντήρες πέους..

Δεν ξέρω πως φοριούνται ακριβώς, αλλά ξέρω πως το προιόν έχει πολύ σουξέ. Στην αρχή το έκαναν παραγγελία κάποιοι σαν αστείο δώρο, αλλά τώρα η φήμη της Radmila Kus, ξεπέρασε τα σύνορα της Κροατίας μιας κι όλο και περισσότεροι άντρες δείχνουν ενδιαφέρον να προστατέψουν την περιοχή τους από το κρύο με αυτό το πράγμα κι έτσι η κυριά επιχειρηματίας έφτασε να δώσει συνέντευξη στο International Business Times και είπε: «Οι θερμαντήρες πέους χρησιμοποιούνται για να κρατιέται ζεστό το σημείο αυτό του αντρικού σώματος που τα κανονικά ρούχα δεν μπορούν να προστατέψουν από το κρύο. Στην περιοχή μας, το χειμώνα, οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές κι είναι απαραίτητα στους άντρες μας».

Η κυρία Kus δεν προλαβαίνει να ανταποκριθεί στις παραγγελίες που γίνονται όλο και περισσότερες. Η επιχειρηματίας περήφανη δέχτηκε το τηλεοπτικό συνεργείο στο εργαστήρι της κι έδωσε συνέντευξη. Για να μην ανησυχείτε να ξέρετε ότι αν της παραγγείλετε το δικό σας θα το κάνει ακριβώς στα μέτρα σας, τα οποία φαντάζομαι πως πρέπει να έχετε πάρει μόνοι σας κι όχι να τρέξετε στην Κροατία για να σας μετράει με τη μεζούρα.

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.