Σε δίαιτα η πιο παχιά γυναίκα του κόσμου!

Η «θεά του έρωτα» όπως οι άνδρες την αποκαλούν, αποφάσισε να αδυνατίσει.. Η Pauline Potter από την περιοχή Sacramento της Καλιφόρνια ζυγίζει 317 κιλά.. Η ίδια νιώθει άνετα με τα κιλά της αφού όπως η ίδια υποστηρίζει έχει πολύ καλές επιδόσεις στοκρεβάτι..

Ο λόγος που θέλει να αδυνατίσει είναι για να μπορεί να κάνει μερικά καθημερινές συνήθειες που πλεόν δεν μπορεί, όπως να μπει σε αμάξι, η να γυρίσει πλευρό όταν κοιμάται, για να μπορέσει να χορέψει, να πάει ταξίδια ή να χωρέσει σε καρέκλα στο θέατρο.. Κατηγορεί, μάλιστα, τα γονίδιά της αλλά και τον τρόπο που μεγάλωσε καθώς ήταν καθοριστικοί παράγοντες για να πάρει τόσο βάρος. “Η μητέρα μου ήταν πάνω από 181 κιλά και ο πατέρας μου ζύγιζε 272.

Είμαστε οκτώ αδέρφια, ο καθένας μας ζυγίσει πάνω από 136 κιλά εκτός από έναν. Μάθαμε να τρώμε πολύ σε χαρές και λύπες”, είπε στην Daily Mail η Potter. Δύσκολο επίσης είναι και το εγχείρημά της να χάσει κιλά μια και πέρα από το υπερβολικό βάρος, η Pauline δεν μπορεί να αντισταθεί σε τίποτα και τρώει κάθε μια ώρα.

ΠΗΓΗ: http://www.trelokouneli.gr/2011/09/blog-post_9102.html#ixzz1gG1vLLTM

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.