Σεφ προτείνει να φάμε μαριχουάνα!

Η Mary Jean Dunsdon προτείνει το μαγείρεμα αντί του καπνίσματος

Έχουμε φτάσει πια στο σημείο που έχουν φτιαχτεί οργανώσεις υπέρ της νόμιμης χρήσης της μαριχουάνας. Έχουμε φτάσει στο σημείο που Πολιτείες στις ΗΠΑ επιτρέπουν στους πολίτες της να πουλούν ελεύθερα μαριχουάνα. Έχουμε φτάσει στο σημείο που κανείς δεν αντιδρά.

Ισχύει πως η μαριχουάνα είναι ευεργετική σε περιπτώσεις ασθενειών αλλά ας τονίσουμε πως είναι μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπουσα η χρήση της και σαφώς μόνο αν η κατάσταση είναι σοβαρή όπως με το 5χρονο κοριτσάκι το οποίο έπασχε από ένα είδος λευχαιμίας και ο γιατρός είχε συστήσει μικρές μεν σποραδικές δε δόσεις αυτού του φυτού.

Η Mary Jean Dunsdon και η μητέρα της όμως έχουν διαφορετική άποψη από τους υπόλοιπους. Αντί να την αποφεύγει κανείς ή να την καπνίζει, ας τη μαγειρέψει. Μα γιατί κανείς δεν το είχε σκεφτεί αυτό πιο πριν; Κι όχι μόνο θα τη μαγειρεύει αλλά θα μπορεί να την πουλάει και ελεύθερα. Σκάνδαλο θα ήταν αν αυτό γινόταν εδώ στην Ελλάδα γιατί στον Καναδά η χρήση της είναι απολύτως νόμιμη. Μήπως η Mary Jean Dunsdon να στηρίξει τον Seth Rogen καθώς κι εκείνος τάσσεται υπέρ της ίδιας άποψης;

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.