Σεξ επιβίωσης…

Ενώ πολλοί φεύγουν για να ζήσουν το αμερικάνικο όνειρο για μια καλύτερη ζωή με ευκαιρίες στη μεγαλούπολη, ένας μεγάλος αριθμός νέων της Νέας Υόρκης έχουν διαφορετική άποψη

Όχι μόνο είναι άστεγοι λόγω των οικονομικών δυσκολιών αλλά αναγκάζονται να παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες όχι για να βγάλουν αλλά έχουν ως κίνητρο το να μπορούν να έχουν στέγη και ζέστη έστω για ένα βράδυ.

Η τρίχρονη έρευνα του »Urban Institute» για 283 LGBT νέους οι οποίοι ακολουθούν ένα νέο trend, το λεγόμενο »σεξ επιβίωσης και εμπειρίας» απέδωσε καρπούς καθώς βρέθηκε πως ο κύριος λόγος που ακολουθούν αυτόν τον τρόπο ζωής είναι επειδή δεν έχουν ούτε τη δυνατότητα να πληρώσουν για ενοίκιο και ούτε υπάρχει η δυνατότητα φροντίδας από κάποιο καταφύγιο. Βέβαια οι πελάτες οι οποίοι δεν δέχονται να πάνε στο σπίτι τους για σεξ, αλλά προτιμούν κάποιο εξωτερικό χώρο, μπορούν να προσφέρουν τσιγάρα, φαγητό, κινητά και άλλες παροχές.

»Έχω εφτά συχνούς και εννιά περιστασιακούς. Οι εφτά έρχονται μια φορά την εβδομάδα, ενώ οι εννιά μια ή δύο φορές το μήνα. Αν αυτός που έρχεται μου φαίνεται ευγενικός και καλός, τότε ανταλλάσσω το σεξ με μια νύχτα στο σπίτι του. Κάποιες φορές προσποιούμαι, πείθω τον εαυτό μου ότι κάνω σεξ με κάποιον που έχω εγώ επιλέξει. Αλλά όταν ξυπνάω ξέρω πως δεν είναι αλήθεια και φροντίζω να φεύγω πριν ξυπνήσει ο άγνωστος» αποκαλύπτει ο Ryan.

Οι πελάτες συνήθως είναι μεσήλικες πατέρες και Εβραίοι. Οι νέοι θα περιμένουν σε δρόμους όπου δεν βρίσκονται πόρνες αλλά περνούν ενδεχόμενοι πελάτες. Επίσης μπαίνουν σε ιστοσελίδες γνωριμιών για να πλασάρουν τους εαυτούς τους. Το αποτέλεσμα της έρευνας έδειξε πως το 72% των άστεγων νέων που προσφέρουν σεξ με οποιαδήποτε αμοιβή θέλουν να σταματήσουν αυτή τη ζωή. Για αυτό η νεουορκέζικη διοίκηση καλείται όλο και πιο συχνά να παράσχει νέα καταλύματα και να βοηθήσει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης γιατί οι νέοι αυτοί δεν ξεπερνούν το ηλικιακό όριο των 25 ετών χαραμίζοντας τη ζωή τους σε κάτι τόσο δύσκολο και επικίνδυνο.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.