Ρεσιτάλ στην πρεμιέρα τους οι Ράδιο Αρβύλα

Η ελληνική τηλεόραση, κατά την προσωπική και ταπεινή μου άποψη, δεν έχει και πολλά να προσφέρει. Με εξαίρεση το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν υπάρχουν άλλα τηλεοπτικά γεγονότα που να περιμένεις πως και πως να παρακολουθήσεις στην μεγάλη οθόνη. Οι βραδιές περνάνε με ξένα σήριαλ που κυρίως παρακολουθούμε στις οθόνες των υπολογιστών μας.

Αποθεώνει η Ευγενία Κουντούρη
Η πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα όμως, πέρα από το άφθονο γέλιο που μας πρόσφερε, μας έδειξε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα για την ελληνική τηλεόραση. Πως υπάρχουν ακόμα παραγωγές που αξίζει να στηθείς μπροστά από το… χαζοκούτι για τις παρακολουθήσεις.

Η χημεία των παρουσιαστών είναι μοναδική, το κλίμα στην ομάδα που τη στελεχώνει σε πείθει πως πρόκειται για μια παρέα που περνάει καλά και η σάτιρα είναι όπως ακριβώς πρέπει να είναι. Χωρίς παρωπίδες αλλά και δίχως να παίρνει στα … σοβαρά τον εαυτό της.

Μπορεί στο Ράδιο Αρβύλα να έχουν το δικό τους top ten (το οποίο φυσικά δεν καταφέρνουν ποτέ να δείξουν ολόκληρο), εμείς όμως επιλέξαμε το δικό μας top five από την εκπομπή. Αν δεν τους παρακολουθήσετε, δείτε τι χάσατε κι αν τους είδατε, σιγά που δεν θα θέλετε να τα ξαναδείτε…

Το τραγούδι στον Φρανσουά Ολάντ

Ο αγρότης Νίντζα

Λεβέντης για τους υποψήφιους προέδρους της ΝΔ

Τσίπρας εναντίον Τσίπρα

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.