Πώς εκδικείσαι την πρώην αν είσαι πάμπλουτος

Συνήθως η εκδίκηση είναι γένους θηλυκού.

Με πρωταγωνίστριες, πανούργες γυναίκες, που σκέφτονται εξωφρενικές μεθόδους για να πάρουν το αίμα τους πίσω, από αυτόν που τις πλήγωσε,

ωστόσο και οι άντρες μπορούν να φανούν εξίσου εκδικητικοί, ειδικά αν έχουν πολλά χρήματα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και του Άλαν Μάρκοβιτς από το Μίσιγκαν,

ενός πάμπλουτου, ο οποίος σε μια προσπάθεια να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του κατέφυγε σε έναν ιδιαίτερο – και καθόλου… online, όπως συνηθίζεται, πλέον- τρόπο.

Τι έκανε; Αγόρασε ένα σπίτι δίπλα της και τοποθέτησε στην αυλή -και σε μέρος που μπορεί εκείνη να βλέπει με ευκολία- ένα άγαλμα, με ένα χέρι που έχει υψωμένο το μεσαίο δάκτυλο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά για να σιγουρευτεί ότι η πρώην σύζυγός του θα βλέπει το άγαλμα συνέχεια, τοποθέτησε σ' αυτό έναν προβολέα, που το φωτίζει ακόμη και τη νύχτα.

Τις παρακάτω φωτογραφίες, έβαλε στο twitter μία γειτόνισσα του πρώην ζεύγους, η οποία έχει και αυτή την «τύχη» να βλέπει από το σπίτι της το φοβερό άγαλμα.

Όσο για τον Άλαν, πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη strip clubs στην περιοχή και συγγραφέα ενός βιβλίου αντίστοιχου περιεχομένου.

Όπως φαίνεται, η πρώην σύζυγός του τον απάτησε και μετακόμισε στο σπίτι μαζί με τον νέο της αγαπημένο, δύο μέρες αφότου χώρισαν.

Και η «απάντηση» δεν άργησε να έρθει

Πηγή

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.