Κ9 Web Protection Δωρεάν πρόγραμμα προστασίας ανηλίκων για το Ιντερνετ


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mypoc0/public_html/wp-content/plugins/pretty-link/pro/app/models/PlpKeyword.php on line 201

Το K9 Web Protection είναι ένα χρήσιμο εργαλείο γονικό ελέγχου και φιλτραρίσματος που θα κρατήσει ασφαλή την οικογένεια.

Το πρόγραμμα είναι ικανό να αποτρέψει την πρόσβαση σε ιστοσελίδες ανάλογα με την κατηγορία: πορνογραφία, ναρκωτικά, hacking, στοίχημα, μίσος και άλλα. Υπάρχουν έτοιμα προφίλ που επιταχύνουν αυτή την διαδικασία. Εάν επίλέξετε «Υψηλή» για παράδειγμα, θα μπλοκάρει τα πάντα επιτρέποντας μόνο κατάλληλο περιεχόμενο για μικρά παιδιά, ενώ το «Ελάχιστο» είναι πιο χαλαρό, και μια πιο αποδεκτή λύση για έφηβους.
Μπορείτε επίσης να κάνετε δικές σας επιλογές για τι ιστοσελίδες θα μπλοκάρονται, ή απλά επιλέξτε την επιλογή «Παρακολούθηση», που επιτρέπει στους χρήστες να πηγαίνουν σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα θέλουν, αλλά κρατάει την περιήγησή τους σε αρχείο για να μπορείτε να το δείτε αργότερα.

Υπάρχει επιλογή για Περιορισμό ανά Ώρα που σας επιτρέπει να θέσετε την ώρα που θα μπορεί κάποιος να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Επιλέξτε την επιλογή NightGuard, και η πρόσβαση στο διαδίκτυο αυτόματα θα κόβεται ανάμεσα στις 10μμ και 7 πμ (ωστόσο μπορείτε να αλλάξετε τις ώρες όπως βολεύει εσάς).

Το K9 Web Protection δεν θέτει μόνο περιορισμούς. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δεδομένα από την υπηρεσία WebPulse, μια κοινότητα που προσφέρει πάνω από 6 δισεκατομμύρια βαθμολογίες για περιεχόμενο κάθε μέρα. Και όσο πιο γρήγορα ένας χρήστης βαθμολογήσει μια ιστοσελίδα για phishing, ή κακόβουλο λογισμικό, το K9 Web Protection θα την μπλοκάρει αυτόματα για όλους, ώστε οι χρήστες να βοηθάνε ο ένας τον άλλον για τους τελευταίους κινδύνους.

Άμα θέλετε να ξεκλειδώσετε κάποια σελίδα θα βάλετε τον κωδικό που έχετε ως Administrator και θα επιλέξετε το χρονικό ώριο απο 15 λεπτά ως μέχρι να το ξανα κλείσετε.Τώρα η σελίδα θα παραμείνει ορατή σε όλους τους χρήστες.

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί πως να απομακρύνετε δωρεάν τα κακόβουλα site

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κάντε Δωρεάν Download από ΕΔΩ το K9 και προστατέψετε τα παιδιά σας από επικίνδυνες σελίδες!

Πηγή  http://to-dialeimma.blogspot.com

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.