Πως θα κάνεις 3τριο

Η εμπειρία με δύο γυναίκες ξαπλωμένες στο κρεβάτι σου αποδεικνύεται πάντα καλύτερη από εκείνη με τη μία…

Η πρόκληση:
Μεγάλη, αλλά κυρίως απαραίτητη για κάθε αρσενικό που σέβεται τον εαυτό του. Εξάλλου, η εμπειρία με δύο γυμνές γυναίκες ξαπλωμένες στο κρεβάτι σου αποδεικνύεται πάντα καλύτερη από εκείνη με τη μία, αφού, πέραν του ότι τα βλέπεις όλα εις διπλούν, τα απολαμβάνεις πολλαπλώς με την καθεμία χωριστά. Τι θα λέμε τώρα, τα αυτονόητα;

Ο τρόπος:
Το αλκοόλ είναι το πολύτιμο συστατικό για την επιτυχία ενός τρίο, κυρίως για τις παρτενέρ σου και λιγότερο για σένα, κι αυτό γιατί, αν γίνεις τύφλα, δε γίνεται τίποτα. Εκείνες, πάλι, θα πιουν (με μέτρο πάντα) όχι για να τις αποπλανήσεις, αλλά για να μειωθούν αυτές οι ρημάδες οι αντιστάσεις, σύμφωνα με τις οποίες το σεξ είναι πάντα υπόθεση δύο ατόμων.

Ο τρόπος προσέγγισης είναι γνωστός:
Στην αρχή συζητάς περί ανέμων και υδάτων, μετά το γυρίζεις στα περί αξίας της σεξουαλικής απελευθέρωσης, ρίχνετε κι ένα χορό στα τρία, κόβεις αντίδραση, αρχίζεις τα υπονοούμενα, κι αν δεις ότι το πράγμα τσουλάει, είτε περνάτε την πόρτα παρέα είτε δίνετε ραντεβού την επομένη σπίτι σου ή σπίτι τους.

Τι μπορεί να πάει στραβά:
Να θυμηθούν το λαϊκό άσμα «καλύτερα οι δυο μας» και να σε βγάλουν εκτός παιχνιδιού / Να κολλήσουν και οι δύο με το σεξαπίλ σου και να σε διεκδικήσουν κατ’ αποκλειστικότητα μετά μαλλιοτραβηγμάτων.

Για τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Το σεξ σε αριθμούς Σάρα Χέντλεϊ, «σε τέτοιες περιπτώσεις, τα γυναικεία πόδια ακολουθούν την κίνηση ενός ανοιχτού μυαλού».

Good Luck!

πηγη http://neamadata.blogspot.com

Badoo το Νο1 site για να αρχίσεις γνωριμίες από το Ιντερνετ!

To Badoo είναι μια δωρεάν online κοινότητα γνωριμιών με εκατομμυρία χιλιάδες members από όλο τον κόσμο και από την Ελλάδα και την Κύπρο!

Αυτή την στιγμή είναι από τις πιο ενεργές κοινότητες με πάνω από 50.000.000 μηνύματα να ανταλλάσσονται τον μήνα!
Η Έλληνες – ελληνίδες χρήστες είναι από τους πιο ενεργούς! Πολλά ραντεβού , online φλερτ , chat με αποτέλεσμα να είναι από τους χώρους που θα γνωρίσεις νέα ατομα πιο εύκολα από ποτε!

Το site είναι απλό εύχρηστο και γρήγορο , έχεις δυνατότητα να κάνεις profile , να ανεβάσεις φωτογραφίες , να αλλάξεις το status σου , να κάνεις chat και πολλά άλλα! Το πιο ωραίο όμως είναι ότι έχεις την δυνατότητα να γίνεις προβεβλημένο μέλος (προαιρετικά) το οποίο θα σε κάνει άμεσα δημοφιλή και το profile σου θα είναι πιο προβεβλημένο από τα υπόλοιπα με αποτέλεσμα να αυξήσεις τις πιθανότητες σου κατακόρυφα στις γνωριμίες!

Site – Link
Κάνε τώρα Δωρεάν εγγραφή και ξεκίνα το Φλέρτ!

*Μπορείς να κάνεις εγγραφή ακόμα πιο γρήγορα αφου έχεις κάνει πρωτα login στο Facebook και πατωντας μετά το κουμπί σύνδεση μέσω

___________________________________________________________________

Δέιτε την νέα ανανεωμένη λίστα!  2016

Τα καλύτερα sites γνωριμιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο!

___________________________________________________________________

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.