Πρώην συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/mypoc0/public_html/wp-content/plugins/pretty-link/pro/app/models/PlpKeyword.php on line 201

Το τελευταίο μέρος που περιμένεις να βρεις μια πρώην συνοδό πολυτελείας να εξηγεί τι συμβαίνει στο μυαλό ενός παντρεμένου άνδρα είναι στην πρώτη σελίδα της Huffington Post. Κάτι που, προφανώς, ενισχύει την αξιοπιστία της.

«Εχω περάσει χρόνια ακούγοντας τους άντρες να μου εξηγούν γιατί απέτυχαν οι σχέσεις τους και τι τους κάνει να κοιμούνται με συνοδούς ή άλλες γυναίκες. Οπότε μάλλον ξέρω καλύτερα από τον οποιοδήποτε τι είναι αυτά που κάνουν οι γυναίκες και απομακρύνουν τους άντρες από κοντά τους». Αυτό δήλωσε η Ρεμπέκα Ντάριν, πρώην ακριβοπληρωμένη συνοδός πολυτελείας και νυν ακριβοπληρωμένη σύμβουλος απιστίας, στην εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με την 37χρονη ο βασικός λόγος που οι άντρες κερατώνουν είναι γιατί δεν κάνουν αρκετό σεξ εντός σχέσης. Ενώ άλλοι λόγοι περιλαμβάνουν την γοητεία του καινούργιου, τη ρουτίνα και, κυρίως, ότι φοβούνται να εκμυστηρευτούν στους συντρόφους τους τις πιο «εκκεντρικές» σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Πηγή

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.