Πρωινό που αγγίζει τις 8 χιλιάδες θερμίδες!

Στο Τσέσαϊρ του Ηνωμένου Βασιλείου θα βρείτε το πιο παχυντικό και ανθυγιεινό πρωινό. Αποτελείται από οκτώ φέτες μπέικον, οκτώ λουκάνικα, τέσσερις πατατοκροκέτες, τέσσερα τηγανητά αυγά, μια ομελέτα από τέσσερα αυγά, τέσσερις βάφλες, τέσσερις…

φέτες ψωμί, τέσσερα τηγανητά ψωμάκια, τέσσερις μερίδες πουτίγκα, τέσσερις κουταλιές φασόλια, τομάτες, μανιτάρια, μια γενναία μερίδα τηγανητές πατάτες και ένα γιγαντιαίο μιλκ-σέικ.

Ονομάζεται (δικαίως) «The Hibernator», δηλαδή το γεύμα που σε ρίχνει σε χειμερία νάρκη!

Η διατροφική του αξία αγγίζει τις 8.000 θερμίδες, τέσσερις φορές το επιτρεπόμενο όριο πρόσληψης για έναν υγιή ενήλικα, και ζυγίζει κάτι παραπάνω από τρία κιλά.

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της Daily Mail, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας Μαρκ Γουίντερ ζητά από τους πελάτες που θα το παραγγείλουν να υπογράψουν προηγουμένως δήλωση αποποίησης ευθύνης, λόγω του τεράστιου αριθμού των θερμίδων και της τεράστιας ποσότητας λιπαρών του γεύματος.

Μόνο 20 πελάτες έχουν δοκιμάσει να καταναλώσουν το γενναίο πρωινό από τότε που προστέθηκε στο μενού της καφετέριας – φυσικά κανένας από αυτούς δεν τα κατάφερε.

Εάν κάποιος καταφέρει να το τελειώσει σε μία ώρα θα κερδίσει 100 λίρες, το όνομά του θα αναρτηθεί στον Τοίχο της Δόξας, θα δώσει το όνομά του στο γεύμα και θα μπορεί να προσθέσει άλλο ένα υλικό.ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.