Ποια είναι η καλύτερη επένδυση;

Μέχρι τώρα, όλοι συμφωνούσαν, ότι η καλύτερη επένδυση είναι η Γη. Αγόρασε χωράφια ή οικόπεδα και δεν θα χάσεις, φώναζαν. Σήμερα όμως με την κρίση και με την υψηλότατη φορολογία, αυτού του είδους η επένδυση έχει χάσει την αίγλη της. Κανένας, τώρα δεν σκέφτεται να αγοράσει χωράφια ή οικόπεδα και με συνέπεια να μένουν στα απούλητα ακόμα και αυτά, που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες και τα εκπλειστηριάζουν για πενταροδεκάρες.

Το ίδιο συμβαίνει και στο εξωτερικό, εξαιτίας της κρίσης των ακινήτων του 2008 στις USA. Μόνο στο Λονδίνο ακόμα θεωρούνται τα ακίνητα ελκυστική επένδυση. Όμως και εκεί οι ειδικοί συμφωνούν, ότι οι τιμές των ακινήτων είναι εξωπραγματικά υψηλές, εξαιτίας των Ρώσων μεγιστάνων και φυσικά μιλούν για φούσκα, που θα σκάσει από στιγμή σε στιγμή.
Μια άλλη μορφή επένδυσης, που είχε μεγάλη πέραση ήταν οι καταθέσεις και τα ομόλογα Όμως με τα σημερινά επιτόκια και μετά το κούρεμα, που υπέστησαν οι καταθέσεις στην Κύπρο και τα ομόλογα στην Ελλάδα, άντε τώρα να πειστεί ο οποιοσδήποτε, ότι αυτή η επένδυση είναι η πλέον ασφαλής και αποδοτική.

Ποιες όμως σήμερα είναι οι καλύτερες επενδύσεις;

Σε αυτό το ερώτημα θα απαντήσω με αυτό το άρθρο. Και συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρεται :

στις διαφημίσεις μέσω internet, με την βοήθεια ειδικών
στην αγορά χρυσού,
στην μέθοδο arbitrage μέσω τυχερών παιχνιδιών (σημ. η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελεί διαχρονικά την καλύτερη και πλέον ασφαλή επένδυση για 100% σίγουρα κέρδη),
στην αγορά συναλλάγματος forex
στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κλέβετε στο poker όταν παίζετε online

Διαφημίσεις μέσω internet, με την βοήθεια ειδικών

Υπάρχει μια νέα ιστοσελίδα μελών η Cash Making Power Sites, η οποία διαθέτει 5 ιστοσελίδες, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα και μπορείτε να τις αγοράσετε σε μόλις 6 λεπτά από τώρα.

Τις 5 αυτές ιστοσελίδες θα τις διαχειρίζεται άλλη εταιρεία για εσάς, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς και εσείς θα παίρνετε τα χρήματα από τις διαφημίσεις. Δηλαδή, εσείς θα αγοράσετε τις ιστοσελίδες και μετά θα κάθεστε και θα παίρνετε χρήματα, χωρίς να κάνετε τίποτα και προφανώς χωρίς να γνωρίζετε τίποτα από blogging, SEO και διάφορα τέτοια. Ιδανική λύση για έξυπνους επενδυτές και άσχετους στις διαφημίσεις μέσω internet, που θέλουν να βγάζουν ένα καλό μεροκάματο χωρίς να ζορίζονται.

Η αγορά χρυσού

Η αγορά χρυσού είναι ίσως η μόνη επένδυση, που παραμένει ελκυστική, παρόλη την άνοδο της τιμής του χρυσού. Διαχρονικά, σε περιόδους κρίσεων οι άνθρωποι κατέφευγαν στον χρυσό. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από τα εκατοντάδες μαγαζιά αγοράς χρυσού, που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα.

Όμως η αγορά χρυσού μπορεί να αποβεί καταστροφική, αν η διεθνής τιμή του χρυσού πέσει στα επίπεδα που ήταν πριν μερικά χρόνια, δηλαδή στα 400$ η ουγγιά.

Αν όμως προσπαθήσετε να αγοράσετε χρυσό από τις τράπεζες, τότε θα τον πάρετε στις τρέχουσες τιμές, δηλαδή ακριβά. Σας συμφέρει να τον αγοράσετε από πλειστηριασμό ή σε καθαρή μορφή (δηλαδή σε πλάκες χρυσού) ή σε μορφή κοσμημάτων ή αναμνηστικών και φυσικά σε εξευτελιστικές τιμές.

Αυτό μπορείτε να το πετύχετε μέσα από τις ιστοσελίδες:

Police auctions

Government And Police Auctions

Government Auctions

οι οποίες βγάζουν σε πλειστηριασμό διάφορα προϊόντα, που έχουν κατασχεθεί από τις αμερικανικές αρχές ή που ανήκουν στα μέλη της, με τιμές εκκίνησης $1. Ναι, σωστά διαβάσατε ένα δολάριο, δηλαδή λιγότερο από ένα ευρώ.

Μπορείτε να βρείτε χρυσά ή ασημένια κοσμήματα, πλάκες χρυσού, πίνακες ζωγραφικής, συλλεκτικά κομμάτια σε εξευτελιστικές τιμές.

Φανταστείτε, να κάνετε δώρο στην γκόμενά σας, ένα επώνυμο χρυσό κόσμημα και φυσικά αυτή να έχει ξετρελαθεί τελείως και εσείς να έχετε πληρώσει λιγότερα από 10 €. Κουφό, έτσι;

Σας συμφέρει να μπείτε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα και αν δείτε κάτι, που θα σας αρέσει, να κάνετε την δικιά σας προσφορά. Και που ξέρετε, μπορεί να βρεθείτε με κάποιο πανάκριβο κόσμημα ή έναν συλλεκτικό πίνακα και να σας κόστισε λίγα ευρώ, γιατί απλά δεν βρέθηκε κανείς άλλος να κάνει άλλη προσφορά.

Arbitrage

Στα τυχερά παιχνίδια υπάρχει η δυνατότητα, να κερδίζετε πάντα και έτσι ανάλογα με τα χρήματα που ποντάρετε, να έχετε και το ανάλογο κέρδος. Φυσικά δεν θα δοκιμάσετε να παίξετε βασιζόμενοι στην τύχη. Αλλά σε μεθόδους που σας δίνουν πιθανότητα 100% επιτυχίας.

Η μέθοδος arbitrage βασίζεται στην διαφορά των αποδόσεων, που υπάρχουν για τον ίδιο αγώνα μεταξύ δύο bookmakers. Φυσικά όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά και όσο πιο γρήγορα ενημερωθούμε, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα κέρδη μας.

Φανταστείτε σε έναν αγώνα να παίζετε όλες τις δυνατές επιλογές (π.χ. να παίζετε και το under και το over ενός αγώνα) σε διαφορετικούς όμως bookmaker και να κερδίζετε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα εξαιτίας της διαφοράς των αποδόσεων.

Το arbitrage εμφανίζεται όταν ένας bookmaker προσπαθεί να καλύψει πιθανές απώλειες του.

Στόχος κάθε bookmaker είναι να σιγουρέψει ένα περιθώριο κέρδους στον κάθε αγώνα ρυθμίζοντας τις αποδόσεις του σύμφωνα με το επιθυμητό περιθώριο κέρδους. Επειδή οι παίχτες ποντάρουν δυσανάλογα περισσότερο στο ένα αποτέλεσμα του αγώνα (π.χ. under) οι bookmakers προσπαθούν να εξισορροπήσουν τα στοιχήματα που δέχονται προσελκύοντας πονταρίσματα στο άλλο αποτέλεσμα ώστε να μειώσουν τις πιθανές απώλειες τους ανεβάζοντας την απόδοση στο over.

Άρα, ο bookmaker εσκεμμένα παραμένει εκτεθειμένος προσδοκώντας να προσελκύσει τέτοια πονταρίσματα ώστε να κερδίσει το ίδιο, όποιο αποτέλεσμα και αν έρθει. Καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος για την υπόλοιπη αγορά να αλλάξει αποδόσεις, ο bookmaker μόλις δημιούργησε ένα arbitrage. Πολλές τέτοιες καταστάσεις συμβαίνουν καθημερινά και συμβαίνουν από πρόθεση, ώστε να εξισορροπήσουν τα πονταρίσματα που δέχονται.

Έστω σε έναν αγώνα οι bookmakers καθόρισαν τα στοιχήματα ως εξής:

Για το under στο 1,80 και για τo over στο 2,10, αφήνοντας 3% κέρδος (γκανιότα) για τον bookmaker. Καθώς περνάει ο χρόνος, ένας bookmaker A συγκεντρώνει πονταρίσματα 15.000 ευρώ στο under και μόνο 1.800 ευρω στο over. Εάν έρθει under ο bookmaker Α χάνει 10.200 ευρω (=15.000 επι 1,80 μείον τα 15.000 και μείον τα 1.800 που πονταρίστηκαν στο over). Ό στόχος του bookmaker Α σε αυτή τη φάση είναι να σταματήσει να παίρνει πονταρίσματα στο under μειώνοντας την απόδοση στο 1,65 και ταυτόχρονα να πάρει πονταρίσματα στο over αυξάνοντας την απόδοση στο 2,40. Αφού οι άλλοι bookmakers κρατούν σταθερές τις αποδόσεις, δημιουργείται πιθανότητα σίγουρου κέρδους μεταξύ των άλλων bookmakers που κράτησαν σταθερό το 1,80 στο under και του bookmaker A που ανέβασε την απόδοση στο over στο 2,40.

Ποιο είναι όμως το κέρδος σας, αν αποφασίσετε να εκμεταλλευτείτε στο συγκεκριμένο παράδειγμα την διαφορά των αποδόσεων μεταξύ των bookmakers; Ας υποθέσουμε, ότι συνολικά θέλετε να παίξετε 100 €, τότε για να υπολογίσετε πόσα χρήματα θα παίξετε στο over και πόσα στο under, πρέπει να κάνετε τους εξής υπολογισμούς:

under: 100 Χ 2,40 / ( 2,40 + 1,80 ) = 57,14 σε κάποιον άλλο bookmaker
over: 100 X 1,80 / ( 2,40 + 1,80 ) = 42,86 στον bookmaker Α

Το κέρδος σας, αν έρθει under θα είναι 57,14€ που παίξατε στον άλλο bookmaker Χ 1,80 η απόδοση του άλλου bookmaker – 100€ που παίξατε συνολικά και στους 2 bookmakers = 2,85€

Το κέρδος σας, αν έρθει over θα είναι 42,86€ που παίξατε Χ 2,40 η απόδοση του bookmaker Α – 100€ που παίξατε συνολικά και στους 2 bookmakers = 2,86€

Δηλαδή παρατηρούμε ότι κερδίζουμε πάντα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα.

Φυσικά κάποιος καλοπροαίρετος θα έλεγε «Μα είναι δυνατόν για 2,85€ να κάνω τέτοια φασαρία». Τα 2,85€ κέρδος στο κατοστάρικο, μπορεί να φαίνεται πολύ λίγο, όμως αν αυτό το κάνατε πολλές φορές τότε τα κέρδη σας θα ήταν εξωπραγματικά.

Για να το εμπεδώσετε θα σας κάνω ένα παράδειγμα.

Έστω κάποιος έχει 100€ και κατά μέσο όρο ημερησίως παίζει μόνο σε έναν αγώνα, δηλαδή παίζει σε έναν χρόνο 365 φορές και έστω κατά μέσο όρο κερδίζει 2,85% σε κάθε αγώνα που παίζει, τότε τα κέρδη του μέσα σε έναν χρόνο θα ήταν 2.848.084,06. Ναι σωστά διαβάσατε δύο εκατομμύρια οχτακόσιες σαρανταοκτώ χιλιάδες και ογδόντα τέσσερα ευρώ. Για να ελέγξετε και εσείς το αποτέλεσμα των πράξεων κάντε τα εξής:

Μετά τον πρώτο αγώνα θα έχετε 102,85 € (100€ που είχατε και 2,85€ το κέρδος)
Μετά τον δεύτερο αγώνα θα έχετε 105,78 € (102,85€ που είχατε και 102,85 * 2,85% = 2,93 € κέρδος)
Μετά τον τρίτο αγώνα θα έχετε 108,79 € (105,78€ που είχατε και 105,78 * 2,85%=3,01 € κέρδος)

Και αν τους παραπάνω υπολογισμούς τους κάνετε και για τους 365 αγώνες, τότε θα φτάσετε να έχετε 2.848.184,06€

Όπως καταλαβαίνετε, αν παίζετε στοιχήματα με την μέθοδο του arbitrage, τότε έχετε και σίγουρα κέρδη, αλλά και τεράστιο όφελος. Η συγκεκριμένη μέθοδος δεν είναι τζόγος αλλά επένδυση.

Ο απαραίτητος μαθηματικός τύπος, που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε φορά είναι ο εξής:

Μ Χ Γ / ( Α + Β )

με Μ το συνολικό ποσό χρημάτων που θα παίξετε, Α η απόδοση για το ένα σημείο, Β η απόδοση για το άλλο σημείο και Γ η απόδοση του άλλου σημείου από αυτό που θέλετε να υπολογίσετε τα χρήματα που θα ποντάρετε.

Προσοχή: Το arbitrage, μπορεί να λειτουργήσει και σε άλλους αγώνες, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. π.χ. στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, τένις, μποξ κλπ. Και φυσικά και σε άλλα γεγονότα που δέχονται μόνο δύο αποτελέσματα.

Ο κίνδυνος που υπάρχει, είναι, να μην προλάβουμε να στοιχηματίσουμε.

Για να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη, θα πρέπει να ανακαλύψουμε σε ποιους αγώνες και σε ποια αποτελέσματα υπάρχουν οι μεγαλύτερες διαφορές.

Κάτι που δεν είναι εύκολο σας πληροφορώ. Γιατί θα πρέπει να εξετάσουμε πάρα πολλούς πίνακες με αποδόσεις και φυσικά μέχρι να το κάνουμε αυτό μπορεί οι αποδόσεις να έχουν αλλάξει.

Τα παρακάτω site εφαρμόζουν αυτήν την μέθοδο και σας ενημερώνουν με email για τις ευκαιρίες που υπάρχουν, έτσι ώστε να κερδίζεται πάντα και μάλιστα να έχετε το μεγαλύτερο πιθανό κέρδος.

Top Arbitrage Betting Software 100percent Winners Ο τίτλος τα λέει όλα.

Bonus Bagging Έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο με τις εξής μεθόδους:

Από τα στοιχήματα με το ειδικό πρόγραμμα που βασίζεται στο Arbitrage, δηλαδή στην διαφορά των αποδόσεων μεταξύ δύο ή περισσοτέρων γραφείων στοιχημάτων. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σας ενημερώνει σε ποιον αγώνα να ποντάρεται, σε ποιες εταιρίες και σε ποια σημεία για να έχετε το μεγαλύτερο κέρδος.
Από το πρόγραμμα για τα παιχνίδια του casino
Από τις ιπποδρομίες

Z-code system. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και παλιότερα site για τα στοιχήματα, υπάρχει από το 1999. Και προσφέρει εκτός από την μέθοδο arbitrage και δωρεάν μυστικά, προτάσεις, εργαλεία για στοιχήματα στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο χόκευ κλπ. Και επιπλέον προσφέρει εντελώς δωρεάν το βιβλίο «Zcode Sports Investing Bible» σε pdf. Το συγκεκριμένο βιβλίο αξίζει να το πάρετε και να το διαβάσετε. Και μια συμβουλή: το site είναι ιδιαίτερα μακροσκελές και για αυτό σας συνιστώ να το δείτε όλο. Θα εκπλαγείτε με τις προσφορές και τις προτάσεις του.

Αγορά συναλλάγματος forex

Η επόμενη μορφή επένδυσης, που αξίζει να ασχοληθεί κάποιος είναι το forex, δηλαδή με την αγορά συναλλάγματος.

Η επένδυση αυτή μπορεί να σας αποφέρει τεράστια κέρδη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Τζώρτζ Σόρος, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει 1 δις δολάρια το 1992 από την Τράπεζα της Αγγλίας παίζοντας εναντίον της Αγγλικής Λίρας.

Αν είσαστε άσχετοι με το forex, τότε σας συμφέρει να αγοράσετε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών (robot forex).

Τα αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών συναλλάγματος (robot forex) είναι προγράμματα υπολογιστών και με χρήση ειδικού αλγορίθμου αναλαμβάνουν να κάνουν συναλλαγές στην αγορά forex. Έχει αποδειχθεί ότι με πιθανότητα 90% αυξάνουν το αρχικό κεφάλαιο και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις το δεκαπλασιάζουν μέσα σε ένα μήνα, δηλαδή φέρνουν τρελά κέρδη, σε ποσοστό 9,5% δεν κάνουν τίποτα, δηλαδή ούτε κέρδη ούτε ζημιές και σε ποσοστό 0,5% προκαλούν ζημιές.

Σκεφτείτε το εξής, ότι είστε αγρότης και το Φθινόπωρο ξοδεύετε 1000€ για να αγοράσετε σπόρους και λιπάσματα. Σπέρνετε το χωραφάκι σας και περιμένετε το καλοκαίρι για να θερίσετε την σοδειά σας. Στην συνέχεια την πουλάτε. Ποια νομίζετε ότι είναι η πιθανότητα να χάσετε τα χρήματά σας, δηλαδή τα 1000€ που δώσατε για αγορά σπόρων και λιπασμάτων, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών; Μήπως είναι μεγαλύτερη από 0,5%; Και ποιο θα είναι το ποσοστό κέρδους σας, αν όλα πάνε τέλεια και έχετε τέλεια παραγωγή; 2000€, 3000€ περισσότερα;

Από την άλλη, αν τα 1000€ τα τοποθετούσατε σε κάποιο αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών (robot forex) με πιθανότητα μόλις 0,5% να χάσετε τα χρήματα σας και με πιθανότητα 90% να κερδίσετε και μάλιστα, αν σταθείτε τυχερός και να δεκαπλασιάσετε τα χρήματα σας σε ένα μήνα, μήπως είναι πολύ καλύτερη επένδυση; Μήπως μοιάζει με την καλλιέργεια χρηματόδενδρων (money trees) και το μόνο άγχος, που έχετε, είναι πόσο καλή θα είναι η παραγωγή σας μηνιαίως και όχι ετησίως όπως γίνετε στις άλλες καλλιέργειες; Και μάλιστα η πιθανότητα για καλή παραγωγή, μήπως είναι πολύ μεγαλύτερη; Φυσικά δεν το συζητάμε για τα κέρδη, αυτά είναι τεράστια.

Για να καταλάβετε ακόμα καλύτερα το είδος της επένδυσης αυτής, θα σας κάνω ένα παράδειγμα.

Ας υποθέσουμε, ότι επενδύετε 1000 ευρώ και η μηνιαία σας απόδοση κατά μέσο όρο είναι μόλις 20%, ξέρετε τι θα κερδίζατε μέσα σε ένα χρόνο; 7907€ ναι σωστά διαβάσατε 7907 ευρώ.
Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται η εξέλιξη της επένδυσής σας μέσα σε ένα χρόνο με απόδοση μόλις 20% και αρχικό κεφάλαιο 1000€.

Μήνας Αρχικό Ποσό Κέρδος Τελικό Ποσό
1 1000 200 1200
2 1200 240 1440
3 1440 288 1728
4 1728 345 2073
5 2073 414 2487
6 2487 497 2984
7 2984 596 3580
8 3580 716 4296
9 4296 859 5155
10 5155 1031 6186
11 6186 1237 7423
12 7423 1484 8907

Φυσικά, αν καταφέρνατε να έχετε αποδόσεις μεγαλύτερες από 20%, π.χ. δεκαπλασιασμός του κεφαλαίου, δηλαδή απόδοση 1000%, τότε τα κέρδη σας θα ήταν εξωπραγματικά.

Για να εμπεδώσετε το ύψος των κερδών στο παραπάνω παράδειγμα, με μέση μηνιαία απόδοση 50%, τα κέρδη σας θα είναι 42240€ και με μέση μηνιαία απόδοση 100%, θα είναι 2047000€. Ναι σωστά διαβάσατε, δύο εκατομμύρια και σαράντα επτά χιλιάδες ευρώ με επένδυση μόνο 1000€ και ρίσκο μόλις 0,5% σε ένα μόνο χρόνο. Τρελό, αλλά και καταπληκτικό, έτσι;

Για να ασχοληθείτε με τα αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών συναλλάγματος (robot forex) το μόνο που χρειάζεται, είναι να εγκαταστήσετε κάποιο από αυτά και αφού το ρυθμίσετε (κάτι που γίνετε πολύ εύκολα και δεν χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις), μετά το αφήνετε για κάποιο χρονικό διάστημα να λειτουργήσει (π.χ. ένα μήνα ή ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο κλπ) και τέλος πηγαίνετε να μαζέψετε την παραγωγή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το forex διαβάστε το άρθρο μου Τι είναι το forex και πως θα κερδίσεις χρήματα από αυτό.

Τέτοια συστήματα θα βρείτε στις παρακάτω ιστοσελίδες:

Forex Auto Money είναι ιστοσελίδα μελών και σας προσφέρει 3 καταπληκτικές στρατηγικές για τις συναλλαγές. Επίσης σας ενημερώνει ανά πάσα στιγμή, για τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που υπάρχουν σε διάφορα χρηματιστήρια. Διάβασε περισσότερα….

Vladimir's Forex Signals είναι ιστοσελίδα μελών και σας παρέχει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε, να μάθετε και να αντιγράψετε τις συναλλαγές του κορυφαίου χρηματιστή Vladimir Ribakov.

Omniforex Signals είναι ιστοσελίδα μελών και με 1 μόνο δολάριο (περίπου 0,75€) μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα να συνδεθείτε με την ιστοσελίδα και να αφιερώσετε μερικά λεπτά. Σας παρέχει όλα τα εργαλεία που σας είναι απαραίτητα.

Το Pro Binary Signals προσφέρει στα μέλη του, που ακολουθούν τις συμβουλές του, ημερήσιες αποδόσεις μεγαλύτερες από 185%. Σε ημερήσια βάση, στέλνει στα μέλη του από 3 έως 5 προτάσεις για τοποθετήσεις. Στα 10 χρόνια λειτουργίας του έχει αποδειχθεί πολύ επιτυχημένο. Για να καταφέρει, να έχει αυτές τις επιτυχίες, χρησιμοποιεί μια πολυμελή ομάδα κορυφαίων επενδυτών.

Binary Options Trading Signals Live! είναι ιστοσελίδα μελών και μπορείτε να παρακολουθήσετε σε βίντεο ή από το κινητό σας τις συναλλαγές που κάνουν κάποιοι επαγγελματίες. Σας προσφέρει πιθανότητα επιτυχίας 85% για κάθε συναλλαγή και σας ενημερώνει κάθε ημέρα για τις ευκαιρίες που υπάρχουν.

Forex Trendy είναι το πιο απλό στην χρήση του. Σας δίνει τα ζεύγη νομισμάτων με την μεγαλύτερη απόδοση κάθε φορά, για να επενδύσετε. Συγκρίνει 34 διαφορετικά νομίσματα. Διάβασε περισσότερα….

Fap turbo Το πλήρες αυτοματοποιημένο σύστημα. Στα 11 χρόνια λειτουργίας του από 11088 επενδυτές είχε τα εξής αποτελέσματα:

99,66% κερδισμένους και 0,34% χαμένους
10607% μέσο όρο καθαρών κερδών Διάβασε περισσότερα…

Forex Megadroid Robot το συγκεκριμένο σύστημα από 1-1-2009 μέχρι 7-5-2013 έχει απόδοση 15408,37%.

Forex Growth Bot Το συγκεκριμένο σύστημα έχει κατά μέσο όρο ημερήσια απόδοση 4% και μέση μηνιαία απόδοση 121%

Mbfx Forex System είναι δημιουργία της ομάδας Mbfx, η οποία βραβεύτηκε ως Best Trader 1999 και Best Forex Technical Analyzer για το 2009 και το 2010.

Gps Forex Robot το σύστημα έχει πιθανότητα επιτυχίας 98% και μόλις 2% αποτυχίας.

Εκτός όμως από τα αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών, υπάρχουν και τα παρακάτω site, που σε ενημερώνουν για ευκαιρίες σε όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια του κόσμου, ή έχουν συστήματα πολύ χρήσιμα για τον σκοπό αυτό ή είναι πολύ διδακτικά.

Itm Financial V1.0 είναι ιστοσελίδα μελών και αν γίνετε μέλη της, τότε σας ενημερώνει με email για το ποιες αγορές θα πρέπει να κάνετε στην αγορά συναλλάγματος forex.

Συγκεκριμένα σε κάθε email περιγράφει το ζευγάρι των νομισμάτων, που θα πρέπει να ασχοληθείτε, δηλαδή τι θα πουλήσετε και τι θα αγοράσετε και φυσικά και σε ποια τιμή. Επίσης σας στέλνει διαγράμματα για τις προτάσεις της και στο τέλος της εβδομάδας ένα βίντεο, όπου αναλύει τις προτάσεις της εβδομάδας.

Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις, ούτε χρειάζεται να αφιερώσετε πολλές ώρες για να ενημερωθείτε και μπορείτε να ξεκινήσετε την σταδιοδρομία σας στην αγορά συναλλάγματος με μόνο $10, περίπου 7,5€. Ο αλγόριθμος, που χρησιμοποιούν, σας δίνει πιθανότητα επιτυχίας μεγαλύτερη από 60%.

Wall Street Window είναι ιστοσελίδα μελών και χρησιμοποιεί 2 παλιές, αλλά δοκιμασμένες τεχνικές, για να μπορείτε μόνοι σας, να ανακαλύπτεται τις ευκαιρίες στα χρηματιστήρια. Επίσης σας δίνει και εκπαιδευτικά βίντεο για να μάθετε ακόμα περισσότερα.

Πως κλέβετε στο online poker.

Φανταστείτε να παίζετε poker και να βλέπεται τα χαρτιά των αντιπάλων σας.

Θα κερδίζατε πάντα ναι ή όχι; Προφανώς αποτελεί μια από τις καλύτερες επενδύσεις και δεν είναι τζόγος, αφού κερδίζετε συνέχεια.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να βλέπετε τα χαρτιά των αντιπάλων σας σε online poker. Φυσικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα για ευνόητους λόγους δεν είναι νόμιμο.

Αν ήσασταν στο far west θα σας είχαν ρίξει πίσσα και πούπουλα γιατί θα σας κατηγορούσαν για χαρτοκλέφτες.

Προσοχή: Τα διάφορα online καζίνο, για να το αντιμετωπίσουν, χρησιμοποιούν cookies για να ελέγχουν τον Η/Υ σας, αν έχετε εγκατεστημένο τέτοιο πρόγραμμα. Πολλά όμως online καζίνο δεν το κάνουν. Οπότε με λίγο ψάξιμο μπορείτε να βρείτε κάποια καζίνο, που δεν χρησιμοποιούν cookies και να χρησιμοποιείται αυτό το πρόγραμμα από τον Η/Υ σας, ενώ παίζετε από το smart phone σας ή από άλλον Η/Υ. Έτσι θα μειώσετε το ρίσκο να σας πιάσουν.

Το πρόγραμμα λέγεται Online Poker Code Crack

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.