Πάτησαν αρκούδα 8 φορές με το αυτοκίνητο


Παγκόσμιο σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ένα βίντεο, που είδε το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές τρεις Ρώσους, οι οποίοι βασανίζουν μία αρκούδα σκοπεύοντας να την σκοτώσουν ώστε να την κακοποιήσουν σεξουαλικά!

Στο φρικιαστικό βίντεο, ο οδηγός πατά ξανά και ξανά το άτυχο ζώο με το τζιπ του, για να το σκοτώσει, την ίδια ώρα που ακούγεται ξεκάθαρα το αποκρουστικό σχέδιό τους: να το βιάσουν με ένα μεγάλο κλαρί και να το μαχαιρώσουν!

Παράλληλα, ένας από τους άνδρες φαίνεται να κλωτσά το ανήμπορο να αντιδράσει -παρά τις απέλπιδες προσπάθειές του- θηρίο, αλλά και να χοροπηδά στην πλάτη του, αφού ο φίλος του καυχιέται ότι το έχει ήδη πατήσει οκτώ φορές με το SUV του.

Παρόλα αυτά, η αρκούδα βρίσκει τη δύναμη να απεγκλωβιστεί, πριν οι τρεις ανώμαλοι κάνουν πραγματικότητα τις αρρωστημένες σκέψεις τους, ξεσπώντας στο λάστιχο του αυτοκινήτου.

Η ρωσική αστυνομία, μετά από καταγγελία τοπικής οικολογικής οργάνωσης, εντόπισε και συνέλαβε πάντως τους τρεις άνδρες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον ποινή φυλάκισης έως και έξι μηνών, αλλά και μεγάλο πρόστιμο.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.