Ο Τζακ ο αντεροβγάλτης ήταν… γυναίκα;

Όλα όσα γνωρίζαμε για τον πιο «διάσημο» δολοφόνο της Βρετανίας αλλάζει το βιβλίο του 62χρονου John Morris, ο οποίος υποστηρίζει πως ο διαβόητος Τζακ ο αντεροβγάλτης ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα.

Σύμφωνα με τον Morris η Lizzie Williams ήταν το «τέρας» της περιοχής Whitechapel, η οποία σκότωνε τα θύματά της επειδή η ίδια δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, αφαιρώντας τις μήτρες τους…

Η Lizzie ήταν σύζυγος του Sir John Williams, ο οποίος επίσης είχε θεωρηθεί βασικός ύποπτος από πολλούς ειδικούς.

Ο Morris επιχειρηματολογεί επισημαίνοντας πως κανένα από τα θύματα του δολοφόνου δεν έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και πως υπήρξαν σημάδια πως ο δράστης ήταν γυναίκα αλλά αγνοήθηκαν επειδή η κυρίαρχη άποψη ήταν πως πρόκειται για άνδρα.

Το βιβλίο «Jack The Ripper: The Hand Of A Woman» γράφτηκε από τον John Morris και τον πατέρα του Byron, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Οι δύο άνδρες έψαξαν χιλιάδες ιατρικά και νομικά έγγραφα για να στηρίξουν την υπόθεσή τους πως δολοφόνος ήταν η Lizzie.

Ωστόσο εκείνοι που ασχολούνται με την υπόθεση δεν υποδέχθηκαν με θέρμη την άποψη αυτή.
Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης «χτύπησε» πέντε φορές το 1888 σκοτώνοντας εκδιδόμενες γυναίκες. Σε τρία από τα θύματα η μήτρα είχε αφαιρεθεί.

ΠΗΓΗ:http://www.newsbeast.gr/world/arthro/348195/o-tzak-o-aderovgaltis-itan-gunaika/

Comments are closed.