Ο μύθος, οι γυναίκες και το πορνό

Θυμάσαι κάποτε που αν έλεγες μπροστά σε μια γυναίκα ότι βλέπεις πορνό, σε κοιτούσε στην καλύτερη ως ανώμαλο, στη χειρότερη σαν να έχεις σκοτώσει τη μάνα της; Ε, αυτό ήταν. Τελείωσε αυτό το παραμύθι πλέον!

Το πορνό ήταν πάντα μια αντρική υπόθεση – και φυσικά συζητιόταν μόνο ανάμεσα στους άντρες. Ήταν μοιραίο λάθος να πεις στη γκόμενά σου ότι βλέπεις πορνό και το χειρότερο ακόμα ότι το γουστάρεις. Σε κοιτούσε στην καλύτερη σαν ανώμαλο. Και μην νομίζεις ότι υπερβάλω.

Από κάτι τέτοιες γυναικείες συμπεριφορές γεννήθηκαν οι κλασικές αντρικές ατάκες «πορνό εγώ; Όχι μωρό μου. Και δεν μου αρέσει, και τι να το κάνω, όταν έχω εσένα;» και έβλεπες το χαμόγελο της ευτυχίας στο πρόσωπό της (ξέροντας ότι το βράδυ θα το πει και στις φίλες της)!

Αλλά πλέον δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε. Ο μύθος του «οι γυναίκες δεν βλέπουν πορνό» καταρρίφθηκε και μάλιστα πανηγυρικά…

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία από την εφημερίδα Sun και το περιοδικό Glamour έδειξε ότι το 37% των γυναικών βλέπει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα τσόντα στο internet – ενώ μία στις 50 δεν διστάζει να την παρακολουθήσει στον υπολογιστή του γραφείου της! Και τα καλύτερα (για εμάς τους άντρες) συνεχίζονται.

Τέσσερις στις 10 τους αρέσει να βλέπουν άλλες γυναίκες γυμνές και 3 στις 10 να βλέπουν λεσβιακό πορνό – με το 90% από αυτές να δηλώνουν ότι έτσι βρήκαν την έμπνευση να δοκιμάσουν και αυτές με άλλες γυναίκες.

Παράλληλη έρευνα που βγήκε και στο GQ έδειξε ότι το 60% των γυναικών ισχυρίζονται ότι έχουν δοκιμάσει έστω και μια φορά να πάρουν μέρος σε τρίο ή όργιο, ενώ 2 στις 3 γυναίκες έχουν κάνει webcam sex! Και με τους ειδικούς να λένε ότι μεγάλο ρόλο σε αυτή την απελευθέρωση των γυναικών έπαιξε το internet.

ΠΗΓΗ:http://www.pkool.gr/2012/07/o-mythos-oi-gynaikes-kai-to-porno/#more-27520

Comments are closed.