Ο άστεγος αδελφός της Madonna

Την περνάει δυο χρόνια και δείχνει πατέρας της!

O άστεγος αδερφός της Madonna μιλάει στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης για τη σχέση του με την Βασίλισα της pop και εξηγεί γιατί η μεγάλη καλλιτέχνις δεν θα ενδιαφερόταν ούτε αν ζει ή πέθανε. «Είμαι ένα μηδενικό για εκείνη. Ένα τίποτα, την ντροπιάζω» αναφέρει στον ρεπόρτερ της daily mail και συμπληρώνει.

«Ακόμη και αν πέθαινα από το κρύο, η οικογένειά μου δεν θα το γνώριζε, αλλά ούτε και θα ενδιαφερόταν» εξηγεί για τους 6 μήνες που βρίσκεται άνεργος και άστεγος να κοιμάται κάτω από τις γέφυρες του Μichigan. Αυτή είναι η γέφυρα, κάτω από την οποία βρίσκει καταφύγιο ο Anthony Ciccone!

Ο Anthony Ciccone είναι δυο χρόνια μεγαλύτερος από την Madonna και όμως μοιάζει σαν να είναι ο πατέρας της. Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύεται δεν τα πήγαινε καλά με την διάσημη αδερφή του από τότε που ήταν παδιά. «Μισούσαμε ο ένας τον άλλο – αδερφικός ανταγωνισμός, υποθέτω» εξηγεί και συνεχίζει: «Ήταν μια σκύλα, όπως ακριβώς είναι και σήμερα. Δεν έχει αλλάξει καθόλου και αυτό μπορεί κανείς να της το αναγωνρίσει»!

Ο Anthony έμεινε χωρίς δουλειά όταν παραγκωνίστηκε από την επιχείρηση οινοποιΐας που διατηρούσε ο πατέρας του. Βέβαια η pop diva δεν ήταν από την αρχή αδιάφορη για την κατάσταση του αδερφού της. Ήταν εκείνη που ανέλαβε όλα τα έξοδα για την θεραπεία απεξάρτησης από το αλκοόλ στην οποία υπεβλήθη πριν από κάποια χρόνια. Φυσικά, όπως φαίνεται η απόπειρα να απαλλαγεί από το αλκοόλ δεν ευωδόθηκε και ο Anthony εξακολουθεί να είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ. «Η οικογένειά μου φαίνεται να πιστεύει πως ένα κέντρο απεξάρτησης μπορεί να αποτελέσει πανάκεια και μαγικό τρόπο να απαλλαγεί κανείς από τέτοιου είδους αρρώστιες» αναφέρει σήμερα.

Μετά από όλα αυτά ο Anthony ζητάει βοήθεια από την διάσημη αδερφή του; Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα το μόνο που θα ήθελε είναι να επικοινωνεί μαζί του.

ΠΗΓΗ:http://www.tlife.gr/Article/NEWS/0-9-23454.html

Comments are closed.