Οι selfies έχουν αυξήσει τις πλαστικές

Η μόδα των selfies τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει μια αύξηση στις πλαστικές επεμβάσεις. Πολλές γυναίκες αλλά και άντρες στρέφονται στους πλαστικούς χειρουργούς για βελτιώσεις βλέποντας τις ατέλειες στις φωτογραφίες τους ξανά και ξανά.

Ειδικοί αναλυτές από την Αμερικανική Ακαδημία Πλαστικής Ανάπλασης Προσώπου έκανε έρευνα ανάμεσα και πήρε στοιχεία από τα 2.700 μέλη τους, πλαστικούς χειρουργούς. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ένας στους τρεις πλαστικούς χειρουργούς είχε δει μια αύξηση στο πελατολόγιο τους εξ' αιτίας των selfies που βλέπουν οι νεαρές γυναίκες και οι νεαροί άντρες.

Οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούν ρινοπλαστικές που αυξήθηκαν κατά 10%, μεταμοσχεύσεις μαλλιών που αυξήθηκαν κατά 7%, και βλεφαροπλαστικές που αυξήθηκαν κατά 5% μέσα σε ένα χρόνο.

Όπως λέει ο Δρ. Sam Rizk , μέλος της Ακαδημίας από τη Νέα Υόρκη, υπάρχει μια αύξηση 20% στις πλαστικές γενικά τα τελευταία δυόμιση χρόνια που έχουν γίνει τις μόδας οι selfies. Αυτό που έχει βοηθήσει στην αύξηση της κίνησης στα γραφεία των πλαστικών χειρουργών είναι επίσης και οι εφαρμογές στα κινητά που δείχνουν με διάφορα φίλτρα και εφέ πως το πρόσωπο θα μπορούσε να φαίνεται καλύτερο.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.