Οι προτιμήσεις των αντρών στο σεξ;

Επιστήμονες από το Ινστιτούτο Σεξουαλικών Ερευνών Kinsey στην Indiana των Ηνωμένων Πολιτειών έκαναν έρευνες με ένα σημαντικό ερώτημα. Ποιες γυναίκες προτιμούν οι άντρες για το σεξ; Και η απάντηση που βρήκαν ανατρέπει όλα όσα λέγαμε τόσα χρόνια για τους άντρες. Πως προτιμούν δηλαδή το σεξ χωρίς αισθήματα και δεσμεύσεις.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως οι άνδρες είναι περισσότερο ευχαριστημένοι όταν τα προκαταρκτικά διαρκούν περισσότερο. Τους αρέσει επίσης όταν οι γυναίκες παίρνουν πρωτοβουλίες στο σεξ και θέλουν οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμό.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα των ειδικών, οι άνδρες είπαν πως όταν επιδίδονταν σε φιλιά, αγγίγματα πριν από τις ερωτικές τους συνευρέσεις με τη σύντροφο τους είχαν μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση. Οι άντρες μπορεί να θέλουν να έχουν τον πρώτο ρόλο στο σεξ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τους αρέσει η γυναίκα να είναι εντελώς άβουλη.

Πιο συγκεκριμένα, το 82% των ανδρών θέλουν η γυναίκα να τους ζητά να βγουν ραντεβού. Πάνω από το 60% ομολογεί πως τους αρέσει να είναι διεκδικητική και επιθετική στο κρεβάτι.

Μια άλλη έρευνα των Δρ. Jeremy Atkinson και Michelle Row από το Πανεπιστήμιο Albany στη Νέα Υόρκη, έδειξε ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο. Πως οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με μικρότερες πατούσες.

Οι ειδικοί μέτρησαν τις αναλογίες 60 λευκών φοιτητριών και συνδύασαν τα πρόσωπα αυτών με τα πιο ακραία χαρακτηριστικά σε σύνθετες φωτογραφίες. Στη συνέχεια ρώτησαν 77 ετεροφυλόφιλους φοιτητές να αξιολογήσουν τις εικόνες ανάλογα με το πόσο ελκυστικές τις έβρισκαν.

Όταν είδαν μια σύνθετη φωτογραφία των προσώπων των 8 γυναικών με τη μικρότερη πατούσα στην ομάδα και την αντίστοιχη φωτογραφία των 8 γυναικών με τη μεγαλύτερη πατούσα οι άντρες είχαν 3,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να επιλέξουν ως πιο ελκυστική τη φωτογραφία με τη μικρή πατούσα.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.