Οι Μόντι Πάιθον ξανά μαζί

Οι Μόντι Πάιθον θα βρεθούν ξανά μαζί μετά από 30 χρόνια για ένα θεατρικό έργο, σύμφωνα με το μέλος του βρετανικού κωμικού συγκροτήματος, Τέρι Τζόουνς.

Ο Τζον Κλιζ, ο Τέρι Γκίλιαμ, ο Έρικ Άιντλ, ο Τέρι Τζοόυνς και ο Μάικλ Πέιλιν θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη στο Λονδίνο, στη διάρκεια της οποίας θα ανακοινώσουν περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδιά τους. Μόνος απών θα είναι ο Γκρέιαμ Τσάπμαν, το έκτο μέλος των Μόντι Πάιθον που πέθανε το 1989 από καρκίνο.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Ελπίζω να κερδίσουμε πολλά χρήματα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να ξεπληρώσω την υποθήκη του σπιτιού μου», σημείωσε ο Τζόουνς, μιλώντας στο BBC.

Ο Έρικ Άιντλ έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Συνάντηση των Πάιθον σήμερα το πρωί. Ανυπομονώ. Η συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη απ’ ό,τι φαίνεται θα μεταδοθεί απευθείας από το Sky News».

Η τελευταία φορά που οι πέντε κωμικοί είχαν συνεργαστεί ήταν το 1983, στην ταινία «Το νόημα της ζωής», την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Τέρι Τζόουνς. Οι Μόντι Πάιθον έγιναν γνωστοί με την τηλεοπτική σειρά «Το ιπτάμενο τσίρκο των Μόντι Πάιθον», που μεταδιδόταν από το BBC από το 1969 ως το 1974.

Και για όσους δεν θυμούνται ή δεν ξέρουν ποιοι είναι οι Μόντι Πάιθον ακολουθούν 2 χαρακτηριστικά video:


ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.