Οι διακοσμητικοί μαγνήτες στα ψυγεία

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό.Για αρκετούς μήνες έτρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σεψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικούς μαγνήτες κολλημένοι στην πόρτα του.
Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τρόφιμα.
Παραδόξως, μετά από αυστηρές δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι τα ποντίκια που έτρωγαν ακτινοβολημένα τρόφιμα από τους μαγνήτες είχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο από ό, τι στην άλλη ομάδα.

Οι μαγνήτες που συνδέονται με οποιαδήποτε ηλικιακή συσκευή, αυξάνουν την κατανάλωση ρεύματος της εν λογω συσκευής διότι αυξάνουν την ηλεκτρομαγνητική δύναμη του ηλεκτρικού πεδίου της.

Ο καθένας έχει έναν μαγνήτη στο ψυγείο, ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρχε υποψία ότι είναι επιβλαβή. Αλλά είναι θανατηφόροι. Είναι επικίνδυνο να παίζει κανείς με τις δυνάμεις της φύσης και της ενέργειας. Εάν έχετε ένα μαγνήτη, απομακρύνετε τον αμέσως από κάθε τροφή.

Ανεξήγητα, η ισπανική κυβέρνηση ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν έδωσε προειδοποιητικό μήνυμα, αλλά χάρη στο Διαδίκτυο και την προθυμία όλων, μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

*Η Είδηση τελικά έκανε τον γυρω του ιντερνετ αλλα ηταν μια μουφα!

Μια μικρή έρευνα σχετικά με το θέμα και ένα ερώτημα που τέθηκε στο Πανεπιστήμιο της AMEIRA ξεκαθάρισε την κατάσταση ότι πρόκειται για hoax κοινώς αστικός μύθος που μεταφέρει ψευδείς πληροφορίες.

Το πανεπιστήμιο ανέφερε ότι δεν έχει γίνει τέτοια έρευνα ενώ το πρόσωπο και οι υπηρεσίες που αναφέρονται είναι ανυπαρκτοι.

Επίσης και μερικές πρόσθετες πληροφορίες που αποδεικνύουν ότι το e-mail είναι ένα ακόμη hoax:

1. To Almeria University δεν υπάρχει στο 16071 of Cuenca
2. Η διεύθυνση που αναγράφεται στο e-mail αντιστοιχεί στο University of Castilla la Mancha, Spain
3. Το πρόσωπο που φέρεται να μας πληροφορεί (prof. Vicente Tortosa Perez)
δεν υπάρχει σε κανένα από τα δύο πανεπιστήμια.

http://www.instructables.com/community/Do-refrigerator-magnets-affect-food/

Σας προτείνουμε να αγνοήσετε
το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα

Comments are closed.