Οι δίδυμες που μοιράζονται τον ίδιο… άνδρα

Οι δίδυμες Lucy και Ann DeCinque από το Περθ της Αυστραλίας φαίνεται ότι δεν βρίσκουν αρκετό το ό,τι είναι πανομοιότυπες και προσπαθούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να μοιάζουν απόλυτα και να είναι αχώριστες.

Σύμφωνα με δηλώσεις τους στο Channel Seven Sunrise έχουν ξοδέψει πάνω από 180.000 ευρώ μέχρι σήμερα σε πλαστικές εγχειρήσεις για να αποκτήσουν το ίδιο ακριβώς στήθος, τα ίδια χείλη και ακόμα τα ίδια… φρύδια!

Οι δύο 28χρονες τρώνε πάντα τα ίδια γεύματα, μοιράζονται μια κοινή σελίδα στο facebook και από τον περασμένο Ιούλιο βρήκαν την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του ίδιου άντρα.

Όπως υποστηρίζουν οι δύο αδελφές, όταν στο παρελθόν είχαν ξεχωριστές σχέσεις δεν ήταν τόσο ευτυχισμένες, όσο τώρα που μοιράζονται τον έρωτα στο πλευρό του ηλεκτρολόγου μηχανικού Ben Byrne.

Η Lucy δήλωσε ότι ακόμα και όταν βρίσκονται στον οδοντίατρο η μία αισθάνεται τον πόνο της άλλης και ο στόχος τους είναι να μην βρίσκονται χώρια ούτε λεπτό.

Πρόσφατα οι δύο αδελφές βρέθηκαν καλεσμένες σε τηλεοπτικό σόου στην Ιαπωνία και η εκπομπή της καλωσόρισε ως «τις πιο πανομοιότυπες δίδυμες σε όλο τον κόσμο»!

ΠΗΓΗ

Comments are closed.