Οι άντρες χρειάζονται περισσότερο σεξ

Το θέμα του σεξ είναι στην καθημερινότητα μας και απασχολεί τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Οι άντρες όμως φαίνεται πως χρειάζονται περισσότερο το σεξ από τις γυναίκες. Αυτό τουλάχιστον έδειξε μια ανεξάρτητη έρευνα στη Βρετανία.

Η Βρετανίδα συγγραφέας και κοινωνιολόγος, Κάθριν Χακίμ έκανε την έρευνα της για λογαριασμό του «think tank», Institute Economic Affairs (IEA), με έδρα το Λονδίνο.

Τα αποτελέσματα της έρευνας της έδειξαν όντως πως οι άνδρες χρειάζονται δύο φορές περισσότερο σεξ από τις γυναίκες.

Σύμφωνα με την έρευνα, η χειραφέτηση των γυναικών, ο φεμινισμός και η οικονομική τους ανεξαρτησία, τις έχει οδηγήσει έξω από το σπίτι, ενώ οι άνδρες τους χρειάζονται περισσότερο σεξ και εκείνες ως πολυάσχολες που είναι, δεν είναι πρόθυμες να ανταποκριθούν.

Μάλιστα, η ειδικός προχώρησε και σε μια πρόταση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Βασισμένη στα ευρήματα της έρευνας της, η ειδικός πρότεινε να νομιμοποιηθεί η αγορά του σεξ. η Χακίμ ζήτησε από την βρετανική κυβέρνηση να αποποινικοποιήσει την πορνεία, προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα που αντιμετωπίζει ο ανδρικός πληθυσμός για σεξ.

Όπως διατείνεται η ίδια, το ελεύθερο εμπόριο του σεξ θα μειώσει τους βιασμούς και τις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον των γυναικών και υποστήριξε ότι η σχέση που συνδέει την πορνεία με το ανθρώπινο εμπόριο έχει υπερεκτιμηθεί

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.