Οικογένεια στον Καναδά ζει στο 1986

Είναι μόλις 28 και 27 ετών αντίστοιχα. Ο Μπλέρ ΜακΜίλαν και η Μόργκαν Πάτεϊ, ζουν με τα δύο παιδιά τους στο Γκουέλθ του Οντάριο στον Καναδά.

Τα μέλη της εκκεντρικής αυτής οικογένειας, τους τελευταίους 12 μήνες αποφάσισαν να απομακρύνουν από την καθημερινότητά τους όλες τις τεχνολογικές συσκευές που δημιουργήθηκαν μετά το 1986. Ακούν μουσική από κασέτες, έχουν μεγάλου μεγέθους τηλεόραση και βλέπουν ταινίες από βιντεοκασέτες.

Η οικογένεια έχει πακετάρει tablets, smartphones, υπολογιστές, dvd και τρεις επίπεδες τηλεοράσεις και τα έκρυψε στο υπόγειο των παπούδων. Έτσι τώρα, σύμφωνα με το Euronews, έχουν την ευκαιρία να πάρουν πρωινό ή να δειπνήσουν με τα παιδιά τους, ηλικίας πέντε και τριών ετών.

«Ο πεντάχρονος γιος μου μπορούσε να αναγνωρίσει το κάθε μέλος της οικογένειας από το κινητό που είχε» εξηγεί ο Μπελ ΜακΜίλαν και δηλώνει πως διαπίστωσε πως είχαν ξεπεραστεί κάποια όρια.

Εδώ και ένα χρόνο τα παιδιά παίζουν με παραδοσιακά παιχνίδια και δεν βλέπουν τηλεόραση με τις ώρες, ούτε είναι κολλημένα στα tablets τους

Πηγή

Comments are closed.