Νέο Βίντεο του Ken Block

O Ken Block μπορεί να είναι ένα πραγματικός οδηγός ράλλυ (dt: οδηγεί ένα Ford Fiesta στο WRC, όχι πολύ πετυχημένα), και να έχει μία σοβαρή επιχειρηματική πλευρά με χορηγούς, αλλά αυτά δεν μας απασχολούν εδώ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το νέα βίντεο που γύρισε με την βοήθεια των χορηγών του, και σας το παρουσιάζουμε παρακάτω.

Ο Αμερικανός Block, είναι ένας χούλιγκαν στο αυτοκίνητο. Για πολλούς το χούλιγκαν σημαίνει διάφορα πράγματα, όταν περιγράφει τον Ken Block σημαίνει ότι οδηγάει πολύ γρήγορα σε πολύ περιορισμένους χώρους με ένα αυτοκίνητο που πετάει φλόγες, κυριολεκτικά. Το τελευταίο βίντεο του Block, Gymkhana 4, ανέβηκε πριν από λίγο στο YouTube και έχει πολλά στοιχεία από παραγωγή Hollywood (ειδικά σε σχέση με προηγούμενα του βίντεο).

Έχει και πιο πολύ διαφήμιση, αλλά αυτό δεν μας πειράζει. Αυτή τη φορά, ο Block βρίσκεται στο θεματικό πάρκο των Στούντιο Universal. Μπορείτε να τον θαυμάσετε να πετάει ανάμεσα σε τραινάκια, μηχανικούς καρχαρίες, να κάνει σβούρες γύρω από ανθρώπους ντυμένους γορίλες κτλ. Νομίζω ότι ο Block, είναι ο μόνος εν ζωή άνθρωπος που μου κάνει να θέλω ένα Ford Fiesta, ένα που να πετάει φωτιές και να κάνει σβούρες γύρω από γορίλες όμως.

ΠΗΓΗ:http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2011/8/17/ken-block.html

Comments are closed.