Μπείτε στο Facebook από το κινητό δωρεάν!

Είναι γνωστό ότι το Facebook είναι μακράν το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο και οδεύει ολοταχώς στο να γίνει και το δημοφιλέστερο site σε ολόκληρο το Internet. Ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του είναι η χρήση του από mobile users μέσα από κινητά τηλέφωνα ή άλλες σχετικές συσκευές.

Η πρόσβαση αυτή τώρα πια γίνεται ακόμα πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική αφού το Facebook εντυπωσιάζει για μία ακόμα φορά και πρωτοπορεί παρουσιάζοντας την απόλυτη mobile λύση πρόσβασης στο δημοφιλέστεροι κοινωνικό δίκτυο!
Τα χαρακτηριστικά της νέας υπηρεσίας είναι δύο: η ταχύτητα και η δωρεάν πρόσβαση χωρίς καμία χρέωση υπέρ της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας!

Η υπηρεσία που παρουσίασε επίσημα το Facebook ονομάζεται 0.facebook.com και φυσικά το μηδέν αναφέρεται στα μηδενικά έξοδα πρόσβασης!

Το Facebook συνεργάστηκε με 50 εταιρίες κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο και συμφώνησε μαζί τους ώστε η χρήση του 0.facebook.com να μην επιφέρει καμία χρέωση (data charge) στους χρήστες! Ακόμα και οι χρήστες που δεν έχουν κανένα data plan με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας τους θα μπορούν να χρησιμοποιούν το 0. χωρίς καμία απολύτως χρέωση! Πραγματικά πρωτοποριακό!

Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν update το status τους, να βλέπουν το News Feed τους, να σχολιάζουν ή να κάνουν like σε δημοσιεύσεις, να στέλνουν και να απαντάνε σε προσωπικά μηνύματα και να γράφουν στο Wall των φίλων τους! Το 0. δεν δείχνει φωτογραφίες και αν τα μέλη θέλουν να δουν κάποιες από αυτές θα πρέπει να κάνουν click στο σχετικό link και μετά να τις δουν πληρώνοντας όμως τις χρεώσεις data της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να χρησιμοποιήσετε και εσείς την συγκεκριμένη υπηρεσία είναι να γράψετε στον browser του κινητού σας τηλεφώνου την διεύθυνση: 0.facebook.com.

Η συγκεκριμένη κίνηση του Facebook είναι πραγματικά σημαντική και ένα τεράστιο βήμα για την απόλυτη κυριαρχία! Όχι μόνο το Facebook είναι, όπως πάντα, δωρεάν αλλά τώρα πια τα μέλη του μπορούν να το χρησιμοποιούν οπουδήποτε υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας, εντελώς δωρεάν ακόμα και αν δεν έχουν κάποιο data plan στο κινητό τους. Facebook…παντού!

Facebook Zero Link

πηγή newsbytes.gr

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.