Μάθετε Πως να Φιλάτε Καλύτερα

Όλοι ξέρουμε πως να φιλάμε, δεν είναι κάτι το δύσκολο. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι δεν έχετε ακούσει ποτέ παράπονο για τον τρόπο που φιλάτε.
Αν όμως θέλετε να ακούσετε ότι φιλάτε υπέροχα θα χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω!
Δεν πρόκειται για κάποιο επτασφράγιστο μυστικό, απλά την επόμενη φορά που θα φιλήσετε τον/την σύντροφό σας θυμηθείτε τα παρακάτω και θα βγείτε κερδισμένοι:

Εκμεταλλευτείτε το σκηνικό.
Αν βρίσκεστε σε ένα ρομαντικό μέρος, σε παραλία κατά το ηλιοβασίλεμα ή ακόμα και όταν είστε σταματημένοι σε φανάρι αρπάξτε την κοπέλα σας και φιλήστε την με πάθος. Θα σας θεωρήσει αυθόρμητο ενώ το σωστό σκηνικό θα κάνει το φιλί να αποτυπωθεί ανεξίτηλα στη μνήμη της.

Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας.

Παρόλο που τα χείλη είναι που φιλάνε, τα χέρια παίζουν μεγάλο ρόλο. Μπορείτε να χαϊδέψετε την πλάτη της, να την κρατήσετε από τη μέση, να κρατήσετε το πρόσωπό της στα χέρια σας, να τραβήξετε απαλά τις ρίζες των μαλλιών της δείχνοντας έτσι το πάθος σας.(που μας φέρνει στο νούμερο 3…)

Δείξτε πάθος.

Φιλήστε την βαθιά και παθιασμένα, κάντε την να αισθανθεί ότι είναι το κέντρο του κόσμου για εσάς. Αν η στιγμή το επιτρέπει μπορείτε να αφήσετε ένα μικρό στεναγμό. Σταματήστε να τη φιλάτε, κοιτάξτε την για λίγο και φιλήστε την πάλι ή φέρτε τα χείλη σας για λίγο κοντά στα δικά της χωρίς να τα ακουμπάτε πριν τη φιλήσετε.

Φιλήστε την σε διαφορετικά σημεία.

Δεν σας υποχρεώνει κανείς να την φιλήσετε μόνο στο στόμα, μπορείτε να φιλήσετε και άλλα σημεία όπως τους λοβούς των αυτιών, τα μάγουλα, τα φρύδια, το λαιμό. Πειραματιστείτε.

Βάλτε γλώσσα.

Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα σας για να εξερευνήσετε το στόμα της όχι μόνο τα χείλη, αφήστε κατά διαστήματα τη γλώσσα σας χαλαρή για να μπορέσει και εκείνη να πάρει τον έλεγχο για λίγο.

Παρατηρήστε πως σας φιλάει εκείνη.

Επειδή συνήθως περιμένουμε να πάρουμε αυτό που θα δώσουμε, δώστε προσοχή στον τρόπο που σας φιλάει γιατί κατά πάσα πιθανότητα έτσι θέλει να την φιλήσετε!

Παίξτε μαζί της.

Ζητήστε της να σας φιλήσει όπως την φιλήσατε και μετά κάντε κι εσείς το ίδιο γι’ αυτήν, δεν θα σας το αρνηθεί.

Ρουφήξτε τη γλώσσας της.

Συμπεριφερθείτε στη γλώσσα σαν να ήταν η κλειτορίδα της. Ρουφήξτε την απαλά και πειράξτε την με τη γλώσσα σας, να είστε σίγουροι ότι θα το πιάσει το υπονοούμενο και μπορεί να σας το ανταποδώσει ρουφώντας ένα δάχτυλό σας.(σαν να ζεστάθηκα λιγάκι…)

Τσεκάρετε αντιδράσεις.

Αν όταν τραβιέστε για λίγο εκείνη παραμένει με κλειστά τα μάτια για λίγο παραπάνω, τότε σημαίνει ότι μάλλον το απολαμβάνει(άμα βογκάει κιόλας ίσα που προλαβαίνετε)

ΠΗΓΗ:http://olamesa.homeftp.net/18/kalytera-filia/

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.