Η MAZDA κατέθεσε αίτηση πτώχευσης

Η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αυτοκινήτου. Πολλές από αυτές έβαλαν λουκέτο και πάνω από το 50%, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, των…

εργαζομένων έχουν μείνει στο δρόμο.

Λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που είχαν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία ΕΛΜΑ κατέθεσε την Δευτέρα 30 Ιουνίου αίτηση πτώχευσης. Η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή αυτοκινήτων και ανταλλακτικών της Mazda κάτι που σημαίνει ότι σταματά κάθε ενέργεια που έχει να κάνει με αυτή την δραστηριότητα. Την είδηση επιβεβαίωσε στο zougla.gr, ο πρόεδρος της εταιρείας Μιχαήλ Κορτέσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καταθέσαμε χθες (σ.σ. Την Δευτέρα 30 Ιουνίου) αίτηση πτώχευσης. Η εταιρεία αντιμετώπιζε δυσκολίες». Ο κ. Κορτέσης ξεκαθάρισε πως η εταιρεία δεν θα πουληθεί ενώ φρόντισε να καθησυχάσει τους πελάτες της ιαπωνικής φίρμας τονίζοντας πως η Mazda Ευρώπης θα καλύψει πολύ σύντομα οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει στο κομμάτι των ανταλλακτικών και εγγυήσεων. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως υπάρχει σημαντικός αριθμός ανταλλακτικών στοκ που δεν θα δημιουργήσουν σημαντικό πρόβλημα στους ιδιοκτήτες της Mazda στην περίπτωση που αυτοί χρειαστούν κάποιο ανταλλακτικό ή αξεσουάρ.

Φτάνουν τους 100.000 οι ιδιοκτήτες…

Αξίζει να αναφέρουμε τον πολύ μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών αυτοκινήτων Mazda στην Ελλάδα που αγγίζει, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σχεδόν τις 100.000. Αυτό που θα πρέπει να περιμένουν οι ιδιοκτήτες είναι την κίνηση στην οποία θα προχωρήσει η Mazda Ευρώπης που θα πρέπει να το κάνει άμεσα για να προστατεύσει τον πολύ μεγάλο αριθμό πελατών της στην χώρα μας. Έντονος είναι και ο προβληματισμός των επιχειρηματιών που συνεργάζονται με την εταιρεία και πλέον βρίσκονται, αυτοί αλλά και οι εργαζόμενοι στις αντιπροσωπείες στον αέρα.

ΠΗΓΗ

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.