Η μεταμόρφωση της Κέιτ Μπλάνσετ σε άστεγο

Σίγουρα αντικρίζοντας κάποιος την συγκεκριμένη φωτογραφία δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι πρόκειται για star του Hollywood. Και δη γυναίκα. Και όμως στην φωτογραφία βλέπετε την Cate Blanchett η οποία μεταμορφώθηκε σε άστεγο για τις ανάγκες φωτογράφισης.

Η Cate Blanchett είναι γνωστή για τις διάφορες μεταμορφώσεις της στην μεγάλη οθόνη όπου έχει υποδυθεί με επιτυχία πολλούς και διάφορους ρόλους. Η πιο θεαματική της μεταμόρφωση όμως, δεν έγινε για μια καινούρια της ταινία αλλά για ένα καλλιτεχνικό project για τις ανάγκες του οποίου μεταμορφώθηκε σε ένα άστεγο άντρα, σε δασκάλα, σε εργάτρια εργοστασίου και σε δασκάλα μπαλέτου.

Οι φωτογραφίες της Cate μετά την μεταμόρφωση κυκλοφόρησαν στο γερμανικό περιοδικό Monopol και δείχνουν την απίστευτη μεταμόρφωση της βραβευμένης με Oscar ηθοποιού με μακιγιάζ και ειδικά εφέ σε άστεγο άντρα με γένια. Όπως και εσείς αντιλαμβάνεστε πρόκειται για μια από τις πιο πετυχημένες μεταμορφώσεις που έχει γίνει ποτέ. Και αυτό τον ρόλο η Cate Blanchett το έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.

No votes yet.
Please wait...

Comments are closed.